Хороскоп за 23 февруари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за благотворителност. Подкрепете нечия амбиция или инициатива с пари или протекции. Кандидатствайте за субсидии и стипендии. Търсете и задгранично финансиране на проектите си и се рекламирайте по всички възможни начини. Вечерта отделете време за релакс, посетете център за разкрасяване. Ако не успеете отложете за утре сутрин, дори и да закъснеете за работа.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед се включете в прояви на благотворителност и сами ще попаднете под обгрижващо и приятелско крило. Може да се издействат субсидии и стипендии. Кандидатствайте по спонсорски програми и може да получите нужното ви финансиране. Следобед се заемете със себе си, а ако не ви остане време планирайте за утре сутринта посещение при козметик и фризьор.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес с успех може да кандидатствате за странично финансиране на личните си проекти. Търсете спонсори за реализиране на идеите си, кооперирайте сили и възможности с проверени партньори и ще се измъкнете от кризата. Вечерта посетете център за релакс. Полезните вещества и мисли прекрасно се усвояват. Ако се появи проблем до утре на обед ще го разрешите. Действайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Поне до обед не се занимавайте с амбициозни начинания, не делете имот и не водете дела. Препоръчва се участие в благотворителни инициативи. Следобед чакайте предложения, от които може да произлезе нова работа или печеливша инвестиция. Облечете новия тоалет. Тази вечер по дрехите и визията ще ви посрещнат, а по ума ще ви изпратят. Постарайте се повече.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Заемете се с благотворителност, така ще привлечете погледите на тези, които могат да ви подкрепят и подадат ръка в труден момент. Всеки жест ще е от значение и ще определя насоките в бъдеще. До обед заменете амбицията със събеотдаденост, а следобед си подгонете интереса. В момента печелите доверени хора, защитници и съюзници за бъдещите битки. Не яжте груба храна.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Сутринта посветете на другите, на нуждите на децата и близките. Свършете и неотложната работа. От обед до утре на обед намерете време и за себе си, посетете център за разкрасяване или някой моден магазин. Постарайте се в утрешния ден да изглеждате магнетично. Ден на пръстена и колелото. Вървите към обвързване с качествени партньори. Невъзможното става възможно.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

До обед проучете възможностите за участие в спонсорски инициативи. Кандидатствайте за стипендии и финансиране по държавни поръчки и европейски проекти. Не се отчайвайте, ако усетите, че сте последни на опашката. До дни ситуацията може да се промени и последните да станат първи. От обед до утре на обед се погрижете повече за себе си и за външния си вид. Купете нов тоалет.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да спечелите финансиране или приятелска подкрепа за бъдещите си дейности. Направете едно добро дело и съдбата ще ви върне жеста. Препоръчва се участие в бартерни сделки, дори и с полуготова или бъдеща продукция. Така всички ще имат ползи. До утре на обед променете прическа и визия, постарайте се да изглеждате на ниво за срещите и преговорите, които ви предстоят.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед се занимавайте активно с нуждите, отговорностите и делата на работното място. След това намерете време за своите нужди и интереси. Прекарайте няколко часа в приятна кампания или на релаксиращо и зареждащо място. Мислите ви ще текат гладко, може да намерите изход от тежък проблем. В следващите дни ще направите важна стабилизираща крачка към нова работа и връзка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед мислете повече за нуждите на другите, подкрепете инициативите на близките и децата. Следобед представете амбициозните си проекти на работното място. Конкуренцията е голяма, но до вечерта може да спечелите желаната подкрепа и съдействие. Време е да се върнат жестовете на внимание. Правете това, което усещате за правилно и което ви идва отвътре.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Отнасяйте се сериозно към получените до обед предложения. Може да привечете спонсори и да намерите подходящата работа. От обед колелото на съдбата се завърта, сменят се посоки и позиции. Ще имате шанс да излезете на светло след дълъг период на лишения и изолация. Купете нов тоалет, посетете център за релакс, планирайте за утре следобед важни преговори и делови срещи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед работете повече за общото благо и придвижете задачите, които сте обещали или са важни за някой друг. Изпълнете дадените обещания и подайте ръка на някой в нужда. Следобед намерете време за себе си, позволете си релакс на приятно място и в приятна среда. В този ден тече програма за презареждане на батериите. В следващите два дни ви предстоят важни преговори.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година тройка трябва да започнете нова работа или да направите пробив в нова среда особено в периода, в който Юпитер, планетата-покровител на Рибите ще бъде в знака Риби и това е от 14 май до 28 юли. Не отклонявайте покани и предложения. Може да започнете и паралелна работа извън основното си занимание. В тази година здраво хващате юздите и на семейния живот. Нови хора идват в дома ви, а някой и наследник ще дочака.

Родените днес са призвани да пазят родовите корени, традиции, наследства и тайни, да подкрепят роднините си и да стоят начело на съвместни семейни начинания. Винаги ще може да се опрете на тях. Добре е да имат своя или семейна фирма, а не да работят на чуждо. Родените около 5-10 февруари са личните им благодетели и покровители.