Хороскоп за 26 януари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес и утре в хороскопа ви се оформят тежки и рискови аспекти. Работата и семейните задължения са противопоставени. Добре е до обед да проведете важните срещи и преговори и да привлечете съмишленици. От обед до утре на обед нищо отговорно да не се предприема. Амбициите ви надскачат здравия разум. Очертават се остри сблъсъци на интереси, позиции и мнения.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До 15ч. е благоприятно за съвместни инициативи и преговори. Не отклонявайте предложения и покани за среща. Вероятно е в бъдеще работата и парите ви да зависят от консултациите и разговорите проведени днес. Привечер напрежението ескалира, интересите и амбициите ви се сблъскват с тези на колеги и близки. До утре на обед се очертават конфликти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Този ден ще помогне да разширите връзките и личната си територия на влияние. Влизате в ролята на вдъхновител, обединител и организатор на съвместни делови инициативи. Проведете събрания и преговаряйте. Сега а момента да затворите производствения си цикъл и да намерите стабилни партньори. Вечерта е заредена с агресия, а в утрешния ден не очаквайте компромиси.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес и утре Луната е във вашия знак. Този ден ви носи късмет и възможност да получите предимства и да сключите нови договори при много по-изгодни условия. Сега е момента да влезете и в нова група по интереси. Идват много добри оферти. Рекламирайте се и ще привлечете спонсори. Вечерта навлизате в труден период. За утрешния ден не планирайте нищо рисково и амбициозно.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да сключите изгодни договори и да получите покани, които ще ви помогнат да влезете в престижна среда и група. Ден на тръбача, който свири сбор. Време е за събрания, за сбирка на групата, с която работите или предстои да влезете. Ще получите чаканите оферти. Нищо не е за изпускане. Вечерта амбициите взимат връх над здравия разум. Не е време за грешки в подхода.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До 15 ч. е добре за преговори и подписване на нови договори. Уредете си среща с посредници, с бъдещи шефове или спонсори. Сега е момента да влезете в желаната от вас среда и да станете част от перспективен екип. Някой ще дочака повишение и ще се радва на повече екстри. Вечерта апетитите се изострят. До утре на обед се очертават удари под кръста и конфликти, които провалят връзките.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

За родените в първата декада ще има повече спънки по пътя, но в този ден не бива да се отказвате от преговори и участия в събрания и фирмени мероприятия. Конкуренцията е на ниво, но ако си сред хората, които те познават и ценят работата ти ще потръгне и разговорите ще приключат с взимане на ползотворни за всички решения. Застанете на старта на нова дейност.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Време е за представителни срещи, за поемане на нови задачи, участия и ангажименти. Бизнесът излиза от будната кома. Ден за преговори и фирмени инициативи. Събират се единомишленици и решават как да я карат занапред. Вечерта изостря активността и личната ви амбиция. Няма да се дадете без бой в битките, които предстоят. Ролите се сменят, вече държите в ръката си силната карта.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на тръбача, който свири за сбор и ни събира под знамената на личната ни амбиция и активност. Ще се сключват изгодни договори, ще се съживи търговската инициатива и работата ви ще потръгне. Водете преговори и се опитайте да привлечете съюзници и съмишленици. Активизират се определени групи и сдружения. Всеки трябва да намери мястото си в социума, за да спечели.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е важно да си дадете сметка къде ви е мястото, в коя среда бихте успели повече и с кои партньори работата ви ще потръгне. Ако имате възможност за избор направете го и прекъснете вредни за вас отношения. Днес се събираме в групи по интереси и търсим нишата, в която ще се развиваме в бъдеще. Сключете новите си договори, поставете ребром въпросите, които ви интересуват.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Не пропускайте този ден, той е удачен за всяко начинание, независимо дали е важно или незначително. Всичко започнато и предприето ще носи ползи и ще ви изкачва по стълбата на успеха и личната реализация. Такъв шанс дълго ще чакате. Явете се на конкурси, кандидатствайте за субсидии и за престижни служебни позиции. Постарайте се да извлечете ползи от всяко обаждане и покана.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес се събираме в групи по интереси. Оформят се екипите за даден професионален проект. Влизате в ръководството или сте този, който контролира и разпределя дейности, участия и проценти. Ще си заслужите повишението и ще получите изненадващ бонус. Такъв шанс може да чакате цял месец. Започнете прочистваща диета, изхвърлете всичко ненужно и вредно от живота си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 е за вас лична година 5-ца. Тя ще ви донесе разширение, освобождение от неприятни ангажименти, възможности пътувания, за устройване на нова работа и в нова среда. Не оставайте там, където не се чувствате добре или усещате, че не ви е мястото. Годината е благоприятна за зачатие, а 6-цата на 2022 ще дойде с придобивки и разширение в дома.

Родените днес са свободолюбиви духове. Ще сбъркате, ако вечно им забранявате нещо. Обяснете им, че осъзнатата свобода е сам да си налагаш ограничения. Те идват с букет от таланти и дарби помагащи им да се превърнат във водачи на другите в различни сфери на опитност и дейности. Ще подкрепят и пазят други 10 човека и ще заемат отговорни позиции. На тях може да се разчита.