Хороскоп за 8 март - понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е противопоказно да се бърза. Проучете всичко, с което възнамерявате да се захванете, но не правете първата крачка. До вечерта се опитайте да постигнете отдавна гонената цел. Всяко отклонение от поставените преди задачи ще ви сблъсква с неприятности и ще ви вкарва в конфликти с околните. Родените около 10-15 април си вкават автогол с прибързан и рисков ход.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес е по важно за стигнеш до финала, а не да тръгваш от стартова позиция. Довършете в срок обещаната работа, опитайте да приключите с отдавна движените дейности и дела. Представете готовите си проекти за обсъждане в работата или пред семейния съвет. Може да получите субсидията, за която сте кандидатствали или да бъдете включени в спонсорски списък.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят е добър за довършанве на работни проекти, а не за старт на нова работа. Отложете за 10-11-и подписването на новите си договори. Днес е важно да изпълниш това, което си започнал и обещал в миналото. Върнете си дълговете, за да може после да започнете начисто. Внимавайте, вървите към фатално привличане, което ще донесе повече проблеми, отколкото радости и сладости.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

И независимо колко е спешна дадена работа днес не бива да бързате и да позволявате да ви притискат със срокове и допълнителни изисквания. Със сигурност може да направите грешки, които ще ви костват много. Бъдете внимателни, не излизайте извън установените правила и спазвайте старите договори. Не започвайте нищо ново. Родените около 10 юли може да бъдат опасно изкушени.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес получавате награди за добре свършената работа в миналото. Представете готовите проекти и изисквайте същото от подчинените си и от тези, с които работите или планирате да работите съвместно. Нищо ново да не се предприема, без да се обсъдят и съгласуват подробностите с всички участници в работата и в предстоящите сделки. Добре огледайте договорите, които ще подписвате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес един празнува, а друг е зает с работа, която до вечерта трябва да довърши. Уреденото днес ще ви донесе ползи и предимства, ще ви помогне да излезете от патова ситуация, да намерите работа или ново жилище и да промените в положителна посока начина си на живот. Довършете започнатото преди, уточнете отношенията си с близки и работодатели.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Може да се наложи да се откажете от привидно изгодни предложения и покани. Не е добре за започване на нова работа и за поемане на нови бизнес ангажименти, особено към непроверени хора. Съветът е първо да изчистите старите си задължения и тогава да се захващате с нещо ново. Предстои инвентаризация на връзки от миналото. Ще бъде болезнено, но трябва да минете през това.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден за постигане на крайни цели и за пристигане на крайни дестинации. Ако дадено място ви хареса, опитайте да се окопаете там. Ако сте дали обещание сега е време да го изпълните и да удовлетворите нечии искания. Старайте се да избягвате пренапрежението в емоционален и физически план. В следващите три дни енергията ви ще удари дъното. Не се претоварвайте.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за приключване на ангажименти останали от миналото. Сега е момента да се разчисти терена, да се довърши обещаната работа, да се затворят старите папки и да се направи нужата подготовка за старт на нови лични и бизнес инициативи. Изчистете и всичко, което ви притеснява в личните и професионални отношения. Не бива да оставате длъжници никому. Платете данъци и такси.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Луна и Плутон от вашия знак сключват перфектни аспексти. Идва време да доведете до успешен край преговори и работни проекти. Ще си заслужите парите, ще получите похвали и повишение. Днес стигате до финала и вече може да оберете плодовете след дълъг период на професионално и лично натоварване. Време е да се разчистят сметките и да се уредят данъците.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Пазете се от случайни контакти. Денят може да започне делнично и да завърши празнично, но през цялото време ще се чувства едно напрежение. Старайте се да приключвате изостаналата работа. Не си насрочвайте първа среща, нещата едва ли ще потръгнат както очаквате. Слушайте вътрешния си глас и не взимайте прибързани решения, независимо кой и как се опитва да ви въздейства.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ако от доста време влачите някаква работа или смятате да приключите някаква дейност, сега е момента. Ще стигнете до финала и на една лична връзка, която е време да се прекрати или да мине в нов етап с предложение за брак или договор за работа. Днес издигате на по-високо ниво отношенията си с околните. Не правете компромис, изисквайте повече и ще получите достатъчно.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

7 е човешкото число. В такава година е важно да се обърнете навътре към себе си, да направите разбор на връзки и отношения и да определите новите приоритети, които ще развивате в следващата година. Интересите ви се променят, сменяте и житейската посока, а някой тотално ще промени визията си и отношенията си към околните. Старите връзки и приятелства остават в миналото.

За родените на обед всички планети ще са над хоризонта, а това ще ги направи изключително екстравертни, насочени навън към другите в желанието да общуват, да се изявяват да направляват своя живот и този на околните. Родените около полунощ ще бъдат интроверти, които трудно ще изразяват чувствата си, ще са затворени и бронирани емоционално, но може да създадат гениални творби.