Хороскоп за 24 февруари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Сутринта избягвайте важни делови разговори. Заемете се с личната си визия, а важните срещи отложете за по-късно. С напредването на деня партньорите ви се активизират. Може да получите покани за съвместна работа или участие в нов и добре финансиран проект. В утрешния ден може да подпишете изгодни договори и да намерите нова работа. Днес не е без значение с кого преговаряте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Сутринта ще имате натоварена програма, но всичко ще върви по план. Следобед рискът ви диша във врата. Родените до 1 май са в неблагоприятна позиция. Каквото се обърка трудно ще се оправи. Влизате в открит сблъсък с шефове и колеги и може да развалите отношения с важни за бъдещето ви хора. Внимавайте и на пътя. До петък попадате под влиянието на тежки звездни аспекти.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Сутринта отделете време за личната си визия, за нуждите на близките и децата. Планирайте за следобед важните си начинания и делови срещи. До вечерта проведете събрания на екипа, а за утре планирайте участия в преговори на по-високо ниво. Подгответе се с въпроси и отговори. Ще ви оглеждат и преценяват доколко ставате или не за една или друга работа или служебен пост.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на преход. Колелото на съдбата ще се завърти и който е бил притеснен ще получи глътка въздух в кризата и шанс да започне нова работа или инициатива. Участвайте в събрания на екипа, опитайте да влезете в нова среда. За следобед насрочете срещи с тези, с които може да имате общи интереси. Ден на тръбача, който свири сбор и събира единомишленици до утре на обед.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тази сутрин отделете повече време за личната си визия и тоалета. Няма значение дали ще отидете навреме на работа, важното е в какъв вид ще се появите. Следобед ви предстоят важни срещи, съвещания и събрания, на които трябва да заемете подобаващото ви се място и позиция. Ако неглижирате преговорите, не очаквайте да се развият във ваша полза. Луната навлиза в Лъв.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е важно да се представите на ниво и да дадете най-доброто от себе си. До обед тече усилена подготовка, водят се преговори, търсят се нови ниши и възможности. Почти в края на работното време може да получите предложение, което не е за отказване. Може да влезете в нова среда и да стъпите на сигурна база в дейноста, която смятате да започнете и развивате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Сутринта е разпиляна, дърпат ви в различни посоки семейни и професионални дела. От обед до утре следобед планирайте важни срещи на екипа, явете се на прослушвания и конкурси. Опитайте да влезете в нова среда и се рекламирайте по всички възможни начини. Започнатото в момента ще ви донесе късмет, пари и лично удовлетворение от работата. Занимавайте се и с личното си хоби.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на пръстена и колелото. Всичко ще се промени, променете се и вие и ще привлечете погледите. Следобед е добре за обвързване, за делови срещи и преговори. Подпишете нови договори, работете екипно. В момента се разпределят парчетата от общата баница. Опитайте да влезете в нов екип или създайте свой и привлечете съмишленици за деловите проекти.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед полезните мисли и продукти лесно се усвояват от организма ни. Потърсете съвет от капацитет. Проведете лечения, идете на фитнес и масаж, тествайте нов козметичен продукт. Следобед заредени и обновени ще постигнете максималното в ситуацията. Днес може да обърнете една губеща игра в своя полза, стига сутринта да си осигурите нужното презареждане.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед получавате и усвоявате различни уроци. Днес и полезните вещества лесно се приемат и абсорбират от организма. Бъдете избирателни не само в храната, но и в отношенията. Следобед може да завържете полезни връзки и да влезете в подходяща среда. До два дни може да подпишете нов договор. Опитайте да промените начина си на работа и живот.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес е от значение да привлечете погледите към себе си. Конкуренцията също се активизира. Предстоят ви тежки преговори. Явете се на конкурси и прослушвания. До края на деня влезте в нова среда, в нов творчески или тренировъчен екип. Добре е да създадете нови връзки. Рекламирайте се по всички възможни начини. Не оставайте там, където се чувставте неразбрани и недооценени.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят започва с промени, с неочаквани рокади и с отмяна на някои разпореждания за сметка на други нареждания. Постарайте се да промените личните си планове в движение. До утре следобед не е без значение в каква среда ще се движите, с кого ще се срещнете и какви взаимни уговорки ще направите. Сега е момента да се подписват нови договори и да се стартират нови програми.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 е за вас лична година 4-ка. Тя ще увеличи натоварването, ще ви постави в зависимости, ще наложи допълнителни ангажименти и дейности, които ще ви оставят малко време и място за удоволствия за пътувания и приятни преживявания. Но пък за сметка на това 2022 ще ви донесе промени, пътувания и разширения. Сега ще се наложи да стиснете зъби и да си поемете отговорностите.

Родените днес до обед притежават силен родителски и семеен инстинкт, а родените следобед ще теглят навън, ще се нуждаят от контакти и ще се стремят да попаднат под светлините на прожекторите. Това са артистични деца, но и доста себични. Нарцисизмът е в кръвта им, ще се стремят да са център на вниманието.