Хороскоп за 25 януари, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на колелото, правилата се променят. До обед се заемете със себе си. Променете прическа и визия, изберете подходящия тоалет, подгответе се добре за инициативите си следобед, когато е добре да проведете съвместни делови срещи и преговори. До края на работното време вземете важни решения. Опитайте се да привлечете настоящи и бъдещи спонсори, съюзници и сътрудници.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес полезните вещества, мисли и продукти лесно се усвояват. Добре е сутринта да посветите на козметиката, на външния си вид и нуждите на тялото. Очертава се важен ден, постарайте се да изглеждате добре. Следобед е време за събрания и обсъждане на деловите задачи, наличности и нужди. До утре на обед е добре за сключване на нови договори и внедряване в нов екип.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

За родените в третата декада денят обещава късмет във връзките, възможност за старт на нова професионална дейност и шанс за подписване на нови договори. Рестартирате стопирана работа и порект или започвате нещо ново. Може да бъдете приети в нов екип или група по интереси. Този ден помага да си намерите мястото си в социума. Намерете време и за личната си визия.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед посетете център за рехабилитация. Тествайте нов козметичен продукт и се погрижете за личната си визия. От обед до утре на обед проведете срещи и разговори с тези, с които ще работите и ще печелите съвместно в бъдеще. Участвайте в събрания на екипа. В тези дни се оформят новите групи в политически и бизнес план. Не оставайте извън играта, намерете си мястото.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед е по-важно да се заемете със себе си, а не да бързате за работа и да пристигнете в неугледен вид. По дрехите и визията ще ви посрещат. Очертават се важни преговори следобед и посещения на спонсори, които ще носят предимства за бъдещето ви. Постарайте се да изглеждате на ниво и ще оберете овациите. Лъвът си е цар, не се явявайте неглиже където и да е.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Очертава се разпиляна сутрин, в която трудно ще свършите планираната работа. Отделете повече време за личната си визия, тествайте нов козметичен продукт. Следобед ще се провеждат събрания на екипа. Ако не ви поканят, значи не държат на вас. Ако получите предложение възползвайте се максимално. До утре на обед планирайте сключването на нови договори.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес може и да закъснеете за работа, но трябва да пристигнете в пълното си великолепие, с новия тоалет и с променена визия. Към обед се открива поле за важни делови срещи. Ще бъдете предпочетени за престижна работа и длъжност. До края на работното време е важно да подпишете нови договори и да се опитате да се внедрите в нова и престижна среда. Надвивате конкуренцията.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Преди обед посетете фризьор и козметик. Подгответе се за преговорите следобед. Навлизате в силен двудневен период, в който ще постигнете много, ще привлечете клиентела, ще влезете в нов екип или в нова среда, ще получите изгодни поръчки и ангажименти. Шефовете ще действат активно, ще разпределят роли и пари. Събира се личния състав и се поставят новите задачи.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят започва нервно и с притеснения, но към обед ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес. Чакайте предложения. Планирайте до края на работното време срещи с настоящи или бъдещи клиенти и спонсори. Активизират се партньорските връзки и в утрешния ден може да направите важна крачка към по-добра работа и печеливша дейност. Постарайте се да привлечете нужните ви хора.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не се притеснявайте, дори и да закъснеете за работа или за някакъв друг ангажимент. Сутринта е важно да отделиш нужното време за външния си вид. Следобед е вероятно да организирате или да присъстване на важни преговори. Ще се решават и важни делови въпроси. Постарайте се да сте на ниво. До утре на обед имате шанс за сключване на успешни договори и за влизане в нова среда.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Започнете деня с грижа за личната си визия. Облечете новите дрехи и се пригответе за важни делови срещи. До вечерта ще получите покана за участие в престижен проект. Работата ви ще се оцени, може да ви повишат или да ви приемат в желания екип. Каквото не уредите днес ще се получи и приключи успешно за вас в утрешния ден. Навлизате в силен юридически и творчески период.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените около 10 март ще имат разсейващ предиобед. Загърбвате работата, грижите се повече за себе си, отколкото за професионалните си дела. Дано закъсненията и прегрешенията ви останат незабелязани. Следобед трябва да сте на точното място. Предстоят важни преговори, в които не бива да оставите друг да води играта. Чакат ви два силни дни, в които може да подпишете изгодни договори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е 4-ка, а тя ще започне с повишени отговорности, които с времето ще се увеличават. Ще си носите кръста, а може би и този на някой близък, който още не може да се справя или вече не е в състояние да го прави. Планирайте за 2022 премествания и пътувания. Сега насочете вниманието си към обезпечаващите фактори, купете имот, уредете наследствени дела.

Родените днес ще играят като посредници в много обществени начинания и сделки. Ще знаят доста чужди тайни, а това ще ги прави едновременно нужни, но и опасни като партньори. Ще заемат висши позиции в бизнеса и във власта. За тях ще е много важно да си пазят козовете и да бъдат дискретни. Неблагоприятно за раждане един час преди изгрева на Слънцето.