Хороскоп за 14 януари, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един знаменателен ден, в който ще се провеждат тайни и явни срещи и събрания, ще се действа на сцената, но договорите ще са задкулисни. Луната е в съвпад с Юпитер и Меркурий. Промените ще засягат много хора. Уран тръгва в директна посока и отпушва насъбралата се нагативна енергия с нови и навременни разпоредби. Настройте се за атака, но си защитете и интереса.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

За родените в първата декада този ден ще донесе рискови и проблемни ситуации, ще ви постави в неочаквани положения, при които трябва да се взимат бързи решения. Внимавайте с техника и транспорт, не подписвайте съмнителни договори и стойте настрана от съвместни сделки в сивата икономика. 4 планети от Водолей сключват пречупващ аспект с Марс и Уран от вашия знак.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Чудесен ден за старт на нови работни проекти, за подновяване на делови отношения, за сключване на нови договори и за преговори в посоката, в която смятате да работите и действате в бъдеще. Съгласувайте с разпоредбите отварянето на нов търговски обект и започнете нова дейност. Превърнете и хобито си в печеливш бизнес, така стабилизирате материалното си положение.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Активизирайте се, настройте се и на самозащита, погрижете се за кондицията и външния си вид, посетете център за тренировки и разкрасяване. Може да се натоварите повече физически и да свършите сами работата, която сте смятали да оставите на друг. Явете се на конкурси и прослушвания и си гонете интереса.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените в първата декада днес са включени в неприятни и рискови планетни конфигурации. 4-и планети от Водолея и двете планети от Телец образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Настройте се на активна самозащита. Не бързайте да нападате, може да попаднете в професионална клопка. Конкуренцията е заложила капани и е обединила интересите си срещу вашите намерения.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден за атака по всички фронтове на живота. Добре е за подписване на нови договори. Водете преговори за по-изгодни условия. Подсигурете се, търсете ново място за внедряване, защитете юридическите си права и територии на работа и влияние. Денят позволява да се рестартират стопирани производства и дейности. Подновете контактите си с производители и снабдители.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят залага нова програма. Нещо забранено вече е разрешено или остава само като лична отговорност на всеки. Бизнесът живва. Луна, Юпитер и Меркурий са в точен съвпад в хармоничния ви Водолей. Аспектът отприщва стопираните фирмени дейности, дава възможност за регистрация и заверка на разрешителни и патенти. Подновете старите делови контакти.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Четири планети от Водолей и две планети от Телец образуват днес рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Бъдете особено внимателни при работа с електроуреди, техника и транспорт. Внимавайте при подписване на нови договори и пазете фирмените си тайни. С прибързани действия може да си навредите и да изпаднете от престижни и конкурентни позиции.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за защита и нападение. Едното не бива да изключва другото. Действайте без протакане. Подгответе за отваряне новото си заведение и подновете деловите връзки със снабдители и клиенти. Усеща се едно особено оживление. Настървено се търсят стабилизиращи връзки и позиции. Няма да мине без подливане на вода и тежки конкурентни битки за личното ни оцеляване.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес стоим пред водопад от промени. Уран от Телец тръгва в директна посока и маха блокажите в деловия живот. Слънцето е в съвпад с Плутон във вашия знак, а този аспект стимулира неподозирани подсъзнателни сили. В живота ви започва възраждане. Ден на птицата Феникс. Съвпадът на Луна, Меркурий и Юпитер от Водолей залагат нови закони на бизнеса, които ще засегнат много хора.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

От днес вашата управляваща планета Уран тръгва в директна посока. Налагат се нови тенденции в бизнеса и в живота. Луната е в точен съвпад с Юпитер и Меркурий. Премахват се забрани и ограничаващи положения за бизнеса и търговската инициатива. Навлизаме в период на делово пробуждане, активизират се брокерските дела и сделките с недвижима собственост.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес провидението подрънква с ключовете и се чуди коя врата да отключи и коя да заключи окончателно. Тенденцията е да се затвори поне една от тежките страници на миналото, да се вземат решения освобождаващи ни от карантината и позволяващи да разгърнем личния си потенциал, работата и обществените дела. Този ден е пълен с обнадеждаващи звездни аспекти, дано ни потръгне.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

2021 като лична година 2-ка идваща от духовното число 11 изисква от вас смяна на модела и насоченост повече към духовното, но с подкрепата на материалното. Ще изкачите поне две стъпала в едната или в другата посока. Някой ще намери престижна работа, друг ще се включи в спонсорски инициативи. Чакайте дарове от съдбата и нов член в семейството.

За родените днес е особено важно да имат своя база, свой личен магазин, етелие или офис, където да работят и да развиват дарби и таланти. Подсигурете ги с недвижим имот, в който да са пълновластни господари. Домът им може да стане духовно средище. Тези деца ще упражняват лечебен ефект върху околните с присъствието си, с действията си и с личната си мотивировка. Неблагоприятно за раждане от полунощ до един час преди изгрева на Слънцето.