Хороскоп за 20 януари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един повратен момент в живота на мнозина. Вашата управляваща планета Марс е в точен съвпад с Уран в знака на Телеца. Време е да се изринат Авгиевите обори, да се даде шанс за развитие на новите технологии свързани със земята и селското стопанство. До обед имате повече свобода на действие. От обед до утре на обед нищо ново да не се започва. Довършете започнатото.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важното уредете сутринта. Денят е зареден с агресия, с неочаквани обрати и рискови положения в живота особено за родените в първата декада. Днес и утре стъпвате по тънък лед в отношения и връзки. Внимавайте с техника и транспорт, не нарушавайте правила и разпоредби и до утре на обед поне не предприемайте нищо ново и важно за бъдещето ви. Не взимайте и не давайте заеми.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед разрешете стар спор извинете се и приемете извинения позволяващи на съвместната ви работа да потръгне. Направете нужните компромиси и чакайте такива. В този ден ще има неочаквани обрати в живота на мнозина. Това ще ви даде възможност да заемте овакантени места и да прокарате личната си политика. От обед до утре на обед много неща ще се правят на тъмно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в третата декада да бъдат внимателни с техника и транспорт. Не се опитвайте да правите рамонти, за които не сте компетентни. Днес всичко си иска майстора, а лаиците ще пострадат в желанието да спестят пари. До утре на обед енергетиката е негативна, нищо не върви по план, а ако потръгне ще коства много работа и разправии. Ограничете контактите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Важното свършете по най-бързия начин. За родените в първата декада днес и утре са вероятни тежки изпитания на съдбата, инциденти и непредвидени обрати, които може коренно да променят живота ви. Внимавайте с техника и транспорт. Луна, Марс и Уран от Телец, заедно с четирите планети от Водолей образуват кармичен кръст с вашето Сленце. Лесно се попада в капани.

4

Работа

3

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Предстоят два дни, в които доста хора от средата ви ще имат проблеми, а това ще ви ангажира по един или друг начин. Днес си даваме сметка кои са истински важните хора в живота ни. Очаквайте завръщане на каещите се грешници. Ще ви се обаждат тези, които в миналото прибързано са ви обърнали гръб или са проявили невнимание. От вас зависи да стабилизирате връзките си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако не спазват правилата и поемат излишни рискове в желанито да направят впечатление. Контролирайте емоциите, признайте си прегрешенията и не заменяйте една лъжа с друга. Може да бъдете използвани като таран на чужди интереси или като буфер в отношенията на други двама. Ще се окажете в ролята на третият.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес е точният съвпад на Марс и Уран в знака на опозицията ви Телеца. Като се добавят и пречупващите аспекти с планетите във Водолей, със сигурност може да очаквате неприятни и рискови събития. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. От обед до утре на обед каквото се развали трудно ще се оправи. Не поемайте насвойствени ангажименти, стойте мирни.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят започва добре за вас и за личните ви намерения. Подновявате важни връзки, но с напредването на деня ще се почувства някаква агресия. Тя може да не е насочена директно към вас, но ще засегне близки и приятели. Движете се на пръсти и бъдете готови да реагирате адекватно на нуждите на околните във всеки момент. До утре на обед много съдби ще се променят.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в третата декада днес вървят към успех и постижения в момент, когато конкуренцията им дава заден ход или е принудена да излезе от играта. Много ще се спечели и много ще се загуби. Ще си проличат умелите играчи. Очертават се пикове в бизнеса и в живота на много хора, финансови падения и възходи. Ще се видят слабите места и в политическия живот тук и зад океана.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес и утре родените в първата дакада са в особено рискова и неблагоприятна позиция. Марс и Уран от Телец са в точна квадратура с Юпитер, Слънце и Сатурн от вашия знак. Бъдете готови на всякакви компромиси в името на семейния и професионален мир. От обед до утре на обед всяка грешка ще ви коства много и ще води до раздели и здравословни проблеми. Отложете пътувания.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят стимулира силна емоционална реакция, която трудно ще се контролира. Спомнете си миналото и не повтаряйте старите грешки. Стимулирани сте да кажете нещо, което от доста време премълчавате. Ще сбъркате, днес не е време за изповеди. Всичко се възприема погрешно, а и трети лица ще се намесят и ще предизвикат конфликт. Каквото се развали трудно ще се оправи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Навлизате в една от най-силните си и успешни години. По спиралата на осмицата тече огромна енергия , която ще преразпредили действия и отношения, ще ви вкара в нова програма, ще ви помогне да намерите нова и по добра работа или да си получите заслуженото повишение. Не се отказвайте от нито едно предложение, защото през 2022 ще ви се наложи да се отказвате от някои ангажименти дейности и професионални задачи.

Родените днес са белязани от точния съвпад на Марс и Уран в знака на Телеца в пречупващ аспект с Юпитер от Водолей. Вероятно е да се занимават с техника, да бъдат изобретатели и да внедрят нови технологии в работата си и в живота. Ще водят  битки със закона, вероятно за патенти. Около тях винаги ще е експлозивно. По някакъв начин зареждат обстановката с енергиен и магнетичен потенциал, който избива в различни посоки. Животът им ще е сюжет за роман.