Хороскоп за 18 януари, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Сутринта е объркана и обсебваща. Не се ангажирайте с обещания и не позволявайте намеси в личния си избор. Към обед ще получите важна информация, която ще позволи да осветлите намеренията на конкуренцията и да ги парирате. Следете знаците на съдбата. Ако счупите нещо на обед това е лош знак. Намалете претенциите към близките, ако искате да запазите връзките си.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Насрочете важните си срещи до 11ч. и ще имате повече успех, без да се налага да влизате в спорове. След това до утре на обед тенденцията е да се държим един към друг ултимативно и да си поставяме условия. Внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Няма да има връщане назад и в решенията, които взимате. Не лъжете, една лъжа днес скоро ще стане истина.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед водете преговори с чужбина. Може да получите лично прозрение и вдъхновение и да привлечете важни спонсори и клиенти. От обед до утре на обед се придържайте повече към истината, не провокирайте никого и внимавайте какво си пожелавате. Ден на вербалната магия. Ако не те бива със словото просто замълчи, за да не си вкараш автогол. Пазете писма и квитанции.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед енергията е блага и хармонична, но след това ще се появи неприятен дразнител, който ще ви извади от релси и ще предизвика конфликти у дома или на работното място. Навлизате в рисков период. Не се препоръчва участие в колективни инициативи. Внимавайте какво обещавате. Не се изказвайте неподготвени, за да не настроите някого срещу себе си. Пазете документи и лични данни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

От днес до 20-и на обед вие командвате парада и направлявате съдбите на другите. Днес до обед може да осъществите ползотворни разговори с чужбина, с клиенти и работодатели, с доставчици и партньори. Не протакайте нещата, постарайте се до два дни да подпишете важните си договори и да уредите изгодни сделки. Използвайте нечие колебание и разсеяност и си вземете своето.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Не взимайте прибързани решения и не влизайте в съглашения. Ако счупите нещо е лош знак. Не споделяте намеренията си, конкуренцията дебне. До утре на обед с пълна сила действа вербалната магия и който не може да работи със словото да замълчи и да не предизвиква съдбата с излишно споделяне или забележки към околните.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят идва с опити за обсебване и желание за манипулация. Не приемайте нищо на доверие, проверявайте всичко, което ви казват, предлагат или изпращат като покупки, вещи и материали. Родените в първата декада ще изпитват по-голям натиск и натоварване. Може да изпуснете нещо изгодно и добро за вас в желанието да гоните химери. До 20-и не е добре за вадене на зъб.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед проведете срещи и разговори с тези, които искате да спечелите на своя страна. Лесно ще убедите някой да ви съдейства и да направи жертвите, на които в миналото не се е съгласил. С лекота правите желани от другите своите амбиции, мечти и намерения. Днес гледате в една посока и с любимите ви хора. Внимавайте да не прекалите и да предозирате исканията и претенциите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Осъществете връзки с приятели и роднини в чужбина. До обед получавате съобщения и предложения, които носят надежди и в бъдеще ще променят посоката ви на действие и развитие. Навлизате в стабилизиращ период. Луната от Овен стимулира връзките и ви дава свобода на действие в нова посока. Пътувайте, водете преговори, търсете спонсори и нова база за развитие.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не започвайте деня с прояви на недоволство. Тенденцията е всичко да се уреди по възможно най-добрия за вас начин. Ще получите информации позволяващи да откриете истинския смисъл на отношенията си с някого. Направете усилие да го задържите или да се освободите от присъствието му, ако усещате някаква опасност. Препоръката е до края на деня да приключите с обещаните задачи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Рано сутринта получавате приятни изненади и обаждания. Не се хвалете прибързано, за да не подплашите птичето на късмета. Опасно е да се лъже. По добре замълчете вместо да кажете неистини и да си вкарате автогол. Помолете се, тази вечер си пожелайте нещо съкровено. Молитвите се чуват и сбъдват, но не и тези, целящи навреждане някому. Внимавайте с коментарите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Сутринта Луната преминава през градусите на обсебването. Очертават се опити за изнудване и манипулация. Не започвайте нищо важно и не позволявайте да ви притискат с ултиматуми и прекалени изисквания. От обед до утре на обед започвайте само такава работа, която бързо ще приключите и ще си вземете парите. Дълготрайните проекти може да зациклят. Обличайте се топло.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 като лична година 6-ца ще ви донесе много любов, вероятност да станете родители, баба и дядо. Не пропускайте възможността да направите бебето, защото до една година шансът е да ви се раждат деца с насока повече към вашия род, с вашите дарби, таланти и интереси. По няколко линии на живота ще ви дойдат придобивки и печалби, а може би наследникът ви си идва и с едно наследство.

Родените днес преди изгрева на Слънцето ще бъдат обсебени от фиксидеи и фобии и трудно ще постигнат напредък в живота. Родените един час след изгрева на Слънцето ще станат известни писатели, публицисти и поети. Някаква неведома сила ще ги пази и закриля. Родените на обед ще печелят много, но и много ще харчат.