Хороскоп за 27 февруари

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Смирете се, днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Не се дръжте безцеремонно и ултимативно, постарайте се да изслушвате околните и да разберете мотивацията, която ги движи. Сексът е противопоказен. Не е добре да се ходи и на лов за пернати. Бъдете сигурни, че ще намерите каквото ви трябва на пазара. Организирайте пътуване и гостуване.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на равнопоставеност, на ползотворно обвъзване с подходящите хора, както в работата, така и в интимните връзки. Време е за срещи и предложения. Ще получите повече екстри отколкото се надявате. Почистете дома, разчистете и в градината на личните отношения. Сега е момента да направите предложение и да дочакате такова. Пътувайте, гостувайте, не се изолирайте.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Внимавайте във връзките, смирете амбицията, за да не дистанцирате тези, които ви обичат и ценят. Луна, Слънце и Венера сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените до 10 юни. Утре и другите ще се поизпотят. Старайте се да балансирате в отношенията. Не се дръжте ултимативно. Ще си проличат дипломатите и тези, които знаят как да използват силата на тълпата.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на човешката душа, на задушевните разговори и признания, които сплотяват и ви връщат към точните и важни хора в живота ви. Служебната амбиция да се остави за друг път. Сега а момента да сложите в ред семейните и приятелски отношения и да помислете за бъдещето си в личен план. Ден за релакс и оздравителни процедури. Не си нарушавайте вътрешния комфорт.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не си нарушавайте спокойствието в този ден. Старайте се да запазите равновесието у дома и в отношенията с околните. Днес крясъците разболяват, а дипломатичното поведение може да ви спести неприятности и излишни разходи. Не отказвайте децата и приятелите си от мечтите им, колкото и да се нереалистични. С каквото можете помогнете. Ден за пътуване и сделки с животни.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на задушевните разговори, на желанието да разбереш другата гледна точка, да се съобразиш и помириш с другите и със себе си. Изпълнете дадените обещания, не си позволявайте крясъци и безцеремонно поведение. Посетете тези, които ви обичат и на които може да се доверите. Ден за уединение и тихи семейни занимания. Кръвта се обновява, връзките също. Ден за презареждане.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на хармония между астралното и физическото ни тяло. Природата се стреми да запази равновесието на светилата създадено на пълнолунието. Нека и вашият стремеж да бъде към хармония и релакс, към умереност и балансираност на поведението и връзките. Скандалите и виковете разболяват. Окажете подкрепа. Днес помагаме на близките си за сбъдването на една мечта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес служебната амбиция не дава положителни резурлтати. Заемете се с отлаганите семейни дела и домашни задължения. Днес мръсотията лесно излиза, лесно ще прочистите тялото и душата. Забравете за разправиите с близките, направете жестовете, които се очакват от вас. Ако се налага нещо да се дели, нека е поравно, а не според заслугите. Има време за уроци.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

През уикенда Луна, Слънце, Венера и Нептун сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Време е да се взимат отговорни решения. Стопете дистанциите, смирете се и опитайте да разберете другата гледна точка. Скандалите разболяват. В критични моменти опитайте да обърнете ситуацията на майтап. Не влизайте в противоречие с родители и деца. Дайте шанс на доверието и любовта.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Очертава се стабилизиращ връзките и дейностите ви уикенд. Облъчват ви перфектни звездни аспекти. Възползвайте се от всеки шанс да стопите ледовете и да привлечете нужните ви за работата или за личния ви живот хора. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да седнем на една маса и за всичко да се разберем. Не се дръжте ултимативно, дарявайте любов и нежност.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Този ден установява хармония между астралното и физическото ни тяло. Нправете жестовете, които другите очакват от вас и се съобразете с желанията на близките. Съдбата събира сърцата туптящи в синхрон и ни дава дар слово с всеки да се разберем. Скандалите вредят и разболяват. Може да се намери решението на всеки спорен въпрос и да се тръгне в желаната посока.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Този ден определя дистанциите, изисква да се съобразите с нуждите на близките и децата и да отложите някои свои лични намерения, пътувания и срещи. Не повишавайте тон, природата реагира на случващото се в душите ни. Едва ли ще е слънчево на този ден, а ако е, това значи, че нищо не е загубено и щастието върви до нас. И ако вече сте готови направете и чакайте предложение за брак.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Честит рожден ден

7-цата е стилизираната фигура на Диоген с фенера, търсещ човека. В тази година и вие е добре да се ориентирате към търсене на подходящите хора и места, които ще ви помогнат да реализирате мечтите си, да започнете нова дейност и да се окопаете на стабилизираща позиция. Ориентирайте се към базови проекти, от които ще печелите в следващата успешна за вас в материален и юридически план 2022 г.

За родените на пълнолуние съдбата ще се погрижи да имат по много и от всичко. Родените днес са изключително артистични деца. Слънцето им е в прегръдките на Венера и нейната горна октава Нептун. Аспектът се свързва с музиката, киното и художествените занаяти. Тези деца ще имат фин усет за дизайн и пропорции, точно око и верни ръце, които ще им помогнат да изразят напиращото в тях вдъхновение.