Хороскоп за 7 март - неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на базовите проекти. Очертава се промяна в плана и пътувания, които може да ви отведат на важни за вас, за семейството и за бъдещето ви места. Направете огледи на терени и имоти. Намерете време и за здравословни процедури. Прочистете тялото, пийте чайове и отвари. Случващото се днес ще провокира промените, които отдавна е трябвало да направите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Събуждате се с желание за работа, за промени и пътувания. Старото се руши, вече мислите различно и давате различни сигнали на околните, пък който иска и може нека ви разбере. Заемете се с основополагащи проекти. Направете първата копка на свой имот и терен, огледайте се за покупка на жилище, терен или помещение, в което да развивате определена дейност. Бъдете активни.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Добре е днес да стъпите на нова база, да включите всички резерви в нови начинания, които ще донесат ползи и щастие в дома ви. Време е за начало на ремонти и строителни дейности. Направете жилището си удобно и функционално. Потърсете нов офис и уредете наемни отношения. Този ден носи откровение за правилната посока и за бъдещите дейности, които ще донесат ползи.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в първата декада ще срещат противопоставяния от страна на близки и приятели. Не обсъждайте със странични хора предстоящите професионални задачи. Днес работата и дома са противопоставени. Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Емоционалното ви състояние е нестабилно. Качвате кръвното по незначителни поводи и може да вземете неадекватни решения.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Започнете с реформи и нововъведения в начина ви на работа и живот. Проведете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Днес е важно да се погрижиш за базата, на която смяташ да стъпиш. Огледайте терени, започнете строителни и ремонтни дейности, водете преговори по имотни въпроси и дела. Денят идва с желание за активно използване на семейните ресурси.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Огромна трансформираща и преобразуваща сила е заключена в този ден. Отключете я с активни и целенасочени действия в избраната и важна за вас посока. Ще получите някакво особено творческо вдъхновение и озарение как да постъпите в трудна ситуация. Заложете основите на важни за бъдещето ви проекти. Един върви към брак, друг вече излиза с облекчение от неравностойна връзка и ситуация.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Този ден ще наложи нови правила, ще изисква бързо да включите в действие семейните и лични резерви, за да осигурите нужната база за развитие на новите си бизнес инициативи. Впрегнете потенциала на близките в общата работа. На прага сте на болезнен избор, който изисква преминаване от една работа на друга и от едно място за живеене на друго. Съобразете се и с желанията на децата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на откровение. Направете огледи на терени и имоти. Погледът ви ще открие важното за вас и за семейството ви място и базата, на която може да развивате бъдещ бизнес. Използвайте всяка възможност за тренировка на организма, за лечебни и оздравителни процедури. Сами може да си направите лекарство. Доверете се на сетивата и усещанията си. Планирайте започване на ремонт.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Навлизате в период на промени и регенерации. Ще се наложат някои размествания в плана или реконструкции и ремонти у дома. Край с пасивната и изчаквателна политика. Пролетта напредва и ни притиска с нови отговорности. В такъв момент е от значение на каква база ща стъпиш и кое ще избереш за приоритет. Символи на деня са съзиданието и градежа. Градете и нови връзки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

За днес и утре планирайте пътувания, преговори и огледи на място. Срещите ви ще задвижат нова програма в живота и работата и ще ви отведат на място търсено отдавна. Обърнете гръб на старото, престанете да циклите върху нещата, които вече са минало и не се опитвайте да върнете провалени връзки. Предприетото днес ще ви насочи към правилния човек и избор.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Направете огледи, денят е благоприятен за търсене на нови места за работа и почивка. Ако вече сте ги намерили, стартирайте ремонтни и преустройствени дейности. Създайте си повече уют на вилата или на мястото, където живеете и работите. Този ден стимулира и сексуалната ви енергия. В следващите месеци и бебето ще е на път. Мислете повече за семейните нужди.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Навлизате в период, в който старото се руши и остава в миналото. Някои връзки ще се разпаднат, но за вас е важно да запазите тези, които ви осигуряват стабилна база за бъдещия ви съвместен  живот и професионално развитие. Край с вредните и лекомислени връзки. Включват се в действие всички защитни сили на организма. Проведете нужните лечебни процедури. Започнете диета.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 6-ица е време да се влюбиш, да подредиш семейните отношения и да се сдобиеш с наследник. С него ще си дойде и наследството. Тази година ще ви зареди с вдъхновение и любов. В момента Венера и Нептун са в съвпад със Слъцето ви, а това е аспектът на любовта и вдъхновението свише. Време ви е да творите, да се изявите и да дадете най-доброто от себе си.

Родените в първите часове на деня ще са доста интровертни и затворени в себе си. Трудно ще пробият в социума. За родените към обед няма проблеми и прегради, които да не могат да преодолеят. Родените около изгрева на Слънцето ще бъдат защитени и пазени от съдбата, ще имат дарба на разказвач и писател.