Хороскоп за 28 февруари, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ако отдавна очаквате някаква новина и важно за вас съобщение днес ще го получите, ще се радвате на разбиране и внимание. Нека да не ви напуска чувството за мярка. Ограничете сбирките в рамките на допустимото, но си доставете моменти на радост и веселие. Сключените в този ден бракове ще бъдат покровителствани от висшата любов, ще са плодовити и дълготрайни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят е благоприятен за всякакви контакти и обвързване, за старт на нови начинания, за подписване на нови договори и за поемане на обща отговорност. Ако ви остане време от всичко това, повеселете се в рамките на допустимото. Изискването е да не отивате в крайности и да не изказвате крайно мнение, особено ако с това може да обидите някого. Печелят дипломатичните хора.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на крайностите, от които никой няма да има полза. Нека да не ви напуска чувството за мярка. Не се изказвайте неподготвени. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Конкуренцията ви готви удар. Не планирайте важни инициативи и изказвания в следващите два дни. Направете нужната инвентаризация на връзките и наличностите. Утре ще получите по заслуги.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

6

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на виното и камбаната. Някой ще почерпи, ще има повод за веселие и радост. Благоприятен ден за сключване на брак и за подписване на нови партньорски договори. От основно значение е да знаеш докъде може да стигнеш и къде вече трябва да спреш не само в думите и обещанията, а и в общуването, в хапването и пийването. Спазвайте разпоредбите. Златната среда е за препоръчване

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Чудесен ден за нови начинания. Това е и най-благоприятният ден за сключване на брак в този месец. Чакайте покани, предложения и обаждане, което ще се помни. Старайте се да не излизате от рамките на добрия тон. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите. Лесно може да преиграете, да предозирате отношенията и да разочаровате тези, които искате да спечелите. Бъдете отговорни.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят е благоприятен за приятелски срещи и семейни сбирки. Ден на виното и камбаната. Дано всеки дочака вестите, които ще го зарадват и изпълнят с вдъхновение. Днес с лекота придобиваме една особена вътрешна освободеност и правим крачки, от които в миналото сме се страхували и притеснявали. Създайте си радост и настроение доколкото обстановката го позволява.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Разширете контактите, съберете се с приятели доколкото обстоятелствата го позволяват. Ден за песни и веселие кой както го разбира и както го може. Някъде е вероятно да се стигне до прекалявания и ексцесии в отношенията и поведението. Бъдете внимателни в употребата на стимуланти и алкохол. Контролирайте се, не отивайте в крайности и всичко ще бъде наред.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на разкрепостеното поведение, което може да ви вкара в проблеми, но и да определи една нова посока, мисия и цел в живота ви. Старайте се да не отивате в крайности и да се движите в общоприетите норми. Повеселете се, излезте с приятели, но ако загубите чувството си за мярка може да отидете или да се озовете не там, където би ви се искало и бихте се чувствали добре.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на неконтролируемите енергии, на желанието да се променим, да излезем от застоя и зациклянето, да подредим живота си и този на близките по нов начин. Ще срещате съпротива, натиск и неразбиране, а това ще ви капсулова в семейството и ще ви дистанцира от някои вредни връзки. Идват предложения за съвместна работа и живот. Край с изчаквателната политика.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Чудесен ден за обвързване и сключване на брак. Пътувайте, уредете си лични и делови срещи. Може да направите крачка напред както в личния живот, така и в професионалния избор. Подновете договори и връзки, потърсете тези, с които сте имали приятни и продуктивни срещи в миналото. Ден за старт на нови проекти и за реставрация на старите и отложени поради кризата начинания.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е благоприятен за подписване на нови договори и за сключване на брак. Сега е момента да обедините чувства, ресурси и интереси в името на семейното щастие. Повеселете се в рамките на позволеното. Някъде може да се отиде в крайности, които да развалят магията на щастието. За друг опитите да излезе от черупката може да се окажат неуспешни. Един преиграва, друг нищо не решава.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на крайности в мисли, намерения и поведение. Внимавайте с алкохола. Трябва да сте адекватни във всеки момент, който ще изисква от вас взимането на важни решения. Ще се окажете в патова ситуация, ще трябва да направите труден избор и може би губещ на пръв поглед ход. Някой жертва ергенлъка, а друг личното си спокойствие в името на семейството и интимността. Уловете мига.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 8-ца може да завъртите колелото на бизнеса, да разширите територията си на влияние, да стартирате нова дейност и да се ожените. Не се самоограничавайте. Сега е момента да сключите нови договори и брак, защото сключените договори през 2022 г може да не са дълготрайни и успешни както тези от 2021г. Край с изчаквателната политика. От 14 май до 26 юли ще ви дава сила и юридическа закрила Юпитер, който временно ще е в знака Риби.

Родените днес ще бъдат известни модни корифеи, хора с артистична душа и художествени занимания. Ще бъдат богати и успешни в средата си, стига да не оставят инициативата в ръцете на тези, които ще ги представляват. Добре е те да са си мениджърите и лично да държат правата за това, с което се занимават или произвеждат. Нарцисизмът е в кръвта им.