Хороскоп за 1 март, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Първият мартенски ден не е толкова успешен и благодатен за вас. Някои отношения се вледеняват. Днес всички са с маски и на лицето и в сърцето. Трудно е да разбереш другата гледна точка. Интересите ви ще се сблъскат челно, може да си размените взаимни обвинения и думи, които нараняват. Опитайте да се видите отстрани и да коригирате поведението си към близките.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят се свързва с подражанието, с желанието да получиш нещо изгодно с угодничество и ласкателство. Стойте далече от подобен тип хора. Нужна е повече обективност и познаване на ситуацията. Днес всичко се вижда изкривено, през призмата на егоизма и двойнствените игри. Трудно ще получите желаната подкрепа и още по трудно ще я дадете. Оформят се лагерите на влияние.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес получавате награда за положените в миналото усилия. Някой ще получи и откази след неглижирането на някои отношения. Девизът на този ден е „каквото повикало, такова се и обадило”. Коригирайте грешките и не ги повтаряйте. Стопете дистанциите с хората, които са ви ценни и важни. Днес всеки стои пред своето огледало. За един то е криво, а за друг правилно отразява реалностите.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес всеки ще получи това, което е заслужил назад във времето и за което се е постарал. От особена важност е обективната преценка на ситуацията. Емоциите са хубаво нещо, но в този ден реалностите изпъкват с особена сила и трябва да се съобразим с тях. Не бива да се правят компромиси, за които в бъдеще ще се плаща с лихвите. Вземете обмислено и отговорно решение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

6

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Баба Марта вледенява отношенията, дори и да мирише вече на пролет. Днес ще е трудно да привлечете някого за съвместна работа и съюз, независимо дадените преди това обещания. Очертават се малки и големи предателства. Може да се окажете в даден момент сами или подведени в ситуацията и да се наложи да плащате за чужди грешки и сметки. Прекъснете вредни връзки.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят увеличава дистанциите, слага ледени прегради в отношенията и ледни усмивки на лицата. Всеки е потънал в проблемите си и не смята да се занимава с чуждите. Само тези, които истински ви обичат и са ви приятели ще ви подкрепят. Време е да разчистите терена на връзките, да се освободите от хората, които само ви използват. Очертават се болезнени разговори. Всичко се вижда изкривено.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната навлиза във Везни и сключва хармонични аспекти със Сатурн и Марс от другите два въздушни знака. Този ден ще стабилизира истинските връзки и ще помогне да се отървете от тези, които ви вредят и разболяват. Очаквайте награда за положените във времето усилия. Приятелските редици може и да оредеят, но ще остане само качественото, нужното и вярното.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на преобразяването. Ще видите себе си и някой друг в нова светлина и дано това помогне да оправите отношенията. Опитайте и да се видите отстрани, откажете се от илюзиите, от вредните навици и привички. Ден на премерените думи и отношения. Тенденцията е всеки да си получи уроците и това, което е заслужил в миналите дни на старание или незаинтересованост и безгрижие.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес получаваме заслужените подаръци, но не всеки ще подари или ще получи мартеничка. Предстои пренареждане на личните и приятелски връзки. За тези, които вече не се разбират и гонят различни цели животът ще тръгне в различни коловози. Този ден разкрива тайни рани в тялото и в душата за тези, които продължават да нарушават правилата на човешко и духовно ниво.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Очертават се два дни на проблеми и зациклящи положения. Днес ще видите другите в различна светлина, ще усетите неприятна дистанция, независимо усмивките и разменените мартеници. Много неща са се променили и са останали в миналото. Отношенията са изкривени през призмата на нереалистичните ни очаквания. Едно искате и желаете, а съвсем друго получавате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на равносметка, получавате това, което заслужавате и за което сте се потрудили миналия месец. Ще се отворят неподозирани врати от възможности, а някои завинаги ще се затворят. Направете лично избора си, не оставайте друг да го направи вместо вас. Днес трябва да покажеш отношение и точно да определиш с кого и докъде си стигнал по пътя към съвместния живот или работа.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на кривите огледала. И Баба Марта се усмихва и плаче едновременно. Ще видите околните в различни състояния. Бъдете готови да изпитате различни настроения и чувства. Случващото се ще промени отношенията, ще покаже къде бъркате и къде ви е мястото. Не оставайте друг да прави избора вместо вас. Ден на заслужените награди за старанието и търпението.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

9-ката като лична година носи за вас помъдряване, приключване на вредни връзки и губещи дейности. Девет годишен цикъл от живота ви остава в миналото. През 2022 преминавате на нова навивка на развитие, която ще изисква нов подход, нови хора, нова работа и нови ангажименти. В момента се ориентирайте към инвентаризация на връзките, ограничете вредни присъствия и влияния. На 13-и март си дайте дума да се откажете и от вредните си навици и привички. Станете нов човек.

Родените днес освен вродената си артистичност и музикалност ще имат и таланти да въздействат на публиката, да се харесват и да правят неотразимо впечатление. Може да имат трапчинка ли бенка, някакъв мил жест или особеност в говора, които ще им предават неотразимо очарование и ще привличат почитатели. Сцената ще е тяхното работно място.