Хороскоп за 22 януари, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Опитайте да завладеете нова позиция в полето на личните си и професионални интереси. Подпишете нови договори, създайте нови връзки. Сега е момента да се окопаете на новото място, да стабилизирате и затвърдите положението си в материален и обществен план. В организма ви се пробуждат огромни сили. Започнете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури и дейности.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес ще имате голяма конкуренция, но ще реализирате и големи успехи. Явете се на конкурси, търсете нова работа или се внедрете в нова пазарна ниша. Кандидатствайте по спонсорски програми. Денят е високо енергиен и зареждащ. Само, който не опита няма да се похвали с победа. Може да се наложи да направите някои отстъпки, но до вечерта ще постигнете поне една важна цел.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на ремонти у дома и в личните отношения. Поправете грешките, привлечете важните хора. И неприятната работа ще се свърши и подреди по най-добрия начин. Дръжте се изправено, енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни зарежда с желание за промяна. Подпишете нов договор, търсете съюзници, а вечерта се приберете с подарък.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес захапваме кокала и се устройваме на подходящото място. Енергията и апетитите ви нарастват. Може да постигнете повече от друг път, да се наложите при преговори и водене на дела. Важното е да напипате точната граница между личните си възможности и нуждите на пазара, на близките, на колегите и на шефовете. Не обещавайте повече отколкото можете да дадете.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Високо енергиен ден. Препоръчва се прочистваща тялото и душата диета. Не си поставяйте тежки задачи и нереалистични цели. Не се претоварвайте. Добре е в тези дни да се следи хормоналния баланс. Лесно е да се излезе от норма и по различни направления на живота. Родените около 5 август трудно дозират и балансират отношенията си. Не влизайте в конфликти.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Един от най-силнити ви и успешни дни за месеца. Може да изкачите връх в кариерата, да намерите нова или по-добре платена работа. Пазарете се, но не отивайте в крайности, за да не изпуснете добрите шансове и предложения. Случващото се в този ден ще ви помогне да намерите благоприятната за вас пазарна ниша. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Действайте активно, подпишете нови договори, влезте в нова среда или в нова група по интереси. Ден на феникса. Започнете оздравителни и възстановителни процедури. Може да се намерят лекарства за тежка болест и да се кажат думи, които ще стопят ледовете. Насочете всичките си сили към благоденствието на дома и близките. Започнете отлаганите преустройства и промени.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес е важно да стъпиш на сигурно, да си осигуриш базата и нужните средства за бъдещите бизнес проекти и начинания. Някой тегли кредит, а друг получава подкрепа от близките. Но и в двете положения ще се почувствате длъжници, така че внимавайте в какви зависимости влизате. Пасивността е нежелателна, но по възможност не се занимавайте с нови начинания и вложения.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на градежа, нищо да на се руши. Не подкопавайте чуждите позиции и укрепете своите. Добре е да се сключат нови договори и съюзи. Някой ще спечели повече от друг път и ще помогне  на близък да излезе от лична криза. Ден на високите енергии, стремежи и цели. Стартират нови дейности и производства и се въвеждат нови правила. Докажете чувствата и любовта си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Подпишете нов договор, преговаряйте по важни за бъдещето ви дейности и проекти. Може да получите чаканата подкрепа и финансиране. Денят дава предимства и позволява да влезете в нова среда. Не планирайте за следващите три дни стъпки в нова посока. Ще се отдалечите от целта и ще попанете в засада. Днес енергията ви достига високи нива, може да постигнете повече от друг път.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Високо енергиен ден, в който трябва да се спазват правилата, да се избягва прекалената физическа и умствена активност и да не се прекалява с хапването и пийването. Поддържайте традициите, укрепвайте семейните връзки не наказвайте строго децата. Всеки търси начин да се изяви и даде най-доброто от себе си. Някой ще си излее и лошотията, но това ще пречисти връзките.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Не отлагайте преговорите. Подпишете нови договори и уредете наемни отношения. Този ден носи придобивки и възможност да се подсигурите в  кризата. Постигате мечтания връх в кариерата или започвате нова дейност. Бавно и мъчитено отлепвате от дъното и работата ви потръгва. Не се претоварвайте с несвойствена работа, погрижете се за близките, а вечерта се приберете с подарък.

 

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната година 1-ца изисква от вас да започнете нова работа или нов бизнес, да поставите ново начало в личния си и професионален живот. Сега е момента да се ожените, да се преместите в нов дом, да намерите нова работа и да подпишете нови договори. На базата на постигнатото през тази година ще работите и ще се разширявате в следващите години. В края на април застанете на старта, започнете промените.

Родените днес са призвани за водачи и координатори на големи проекти. Неблагоприятно за раждане в тъмната част на денонощието. Родените на изгрева рано ще трябва да напуснат бащиния дом. Родените към обед не бива да взимат кредити и да играят хазартно. Ще имат нестандартно поведение и подход в живота. Ще нарушават закони и правила, може да вземат нещо чуждо, но и от тяхното ще се вземе. Но каквото и да се случи винаги ще се измъкват невредими от ситуацията. Висши сили ги пазят.