Хороскоп за 27 януари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на огромните апетити, които може да ви изпокарат с колеги и близки. Вървите към изневери и изнервящи ситуации. Намалете темпото, не си позволявайте действия, за които ще съжалявате. Почти в края на работното време ще успеете да разделите неделимото и да се спазарите. И у дома тази вечер ситуацията отива към оправяне, към примирие и разбирателство. Приберете се навреме.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

В деня преди пълнолунието напрежението нараства. Всеки си гони интереса и не е склонен на компромиси. Очертават се конфликти, намеси в работата и в личния ви живот и опити за манипулация. Вечерта ситуацията се успокоява, но в следващите дни ще ближете рани, трудно ще простите и ще ви простят. Бъдете дипломатични и тактични. Препоръчва се диета на всички нива.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на огромните амбиции и апетити. Искаме много и не сме склонни на компромиси. Ще ви настъпят по мазола. Старайте се да не провокирате околните и се дистанцирайте от разговори с потенциални конкуренти. Не взимайте прибързани решения и бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което може да съжалявате. Спазвайте диета, ограничете контактите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на ненаситните апетити. Трудно е да се контролират отношенията. Семейните дела са противопоставени на служебните. Не бива да отсъствате нито от едното място, нито от другото. Трудно ще комбинирате нещата и може да изпуснете ситуацията от контрол. Не е ден за изневери, след моментното удоволствие ще следват дълги дни на проблеми и разочарования.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес разваляте диети и отношения, вършите прегрешения, които ще ви разделят от важни и качествени хора в живота и ще ви насочат към неблагоприятна за вас среда и връзка. Ограничете контактите, не взимайте прибързани решения, особено в любовта и чувствата. Вървите към изневери, които ще ви излизат солено, а и доста сълзи може да полеете. Увеличете самоконтрола.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Увеличете дистанциите. Днес на никого няма да може да угодите, най много да си докарате болестен проблем. Влизате в губещи отношения. Силните на деня са безкомпромисни. Не започвайте нищо важно, не подписвайте нови договори поне до обед. Чак към края на работното време може да се споразумеете изгодно и да направите важна крачка напред в деловите връзки. Имайте търпение.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един от рисковите ви дни за месеца. Апетитите са огромни, взаимно си правим номера и си вредим. Смирете амбициите и не искайте много от живота. Работата и семейните дела са противопоставени. Ако едното върви, другото ще зацикли. Не влизайте в спорове. Активизира се вътрешния змей във всеки от нас, лакомията трябва да се контролира. Днес и утре е време за диета.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на хората с големи апетити и здрава захапка. Никой не пуска кокала и вие няма да го направите. Ще действате силово и ще постигнете каквото ви е нужно. Ще си проличат тези, които управляват ситуацията и контролират живота на другите. За грешка няма да има прошка. Лош знак е ако се скарате и повишите тон. После дълго няма да се помирите. Щадете чувствата на близките.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на огромните апетити. Големите и силните няма да се съобразяват с дребните и слабите. Всеки е тръгнал с голямата кошница и със стремежа да спечели повече от друг път. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие няма да направите такива. Ден на вълчия свят и на вълчия глад. Отложеното за утре ще мине много по добре. Ще се разберете и ще си стиснете ръцете.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на тежко противопоставяне. На всяка крачка срещате отпор, напредвате мъчително и правите излишни разходи. Съветът е да отложите важното и отговорното за утре, когато късметът ще ви се усмихне и нещата ще се подредят изгодно за вас. Не бързайте да се отказвате и да си тръгвате от една връзка. Този ден подлага на изпитание чувствата и личните ни възможности, изчакайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на ненаситните амбиции и апетити. Бъдете сигурни, че ще се играе нечестно. Вземете предпазни мерки и ограничете контактите с тези, които и друг път са ви поставяли в рискова позиция. Не се поддавайте на изкусителни предложения. Останете верни на принципите си и на партньора. Венера е в прегръдките на Плутон, сексът е на предни позиции, загърбвайки истинската любов.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на големите амбиции и големите жертви. Нищо не се дава даром. Конкуренцията се опитва да ви подлее вода, но не знае, че в тази среда вие плувате чудесно. Ще се справите с нападките и манипулациите и ще поставите някого на мястото му. Не повишавайте тон, днес крясъците ще ни разболеят. Вечерта ще сънувате пророчески сън, който ще даде решение на назрелите проблеми.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

В лична година 6-ца е добре да отделите важно място на личните си връзки и любовта. Чакайте деца и внуци, а някой ще дочака и голямата любов независимо на каква възраст. В момента Юпитер и Сатурн са прегърнали Слънцето ви. Единият носи разширение, другият ограничение. Това ще бъде година на осъзнатите задължения и приетите ограничения в името на семейството и любовта.

Родените днес с Луна на трон в знака на Рака ще са тясно свързани с дома, с децата и с всички подсигуряващи живота фактори. С тях в семейството ви влиза видимо и невидимо покровителство. Около тях всички ще се чувстват защитени. На всеки 12 г в живота им ще настъпват генерални промени и ще се налага да правят нов избор на партньорства, посока и цел.