Хороскоп за 24 януари, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е точният съвпад на Слънцето със Сатурн. Сатурн е Кронос-строгият баща. Проявете повече разбиране към нуждите на близките и децата. Направете това, за което някой ви помоли, а не това, което вие си мислите, че му е нужно и достатъчно. Вслушвайте се в предложенията, които ви правят. Екипната работа е за предпочитане. Следобед обърнете внимание на личните си нужди.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за дарителство и обгрижване на свои и чужди. Получавате откровение как да разрешите семеен спор, без да се нарушават правата и нуждите на един или друг. Проблемът е, че трудно приемате другата гледна точка. Опитвате да се наложите със сила. Родените в първата декада попадат в ограничаващи обстоятелства или излишно притискат децата и подопечните си.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед намерете време за близки и познати, които се нуждаят от грижа и малко внимание. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Този ден подлага на проверка чувството ни на обич и отговорност към съдбата на ближния. Следобед намерете време за себе си и за личните си нужди. До утре на обед е добре да проведете планираните лечебни и разкрасителни процедури.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Не отлагайте посещение при родители и деца и при тези, които се нуждаят от вашето внимание и грижа. Ден на сърцето. Включва се каналът на космическата любов. Който днес не е милостив сам ще се лиши от милост. Помогнете на някой изпаднал в нужда. Чакайте подкрепа в труден момент и посещение, което носи обгрижване и надежда. Вечерта се погрижете за себе си.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес молитвите ни се чуват и сбъдват. Всеки на своето ниво ще получи озарение и някакво прозрение за бъдещето, за отношенията с близките, децата и партньорите в живота. Правят се жестове и подаръци. Правете това, за което ви помолят. Едно ваше желание ще се сбъдне, а и молбите ви няма да останат без отговор. Не се карайте с никого, после много трудно ще се сдобрите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед направете това, за което някой ви помоли, а следобед се занимавайте само с личните си дела и нужди. Проведете разговорите, които не търпят отлагане. Днес е важно да дадеш, но и да изискваш. Не оставайте в позиция, в която се чувствате употребени или по някакъв начин отхвърлени и недооценени. Дайте си сметка кой ви цени и обича и бъдете с него. Край с компромисите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес и родените във втората декада ще има за какво да почерпят. До обед правете това, за което някой ви помоли и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. Вечерта прегледайте гардероба, изберете тоалет, направете прочистващи и освежаващи процедури и се подгответе за срещите си в утрешния ден. Не отклонявайте покани за делови разговори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед се заемете с благотворителни проекти и вижте кой от близките ви се нуждае от обгрижване. Сами ще получите подкрепа в труден момент. Днес длъжниците се издължават. Всеки според силите си е добре да помогне на близки и приятели. Следобед е време за релакс и почивка. Полезните продукти и мисли чудесно се усвояват. В следващите дни и нова работа ще ви се отвори.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес отстъпвате от амбициите и желанията си и давате предимства на близките и децата. Ще ви стопли радостта в нечии очи. Ден на сърцето и на любовта. Съдбата ще завърти своето колело и тези, които са се раздалечили ще отидат към сближаване. До утре на обед за вас предстои и някакво магическо преобразяване. Време е да изоставите губещите идеи и да направите своя ход.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на сърцето. Сега е момента да даваш и да получаваш, да посетиш близките и да дадеш на нуждаещите се част от своята топлина. Включете се в спонсорски и благотворителни мероприятия. И за вас някой ще се погрижи и ще ви подаде ръка в труден момент. Този ден е изпитание за роднинските и приятелски връзки и дано всеки направи своите жестове в полза на другия.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес длъжниците се издължават. Слънцето е в съвпад със Сатурн. Плащаме бащинският и синовен дълг. Върнете жестове на внимание и обич. Душата се радва и стопля от едно посещение и среща. Време е да се прекрачат баирите от миналото, в което всеки е дърпал в различна посока Кризата стопява дистанциите, кръвта вода не става, роднините се събират и решават проблемите си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят се свързва с чашата, със сърцето и със Свещенния граал. Молитвите ни се чуват и сбъдват. Ще получите откровение в труден момент и някаква неочаквана подкрепа в почти безизходна за вас ситуация. Доверете се на предчувствията си, а не на съветите на околните. Печели мъдрият човек, а не умният. Правете жестове и подаръци, проявете състрадание към ближния в тежък за него момент.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

2021 ще бъде за вас лична година 3-ка, която ще донесе стабилност във връзките и възможност да се окопаете на новозавледените места. И в семеен план ситуацията ще се подреди. Трикраката маса не се клати. Време е да се обзаведете с наследник и да станете трима в люлката на живота. На всеки 12 г Юпитер идва в съвпад със Слънцето ви и ви дарява с юридическа защита, а съвпадът със Сатурн в момента носи помъдряване и прави от децата строги родители.

Родените днес на точният съвпад на Слънцето със Сатурн ще бъдат доста ораничени от волята на единия от родителите или пък той малко ще се грижи за тях. Но присъствието на Юпитер в тази ситуация ще им даде протекция свише, която ще ги измъква от всяка кризисна ситуация. Родените в тези дни са предопределени да пазят и покровителстват хората от личния си кръг. До тях винаги ще бъдете защитени.