Хорскоп за 5 март, петък

неда иванова

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Включете се в обучаваща програма. Всичко научено и усвоено днес ще ви послужи в бъдеще. Започнете нов учебен и тренировъчен курс. Ще спечелят тези, които се насочат към повишаване на личната си квалификация. Явете се на изпити и конкурси. Може да намерите нова работа и да ви приемат в творческа среда. Регистрирайте фирма, извадете патенти, уредете данъци и такси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

От вчера Марс е в Близнаци, вече действате много по дипломатично и мъдро и не залитате в крайности. Днес е и най-благоприятният ден за подновяване на стопирана фирмена дейност, за регистрация и пререгистрация, за вадене на патенти и разрешителни. Намерете време, уредете отношенията си с НАП. Всичко, което проучите и научите ще ви влезе в работа и ще ви спести пари.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес вашата управляваща планета Меркурий отговаряща за бизнеса е в точен съвпад с планетата на правото и закона Юпитер в знака на хармоничния ви Водолей. Аспектът отговаря за търговското право, за регистъра, за вписването на нови фирми и за всякакви видове регистрации и пререгистрации. Печелят добре информираните в бизнес план. Стартирайте нова съвместна дейност.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на тайното знание. Ще спечелят тези, които са в играта, които имат съответния достъп до важни места и събития и които успяват да се информират навреме за готвените промени и реорганизации. Проучете из основи това, което ви интересува. Не отивайте неподготвени на изпити и събрания. Подгответе различни сценарии и варианти, които да използвате, ако ситуацията неочаквано се промени.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес конкуренцията отваря магазин точно до вашия или прави стъпка, с която ви поставя в неизгодно положение. Ако направите ход без да сте проучили нещата ще сбъркате и ще плащате с лихвите. Добре е да си осигурите приятелска подкрепа, да влезете в нова група или отбор и да разчитате на странично финансиране. Кандидатствайте по европейски проекти.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Най-добрият ден в месеца за регистрация и пререгистрация на фирми, за вадене на патенти и разрешителни за работа. Планетата на търговията Меркурий е в съвпад с планетата на правото и закона Юпитер. Добре проучете изискванията и възможностите за печалба. Четете дребния шрифт при сключване на договори и се консултирайте със специалисти в областта на личната ви амбиция.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на тайното знание, на тайно сключените договори и съвместни инициативи. Нищо да не се афишира, особено ако ще провокира конкуренцията. Денят е добър за регистрация на фирми и търговки обекти, за вадене на разрешителни за работа, строежи или други дейности. Някой се готви да прехвърли и собственост при изгодни за него условия. По един или друг начин вдигате нивото.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ще спечелят добре информираните и тези, имащи достъп до тайна информация. Наученото и проучено днес ще ви влезе в работа, ще помогне да се справите с проблемите и с пряката конкуренция. Работете и за осъществяването на тайни бизнес съюзи. Това е най-добрият ден за регистрация на фирми и патенти. Меркурий е в съвпад с Юпитер, а това е аспектът на търговското и фирмено право.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Това ще бъде може би най-добрият ден в годината за регистрация и пререгистрация на фирми, за вадене на патенти и разрешителни. Платете данъци и такси. Постарайте се да излезете от сивата икономика и да се застраховате по един или друг начин. Може да получите разрешение за строеж или друга инвестиция. Отпадат някои ограничителни положения и бизнесът живва.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ако ви предстои важен избор, посъветвайте се с капацитет в интересуващата ви област. Ден за среща с учителите и с тези, които могат да допълнят празнината в бизнеса и в личните ви отношения. Добре е да се сключват нови договори, да се подновява фирмена дейност, да се уреждат разрешителни и застраховки. Време е да се плащат задължения и да се търсят пропуснатите ползи.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е точният съвпад на Меркурий с Юпитер във вашия знак. Това е аспектът на търговското право, затова е препоръчително да си осигурите всякакви документи и разрешителни за работа, да си издействате субсидии и протекции за проектите, които планирате. Застраховайте имуществото си. Пътувайте, направете огледи на терени и имоти, пазарете се и не се отказвайте от желаното.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес конкуренцията се активизира и отваря офис точно да вашия или заведение срещу вашето. Може да получите напомняния за неплатени сметки и нередовни документи. Уредете кредити и фирмени задължения, подайте данъчни декларации и се застраховайте срещу инвентаризации и проверки. Заемете се с проучвания в нужната посока. Ден на поверителните информации

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 е за вас лична година 4-ка, а това е числото на Юпитер, който управлява знака Риби. И независимо трудностите за вас това ще е година на тежка работа и сладка победа. В периодът от 14 май до 26 юли Юпитер ще бъде в Риби и ще ви отвори врати към успеха в материален и юридически план. Уредете имотни и наследствени дела, а и наследникът е на път да си дойде с наследството. Носете гордо кръста на отговорностите. 2022 ще ви донесе пътувания, премествания и нова работа.

Родените днес носят стар кармичен кръст между Луна, Венера, Слънце и Марс. Животът им ще е сюжет за роман от рода на „Отнесени от вихъра”, „Осъдени души” или „Пепеляшка”. Самите те ще пишат книги и романи особено ако се родят малко след изгрева на Слънцето. Точният съвпадът на Меркурий и Юпитер ще им осигури юридически защити в бизнеса. Те ще държат фамилните имоти, документите на фирмите на семейството, различни патенти и разрешителни. Проблемите им ще идват от противопоставянето между работата и любовта.