Хорскоп за 3 март, сряда

Агенция Монитор

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят и благоприятен за нови инициативи. Не се съмнявайте в себе си, активизирайте се максимално, водете преговори и не се разсейвайте с погледи встрани от избраната посока и цел. От съществено значение е да се концентрирате върху работата, която вършите. Ще преодолеете препятствията и до вечерта ще получите каквото ви е нужно. Преди заспиване си поръчайте сън.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Тежък и кризисен ден, особено за родените в първата декада. На всяка крачка срещате прегради. Може да се изпокарате с родители и деца и после да съжалявате. Заемете се с най-важното и не прекалявайте с натоварването. Пестете енергии и чувства, не ги изразходвайте за хора, които не оценяват жестовете ви. Днес е важно да си вървиш по пътя, без да се отклоняваш встрани.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Концентрирайте се над най-важното за вас или за някой близък в момента и гледайте до вечерта да го уредите и постигнете. Не се захващайте с много неща едновременно, за да не го свършите „като кучето на нивата”. В този ден лесно се преодоляват прегради. Може да се постигнат лични рекорди и да се осъществят полезни връзки. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Активизирайте се, днес може да постигнете напредък в преговори за работа или за други важни и амбициозни за вас дела и отношения. Лесно ще прекрачите ограниченията и ще се справите със затрудненията. Ще получите обещаните облекчения и поощрения. Проблемът е, че в този ден може да изразходвате за дреболии голяма част от енергията си. Концентрирайте се само над едно важно нещо.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Луна, Уран и Сатурн образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Този ден ще ви изправи пред трудности, прегради и изпитания, които трудно ще преодолеете, особено ако се разпилявате и решите с един замах всичко да уредите. Нямате такава оферта. Движете нещата едно по едно и се концентрирайте върху най-неотложното. Не играйте хазартно.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ако преодолеете личната си нерешителност преградите по пътя ви ще паднат. Работете с всички сили в най-важната за бъдещето ви посока. Чак след постигане на целта се заемете с нещо друго. Не позволявайте да ви отклоняват тези, които не могат да си вършат работата и вечно разчитат на вас. Отхвърлете всички съмнения и направете решителна крачка напред към целта

6

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е благоприятен за всякакви начинания, както важни и значими, така и незначителни. Не се знае от кой храст ще изскочи заекът. Активизирайте се, не позволявайте на проблемите да ви спират. Ден на орела, от чиито поглед нищо не убягва. Сега а момента да се спуснете върху набелязаните цели и да постигнете планираното. Не се отказвайте, опитайте пак, ако нещо не се получи веднага.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната навлиза в Скорпион. Ще ви потръгне в любовта, но с деловите връзки бъдете внимателни и не играйте хазартно. Не взимайте и не давайте заеми, не уреждайте имотни и наследствени делби. Концентрирайте се над най-важната задача и не се разпилявайте с погледи встрани от пътя. Днес лесно се отдават чувства и енергия. Вечерта преди заспиване си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на високите цели и стремежи. Няма да е лесно, но може да постигнете всичко, към което се стремите. Упорствайте, настоявайте, преследвайте неотклонно целта. Ако се откажете в последния момент ще се ядосвате. Денят е благоприятен за гладуване. Получавате и неочаквано прозрение за пътя напред. Лесно се отдава енергия в този ден, така че внимавайте и не се разпилявайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ще се събудите с усещане за правилната посока и избор. Денят е благоприятен за нови начинания. Ще водите битки и ще преодолявате различни препятствия. Не се отказвайте, в момента сте подложени на тест по пригодност. Явете се на изпити и конкурси. Дайте си сметка коя е най-важната за вас цел и посока и я следвайте, без да се отклонявате. Вечерта ще се похвалите с победа.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят дава шанс да разгърнете възможности и таланти и да победите конкуренцията. Явете се на конкурси и прослушвания, рекламирайте се, водете битки за желаната от вас позиция в социален и бизнес план. Концентрирайте усилията си в точно определена посока и до края на деня може да получите желаното, да уредите нова работа и да подпишете нов договор. Вечерта си поръчайте сън

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Активизирайте се, действайте изпреварващо, настъпателно и нападателно. Днес късаме дигите на нерешителността. Вложете всички сили в една важна за бъдещето ви посока. Няма значение кой и какво иска от вас, важното е вие какви намерения имате, какво искате и накъде смятате да вървите. Денят задава тестова програма пред връзките ни. Важното е да не се изпуска от поглед целта.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 2-ка идваща от 11- числото на духовността е важно да вдигнете глава, да не мислите само за делничното, за парите, интересите и работата. В тази година може да започнете по-духовни и творчески занимания и да влезете в подходящата среда. Дайте предимство на духовното, на любовта и личното си хоби. Търсете съмишленици, кооперирайте пари, собственост и амбиции с подходящите хора. Юни и юли ще са силните ви месеци.

Родените днес и утре ще са изключителни психолози и психоаналитици. Ще разбират мотивацията в поведението на околните и това винаги ще им осигурява предимства. Ще държат правата върху собствености, марки и патенти, които ще им осигуряват нужната материална стабилност. Може да имат и политическа кариера, но със сигурност ще доминират в средата си и ще насочват мислите на околните в желаната от тях посока. Не се опитвайте да ги лъжете, мислите ни са прозрачни за тях.