Хороскоп за 19 януари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

От обед до утре на обед сте в силна и активна позиция. Стопете дистанциите с важните за бъдещето ви хора и издигнете стени пред тези, които ви вредят. Този ден помага да се освободите от личните си притеснения, а и от някои грехове. Постарайте се да привлечете тези, които ви липсват. Ден на феникса, стари връзки възкръсват от пепелта на миналото и отново са в играта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важните дела и преговори насрочете за следобед, ако искате да избегнете излишните противопоставяния и спорове. Следобед с лекота ще привлечете желаните спонсори, ще стопите дистанциите с тези, с които в миналото сте се раздалечили, а раздялата преживявате тежко. В този ден се прощават греховете, правят се отстъпки в името на разбирателството и общото бъдеще.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ако сте сънували родителите си това е знак за внимание. До обед поне едно ваше желание ще се изпълни. От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Водолея. Лесно привличате съюзници и сътрудници. Може да получите и предложение за работа в нов екип. Отварят се нови служебни места, направете бързо връзка със старите си партньори, спонсори и работодатели.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Още от сутринта се въвличате в скандали и неприятни отношения с колеги и близки. Денят е неблагоприятен за подписване на нови договори. Приемате неизгодни оферти. Следобед е време за прошка и опити за стопяване на дистанцията. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Опитайте да разберете другата гледна точка и вас ще разберат и може да ви направят компромис.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за пътуване, за сделки с животни и инвентар, за посещение на пазари и тържища и за участие в различен тип преговори. Към обед може лесно да убедите някой да ви съдейства. Хора със слаба психика може да изпаднат под ваше влияние и контрол. Проблемът е, че и на вашето ниво има силни лъвове, които ще се опитват да ви приобщават към личните си планове и амбиции.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден сбъдва пожеланията, дори и случайно изказаните. Контролирайте емоциите, в момент на афект може да кажете и направите нещо, за което да съжалявате. Следобед ви предстои мъчително сближаване. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко негативно в живота ви. Днес в организма ни се включват финните енергии.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Както и да постъпите ще бъдете виновни, ще се окаже, че сте настъпили чужди интереси или сте повдигнали болни и нежелани теми. Бъдете внимателни в отношенията. Счупеното е лош знак. Следобед направете крачка към помирение, особено, ако чувствате вина. В организма ни се включват енергии на финно душевно ниво. Всичко може да се оправи. Дистанциите ще се стопят.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят започва напрегното, а в следващите два дни непрежението ще нараства. Родените в първата декада ще преживеят тежки и рискови моменти. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Добре е да отложите рискови пътувания, ремонти и екстремни изпълнения в планината. Ставате прекалено доверчиви и уязвими, може да получите удар на болното място.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес с лекота може да прокарате идеите си и да направите личните си амбиции приемливи и желани от някого. Ден на вербалната магия. Сега е момента да проявите и дипломатичните си качества, да спечелите важни хора за личната си кауза и да откажете враговете от намерението да ви навреждат. До вечерта осъществете контакти с тези, с които в миналото сте влезли в конфликт.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Още със ставането днес си пожелайте нещо и то ще се сбъдне. До обед не се разсейвайте със странични задачи, а свършете най-важното. Може да сключите изгодни договори до вечерта и да уредите срещи важни за бъдещето ви. Време е да подновите отношенията, които преди време са зациклили и довели до прибързано скъсване. Привлечете важните хора в живота и работата ви.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед сте провокирани да кажете нещо, за което следобед ще се извинявате. Подгответе се не само за нападение, но и за защита. Грижете се за вещите си и не предприемайте прибързани крачки към раздели. От обед до утре на обед съдбата отваря за вас вратичка към сдобряванията. Намерете начин да се извините. Тази вечер в 20 ч.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ставете изнервени и затормозени, разсеяни сте и може да забравите нещо важно. Не унищожавайте бележки и квитанции, ще ви потрябват. Може да се наложи да доказвате правотата и правото си. До вечерта скъсявате дистанциите и дано да е с подходящите хора. Очертават се емоционални пикове в настроението. Утре ви очакват печалби поради нечии загуби.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

През 2021 в личната ви година 7-и е важно да преосмислите връзките си, да действате сами и да направите самостоятелен избор. Старите приятелства остават в миналото, а новите трябва да се подложат на проверка. В отлив сте, не си поставяйте тежки и амбициозни задачи, но се подгответе за такива през 2022 г , която ще отвори нови посоки и шансове в живота ви.

Родените днес ще бъдат „луди глави” ще се впускат в екстремни и състезателни начинания, ще обичат спорта и ще приемат предизвикателства по всички линии на живота. Трудно ще задържат партньорите си в любовта, особено ако се насочат към родените под Овен. Това са деца пазени от провидението. На тях ще се крепят други 10 човека и независимо перипетите в живота си ще се измъкват и ще оцеляват, за да може да оцелеят и подопечните им.