Хороскоп за 17 януари, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Благоприятни са разговори с чужбина. Проучвайте пазара във вашата област и се постарайте да осъществите полезни връзки. Може да получите важни информации и свежи идеи, които в следващите дни ще успеете да реализирате и вкарате в личните си програми и начинания. Един от дните, в които откривате важните за вас места, позиции и хора и опитвате да ги спечелите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Чакайте обаждания от чужбина и стимулиращи разговори, които ще носят обещание за съвместна дейност или работа в бъдеще. Приемайте това, което ви дава съдбата и не желайте друго. Бъдете сигурни, че ще получите повече от очакваното в бъдеще. Започнете да реализирате една стара фиксидея или мечта. Ден на прозрение и за истинската стойност на личните ви връзки.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за уединение и смирение. Намерете спокойно и тихо място и размислете. Не търсете консултантски услуги. Никой няма да ви даде безпристрастен отговор, а даже напротив, ще се опита да извлече ползи и облаги от затрудненията, в които сте попаднали. Особено опасно е днес да приемате на гола вяра чуждите съвети и предписания. Доверете се повече на интуицията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е добре да се подновяват стопирани връзки с партньори от страната и от чужбина. Ще получите някакво особено вдъхновение и озарение и ще вземете важно решение. Този ден отваря пред вас врата към бъдещи успехи, постижения и възможности, които ще ви извадят от кризата. Засилват се телепатичните контакти и ако мислите за някого, той ще ви се обади, а и вие го потърсете.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Навлизаме в период на приемане и поглъщане на енергия от космоса. Всеки на своето ниво може да получи прозрение за бъдещето и стимул за действие в подходящата за амбициите му посока. Засилват се телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, които непрекъснато ангажират мислите ви. Ще усетите някакъв особен подтик за действие, доверете му се и тръгнете в нова посока.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Не пропускайте закуската, особено в приятна компания. Колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата, релаксирайте както го разбирате. Във всеки момент се старайте да не изпадате в зависимости от чужди желания и мнения. Чакайте обаждане с изкусително предложение, на което е по добре да устоите и да преговаряте, за да извлечете повече ползи.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Чакайте обаждания от чужбина. Търсете и вие начин да се свържете с работодатели, със старите приятели и с близките, които са далече и за които всички тъгуваме. Денят се свързва с прошката и с пожеланието всеки да е добре там, където се намира или отива, независимо, че някой друг остава сам и го очаква. Ден, в който откриваме истинския смисъл на една своя връзка и се успокояваме.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Още от сутринта тръгнете в посоката, която неустоимо ви привлича. Правете това, което ви идва отвътре и към което изпитвате афинитет. Днес интуицията ви се разгръща в пълния си блясък и работи на пълен капацитет. Ако мислите за някого, той ще ви се обади. Засилват се телепатичните контакти, правят се важни връзки. В живота ви може да влезе човек, с когото кармично сте свързани.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

За родените около 10-и денят носи изкушения и объркващи сигнали. Изпадате под влияние на емоции и приемате чуждото мнение безрезервно. Вкарвате се сами в трудна ситуация, отказвате се от личните си замисли приемайки чуждите на доверие. Малко повече критичност ще ви се отрази добре. От доста време смятате себе си за виновни за проблемите на някой друг. Коригирайте се.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Покажете истинските си чувства и емоции и ще привлечете нужните хора. Гответе се за битка в защита на свои и приятелски интереси. Ден за връзки с колеги и партньори от чужбина. Договорете се по отношение на цени на стоки и услуги, планирайте посещения и съвместни инициативи. Тенденцията е бизнесът да се отвори до дни. Бъдете готови да рестартирате спрени дейности.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на вдъхновение, любов и смирение. Занимавайте се с обичайните си дела и не се оплаквайте от живота. В момента получавате максимално доброто и подходящо за вас в ситуацията. Навлизаме в период на поглъщане и усвоение на енергия от космоса. Интуицията ви се засилва, правите асоциативни връзки позволяващи да си дадете сметка какво ви свързва с някого.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед се обаждат приятели от чужбина. Направете някои уговорки и планирайте съвместни инициативи. Едно предложение до утре на обед ще притесни партньорите ви и може да предизвика разправии. Мъчат ви ревност и тормозещи чувства. Намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо. Съдбата сбъдва благите ни пожелания. Една лъжа скоро ще се превърне в истина. Внимавайте.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Навлизате в лична година 5-ца, която ще ви донесе разширение, обновление, пътувания, нова работа и вероятно преместване на ново място. Нека близките ви подарят чанта, шапка или куфар за празника. Вземете си шапката от места и положения, в които вече не се чувствате добре, където е тясно за душата, амбициите и емоциите ви. Мислете и действайте в преспектива. В края на април започват благоприятните за вас промени.

Родените днес на благодатният и благословен съвпад на Луна и Нептун в Риби идват на този свят заредени с вдъхновение и озарение. Ще бъдат добри артисти, писатели и художници. Музиката и танцът са в кръвта им, а дълбоката им интуиция ще помогне да избягват проблемите по пътя. Неблагоприятно за раждане час и половина преди изгрева на Слънцето.