Хороскоп за 28 януари, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят се свързва с човешката душа. Опитайте да влезете в положението на тези, с които влизате в контакт. Не съдете никого преди да сте разсъдили и осъдили собственото си поведение и задкулисно намерение. Може да се постигне консенсус при преговори и да се стартират нови дейности до няколко дни. Препоръчват се упражнения водещи към релакс, душевна и физическа хармония.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

В този ден има тежки и рискови аспекти особено за родените в първата декада. Не отивайте в крайности, внимавайте при пътувания и по добре си останете у дома. В този ден крясъците разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Постарайте се да овладеете емоциите и да туширате скандала. Следете кръвното и не се занимавайте с тежки физически упражнения.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Спокоен, ведър и хармоничен ден. Съвпадът на Венера и Плутон работи в полза на любовните връзки. Помирете се, сдобрете се. Потърсете тези, които ви липсват и с които прибързано сте се разделили. Родените около 1 юни да планират за утре важни делови разговори, от които може да дойдат пари, нова работа и придобивки. Тази вечер може да очаквате гости, които дълго ще ви радват.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на човешката душа. Не лъжете, помирете се, направете крачка към тези, които обичате и цените. Една лъжа ще се превърне в истина и ще донесе неприятности. Ден на честната игра и политика. Спестените признания ще се разберат по заобиколни пътища. Отношенията с партньори зациклят и излизат от рамките на добрия тон. Вечерта чакайте съобщение, което променя играта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

За родените в първата декада денят е рисков, особено ако не се смирят, ако не стоплят отношенията си и вървят към конфликти и изневери. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили и каквото се развали трудно ще се оправи. Очертават се загуби и здравословни проблеми. Следете кръвното, не се занимавайте с екстремни спортове, движете се в златната среда.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Хармоничен ден. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Скандалите и крясъците разболяват. Водете дипломатични преговори и се съобразете с другата гледна точка, особено ако ви предлагат отстъпки и екстри. Ако водите дела разделете пари и отговорности по равно. Почистете дома, спазвайте диета, прочистете и организма си от отровите.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ведър, хармоничен и спокоен ден, в който може да се намери удовлетворяващото за всички решение. Водените дела ще приключат със споразумение между страните. Всеки прави своята крачка към другия или нужните отстъпки, за да има мир и любов. Родените около 15 октомври може да си върнат загубени или прекратени във времето връзки. Малките жестове вършат голяма работа.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Венера е в точен съвпад с Плутон. Днес и утре са най-добрите дни в месеца за годежи и сключване на брак. Връзките ви ще бъдат покровителствани от висшата любов. Внимавайте в играта на чувствата, направете жестовете, които се очакват от вас. Време е за разширение в дома и за нова подредба в живота на децата. Крясъците вредят особено силно, а тежките думи удрят право в сърцето.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

 

Днес се намират нужните думи и действия, които ще стопят дистанциите и ще помогнат на съвместната ви работа и живот. Ще се решат болезнени въпроси и ще се намери изход от неприятни положения. Ден на човешката душа. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезете в положението на околните. До края на деня може да подпишете изгодни споразумения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на балансираната и умерена политика. Един отстъпва за едно, друг за друго и отношенията тръгват към оправяне. Не си позволявайте да влизате в скандали и разправии. Всичко може да се разреши с разбиране и дипломатичност. Вечерта чакайте обаждане и вест, които ще помогнат още утре да направете силен ход в бизнеса. Имате шанс да намерите по-добра и печеливша работа.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в първата декада да бъдат особено внимателни на пътя. В хороскопа ви действа кармичен кръст. Скандалите може да ви разболеят. Придържайте се към добрия тон и на никаква цена не започвайте и не влизайте в конфликти. Може да пострадате и физически. Не тръгвайте на път с неизправно превозно средство, в депресивно или болестно състояние. Бъдете максимално отговорни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на душата и на задушевните разговори, на разбирателството и компромиса. Делете всичко по равно. Постарайте се да обърнете внимание на всеки член от семейството и да чуете молбите и изповедите на колегите. Денят носи хармония между астралното ни и физическото ни тяло. Не си нарушавайте вътрешния комфорт и спокойствието на другите. Символ на деня е умереността.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

7-цата като лична година носи отлив на сили и енергия и едно вечно търсене на себе си, на любовта и на нещата, които осмислят живота. Символ е Диоген с фенера търсещ човека. Дано успеете да откриете важните за вас хора, да намерите полето на дейност, което ще ви удовлетворява и връзката, която ще ви носи любов и радост. На моменти ще се чувствате доста самотни и неразбрани. Предприетото в тази година ще донесе плодове в следващата.

Родените днес ще се привличат силно от Лъвове и ще заемат в живота лъвски позиции. Тълпата ще ги харесва от „осанна до разпни го”. Притежават лично обаяние и магнетичност. В живота си ще преживеят няколко кризисни моменти, които коренно ще променят съдбата им. След всеки срив ще се изправят и стават по-силни. Любовта ще е голямата им сила и слабост. Родени са при съвпад на Венера с Плутон. Ще имат опасни връзки поместоработа.