Хорскоп за 4 март, четвъртък

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за пътуване, гостуване и сключване на нови договори. Ще се продаде непродаваемото. Ще се отървете от застоялата стока и ще получите изгодни оферти. Препоръчват се срещи на четири очи. Ще се справите поне с един проблем и ще се радвате на разбиране, приемане и придобивки. В този ден върви и програма за изцеление и за преодоляване на всяко препятствие по пътя.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на изцеление, не яжте тежка храна. Може да откриете лечебно място или подходящия за живота и дейността ви човек. Правите и някои жертви в името на любовта и грижата за близките. Поемайте умерени рискове, но е по-добре да се преместите на място, където няма да имате такова натоварване или конфликти. Време е да поемете в нова посока и да подкрепите децата в пътя им.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Марс навлиза в Близнаци. Активизирайте се максимално, пътувайте уредете изгодни сделки и действайте вече от позиция на силата. Време е да рестартирате стопирана дейност, а в утрешния ден е добре да се вадят патенти и разрешителни, да се регистрират нови фирми и да се влиза в съвместни проекти. Не оставайте безучастни. Днес и утре на каквато база стъпите, на такава ще се развивате.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за пътуване, но с наземен транспорт. Водете преговори, посетете тези, с които ще работите в бъдеще и предложете условията си. Добре е да се подписват нови договори и да се тръгва в нова посока. Край с изчаквателната политика в бизнеса. Днес се оформят важни съюзи и се поемат служебни отговорности. Може да си позволите умерен риск. Очаквайте печалби.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Пътувайте, направете огледи, търсете възможности за сделки с имот и рекламирайте дейността си в страната и в чужбина. Може да се поемат повече рискове, да се направят и някои отстъпки от цени на стоки и услуги, за да потръгне работата. Родените в третата декада са в по- неблагоприятна позиция за сделки и пазарлък. Може да се съгласите с неизгодни оферти.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес ще се поставят много лични рекорди. Активизирайте се, гонете си интереса, пътувайте, потърсете тези, с които и преди сте правили изгодни сделки и сте реализирали печалба. Ще продадете непродаваемото и ще пласирате застоялата стока. Водете преговори. Време е за революционно преустройство в начина ви на работа и живот. Уредете имотни и наследствени дела.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за пътувания, командировки и преместване на по-добра позиция. Чудесно е да се преместите на ново работно място. Очертават се повишения и преназначения. Добре е да се сключват нови договори и да се търсят нови партньори днес и утре. Ще попаднете в благоприятна среда и ситуация. Изисквайте повече, поставете условията си, преговаряйте по болните въпроси.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на революционни промени и премествания. Ще се охарчите в желанието да помогнете на друг или да придобиете нещо, за което отдавна мечтаете. Евтиното ще ви излезе скъпо. Преговаряйте за условията по договори, но по възможност утре сключете сделката и подпишете договорите осигуряващи ви права и пълномощия. Мрас вече няма да ви гледа в опозиция. Изчезва една агресия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес и утре ще постигнете напредък в делови и финансов план. Денят е добър за партньорски срещи, за подписване на нови договори и сделки с имот. Може да се пласира полуготова продукция и да се затвори производствения цикъл. Пътувайте, направете огледи на място, разберете се на четири очи. Ден на подадените ръце в кризата. Спазвайте правилата и водете принципна политика.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за съвместни делови и творчески инициативи. Пътувайте, търсете преки контакти с производители и се опитайте да привлечете нови клиенти. Днес всички сме на пазара и всеки предлага това, което има и е произвел. Пазарете се, сключете нови договори, създайте нови връзки и съюзи и влезте в нова среда, където интересите ви ще са защитени. Не се стопирайте и ограничавайте.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Случващото се в този ден стимулира екипната работа. Печелят общите усилия на колектива, в който работите и се изявявате. Ще успеете, ако имате подкрепата на близки и колеги. Обединете и синхронизирайте действията си с техните амбиции и желания. Индивидуалистите ще останат извън играта. Търсете съюзници на всички нива, сключете съвместни партньорски договори, рекламирайте се.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Много добър ден за подписване на нови договори, за подновяване на сделки, за участия в престижни проекти и начинания. Бизнесът се съживява, правите важна крачка напред към едно обезпечено бъдеще. Пазарете се, не се давайте без бой, но позволете и на другия да спечели и да остане доволен от връзката. Влезте в нов екип, участвайте в съвместни творчески инициативи.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 3-ка в живота ви ще има повече стабилност, ще се появяват поддържащи работата и бизнеса ви фактори. Заземете се на подходящата позиция, която ще ви осигури, не само сигурност и печалби, но ще донесе радост за сърцето и душата. Подпишете нови договори и вземете инициативата за бъдещето си в свои ръце. Лятото ще ви донесе и много любов, а и бебето ще е на път. Гответе се да ставате родители, баба и дядо.

Родените днес ще бъдат амбициозни и творчески настроени деца. Марс навлиза в Близнаци и променя насоката на стремежите им от чисто материална, към интелектуална и творческа. Това са деца с прогностичен ум, с изключителна интуиция и желание за творчество в една или друга област. Ще имат гениални прозрения, допитвайте се до тях. Те се родени артисти, а това ще е защитната им броня.