Хороскоп за 2 март, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Това може да бъде един от неблагоприятните и губещи във всяко отношение за вас дни в този месец. Днес пяците са тръгнали на лов за заблудени мухи. Навсякъде са заложени мрежи за наивници. Овенът е смел, но често рискува без да се замисли. Съветът е да не се обвързвате с никого за нищо, да не подписвате нови договори и да не влизате в съмнителни връзки и отношения.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят носи опасност от измами и раздвоение на съзнанието. Внимавайте с алкохола. Отнасяйте се с подозрение към всичко, което ви предлагат или съветват да опитате. Попадате в изкушаващи и обсебващи отношения, от които трудно ще се измъкнете. Не се обвързвайте с кредити точно днес и не давайте заеми. Поръчаното няма да пристигне или няма да отговаря на очакванията ви.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

6

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на мрежата. Лесно може да се оплетете в мрежи от лъжи или да изпаднете в нежелани зависимости. Не сключвайте нови договори и по възможност отложете срещи, които ви притесняват и носят опасност от заробване по един или друг начин. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Всяка ваша слабост ще бъде използвана. Но днес може да подадете на някой чашата на изкушението.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят носи кризи в отношенията, залива ни с фалшиви новини и с предателства от свои и чужди. Ограничете контактите, не споделяйте нищо в социалните мрежи, за да не станете обект на компроматна атака. Търсете подтекст във всяко обаждане. Нищо от предложеното днес не отговаря на етикети, норми и предписания. Четете дребния шрифт и по възможност нищо важно не започвайте.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес силните на деня мачкат и притискат слабите и изпадналите в зависимости. Ден на мрежата, на договорите, от които не може да избягаш, ако не платиш сметката. Препоръчва се самостоятелна работа, със свои средства и на свой терен. Така ще парирате опитите за оказване на въздействие. Нещата ще се влошат, ако си позволите да зависите от чужда работа и желания.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Съветът на деня е да работите самостоятелно, да не приемате покани за съвместна работа и живот. Неблагоприятно за сключване на брак и за делово обвързване. Със сигурност вие ще теглите хомота, ще работите извънредно и ще се грижите, без да получавате нужното внимание и признание. Отложете подписването на новите договори за следващите дни. Нищо да не се приема на доверие.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес личният ви чар работи в посока на привличане и задържане на важните за вас хора. Проблемът е, че днес връзките и отношенията са неравностойни. Един друг се гоним и оставаме неудовлетворени от постигнатото. Младото се привлича от старото и подсигуреното, а у много е принудено до остане с глупавото по различни причини. Ден на ловецът и неговата жертва.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на ловеца и неговата жертва. Няма други роли в отношенията с околните. Не се обвързвайте по никакъв повод, независимо изгодните предложения. Заложени са капани за наивници и изкушаваща стръв за лакомници. Лесно попадаме в мрежите, но някой може да направи и големият си удар в морето от наивници. Движете си нещата сами, не се ангажирайте с работа и любов на чуждо.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на мрежата. Връзките са неравностойни. Целта е да се ограби другия, да се получи наготово част от общия пай и да се използват нечии амбиции, усилия и пари за лично обогатяване. В такъв ден не се препоръчва да влизате в съюзи и да подписвате съвместни договори. Търсете уловката във всички съобщения, които получавате. Работете самостоятелно, не давайте и не взимайте заеми.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес ще бъдете подложени на масиран натиск и натоварвания. Ставате жертва и на нелоялна реклама и конкуренция. Не очаквайте подкрепа и разбиране. Ден на паяка затаен някъде в мрежата, в която всички сме вплетени. Не предприемайте важни стъпки, независимо изкушенията. Лесно се попада в капани. И вие сте на път да прецакате конкуренцията. Днес се спасяваме поединично.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Препоръката е да работите на свой терен, със свои средства и идеи. Лесно може да се изпадне в зависимости от всякакъв вид. Не давайте обещания и ограничете контактите в социалните мрежи. Плагиатите дебнат, съюзяват се със задкулисието в желанието да използват потенциала на околните. Днес си играем на котка и мишка, без да си даваме сметка за тези, които скрито манипулират играта.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес по пътя ни са заложени капани. Стъпвайте внимателно, не се доверявайте на никого и подлагайте всичко, което ви предлагат на проверка. Послушайте гласа на интуицията и ще избегнете проблемите. Планирайте за следващите два дни важните си срещи и договаряния, ако искате да успеете. Днес не ви е ден, нямате достатъчно информация или ви липсват нужните козове.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 е за вас лична година 1-ца, а тя ще наложи нови правила ще изисква от вас ново отношение към работата, личните и професионални връзки. Сега е момента да подпишете нови договори и да сключите брак. Активизирайте се особено в периода 14 май-26 юли, когато планетата на правото и закона Юпитер ще бъде в знака на царството и господството си Рибите. Това ще бъде за вас период отварящ много врати и прозорци, така че действайте.

Родените днес притежават завидна артистичност и музикален талант, но и пророчески дарби, които ще ги натоварят с много изисквания. Родените на обед не бива да залитат в бойните изкуства и да имат военна кариера. Родените на изгрев Слънце ще бъдат писатели и издатели. Тези деца ще притежават и ще се ползват от свои и чужди фирми и патенти.