Хороскоп за 26 февруари, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Приближаващото пълнолуние превъзбужда и стимулира първосигналната ви реакция, а така проблемите няма да закъснеят. Може да реагирате неадекватно на провокации и намеси и да се изпокарате с близки и приятели. Смирете желанията и амбицията, спазвайте диета, не искайте много от живота и от другите. Бъдете дипломатични и не заставайте на крайни позиции.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Тежък и рисков ден. Лесно влизаме в конфликти и в спорове за имоти, пари и място под слънцето. Не водете преговори, не навлизйте в чужда територия и не се изказвайте неподготвени. От днес може да направите крачка към нова любов, без да сте се разделили със старата. С дейстията си наранявате чувствата на близък човек. Един неочакван скандал ще доведе до скъсване.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на ненаситните апетити. Конкуренцията ще е безмилостна. Всеки е тръгнал с голямата кошница или така е притиснат от обстоятелствата, че няма да направи на никого компромис. Ще се прилагат хитри хватки, ще се използват компромати и ще се действа подмолно там, където не може да се постигне напредък с директни действия. Вечерта не пренасяйте служебните проблеми у дома.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес може да изживеете нещо приятно и радващо сетивата, но после за всичко ще си плащате в дългите дни на разочарования и конфликти. Контролирайте апетита и емоциите. Не е ден за избор на нови партньорства, на цел и посока. Може да бъдете привлечени към неприятна и вредна за вас среда. Тази нощ ще сънувате сън показващ проблема и начина да го разрешите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на огромните и ненаситни апетити. Няма да направите компромис за нищо и за никого, но и не очаквайте такъв. Денят преди пълнолунието е изпълнен с агресия и тежки битки на човешко и астрално ниво. Може да изживеете и приятни моменти, но за всичко получено и придобито днес ще се плаща с лихвите. Защитавайте справедливи каузи. Дистанцирайте се от битките на другите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес стъпвайте на пръсти, внимавайте в отношенията и не провокирайте никого, за да не си излее гнева върху вас. Препоръчва се аскетизм и ненамеса в чуждия живот. Не се опитвайте да оправите света или нечии отношения. Ще излезете виновни, ако се намесите в нечия работа или лична връзка. Вечерта страстите се успокояват, а Луната се готви да навлезе във вашия знак. Пътувайте.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес никой не пуска кокала. Не очаквайте да ви направят отстъпки от цени на стоки и услуги, а и вие няма да направите такива. Може да изживеете вълнуващи моменти на близост и интимност, но след това ще последват дълги дни на съжаление, разочарование и самота. Не е ден за изневери. Контролирайте играта на чувствата, спазвайте диета на всички нива и не товарете сърцето.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят носи повече трудности и напрежение за родените в третата декада. Каквото се развали трудно ще се оправи. Може да направите прибързан ход и да дистанцирате важни за бъдещето ви хора. Очертават се неравностойни връзки, които ще донесат кратко удовлетворение, за което дълго ще се плаща. Може да станете обект на изнудване и компроматна атака от две страни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно кой ще докапа кокала, кой ще разпределя ролите, правилата и парите. Ако сте на висока длъжност и отговорностите ще са големи. Не поемайте непосилни задачи. Днес змеят на желанията трудно се удовлетворява. Човек иска още и още, а после се оказва, че му идва в повече поетата отговорност в работата и в любовта. Дано знаете докъде да стигнете и къде да спрете.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Приближаващото пълнолуние превъзбужда и ни вади от равновесие. Оставяме инстинктите да ни водят, даваме воля на скрити и подтиснати амбиции и желания. Някой ще посегне към чуждото, друг ще го привлече в своята орбита в желанието да го употреби. Стойте далече от всякакви изкушаващи предложения и не играйте хазартно. Практикувайте различни форми на аскетизъм и спазвайте диета.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Труден ден за родените в третата декада. Пълнолунието провокира огромни апетити и нерелани амбиции. Някой ще ви настъпи на болното място и ще се опита да ви елиминира от играта, която вие сте започнали или водите в момента. Не се преуморявайте, щадете сърцето, спазвайте диета и не слагайте силни парфюми. Сетивата и чувствата са превъзбудени.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Девата. Ще се активизират хора и групи, които винаги са ви били опозиция, които и този път ще се опитат да ви извадят от играта и подчинят на своите изисквания и правила. Не оставайте сами, нека до вас има близък или приятел тази вечер. Може да ви налегнат тежки мисли и да вземете прибързани решения. Завладява ви тежка меланхолия.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 6-ца е добре да се ожените и да направите бебето. Чакат ви придобивки и възможност за покупка и наследяване на имот. Не е изключено наследникът да си дойде с наследството. Постарайте се да заемете или да запълните овакантени ниши в личен, професионален и интимен план. Постепенно ограничавате приятелските връзки и през 2022 ще бъдете вече с истински верните ви хора.

Приливната вълна на пълнолунието ще донесе бум на бебета. Родените днес ще имат много и още ще искат. Няма да са обикновени рибки, а акули в океана от човешки амбиции. Ще печелят пари и влияние, ще имат собствена фирма, магазин или офис, където ще развиват модни търговски дейности. Слънцето им се намира между Венера и Нептун, а това ще ги дари с изключителна артистичност и творческо вдъхновение.