Хороскоп за 4 декември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Още със ставането разпределете ролите и набележете целите. След това през целия ден не променяйте намерения и посоки. До края на работното време може да се похвалите с печалба и да постигнете напредък в планираните преговори. Поне в едно направление на живота ви ситуацията ще се отпуши. Тази вечер си поръчайте сън, в който да видите развитието на проблемите ви в бъдеще.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важното свършете в първите часове на работното време. Към обед навлизате в двудневен рисков период. Останете си у дома за уикенда. Днес може да приемете несвойствени ангажименти, които да ви докарат и здравословни проблеми. Концентрирайте се над най-важната си цел и като я постигнете не започвайте нищо друго. Лесно се отдава енергия, а и чужди сметки може да платите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Концентрирайте се над важните задачи и действайте активно. Днес може да постигнете напредък в преговори, да подпишете изгоден договор и да привлечете съюзници, дори и от противниковия лагер. Ще сбъркате, ако се разпилеете в много и различни срещи и разговори. Ще изпуснете нишката и друг ще се възползва. Вечерта си поръчайте сън - прогноза за бъдещето.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Сутринта е натоварена с проблеми, но към обед вече посоките са уточнени и е добре да се премине към активни и целенасочени действия. До края на работното време подпишете нови договори и се разберете по цени на стоки и услуги. Най-после взимате окончателно решение по важен въпрос и действате без да се обръщате назад. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да направите силен ход и да постигнете нещо важно за вас и семейството. Действайте активно, подпишете нов договор, привлечете нови хора в екипа си и търсете странично финансиране. Поне в една посока ситуацията при вас ще се отпуши, ще се справите със задачите и ще привлечете благоприятни случайности. Не се разпилявайте в много дейности.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден дава възможност да се „отлепим” от дъното, да намерим нова работа или възможност за странични доходи и печалби. Не се отказвайте от целта, която преследвате. Ако на едно място ви откажат на друго ще ви приемат и оценят. Връщате си загубени позиции. Денят е магичен, а вечерта може да си поръчате сън, в който да видите бъдещето или решението на проблемите си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

До обед действате разпиляно. Родените в третата декада да се въздържат от активна дейност и преговори. От обед навлизате в благоприятен и творчески период и до вечерта поне една цел ще бъде постигната. Концентрирайте се върху най-важното за момента и го следвайте. Опитайте да привлечете подкрепа и да си осигурите финансиране. Препятствията са лесно преодолими.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Важното свършете в първите часове на работното време. Явете се на конкурси. Денят размества пластовете в отношенията и деловите връзки. Следобед на преден план ще излезе конкуренцията, която до момента сте подтискали или е била в неизгодна позиция. Навлизате в рисков период. Не планирайте пътувания късно тази вечер и утре рано сутринта. Щедете сърцето.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят дава възможност да постигнете поне една важна за вас цел. Чакайте положително развитие на водените преговори и дела. Ще се появи проблем, който бързо ще разрешите и в следващите дни ще привлечете благоприятни връзки и възможности. Денят е магичен, помага да излезете от наложените забрани и ограничения и да придвижите важните за вас договори и сделки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят може да предложи различни варианти, но за вас е важен само един. Открийте го и насочете усилията си само в тази посока. Сутринта сте в изолация и изпитвате притеснения, но до вечерта ще се похвалите с придобивка и ще постигнете замислите си. Почти в края на работното време ви чака благоприятно развитие на една губеща до момента ситуация. Преодолявате препятствията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Важното за деня свършете до обед. Днес преградите са лесно преодолими. Нещо притеснително ще се уреди бързо, ще получите нужния ви достъп и субсидия. От значение е да се концентрирате само върху най-важното и належащото. След като го приключите и уредите започнете следващото по ред в списъка със задачите за деня и намалете натоварването.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед доминирате във връзките и на пазара. Уредете си среща, на която да се разберете по важни делови и творчески проекти. Добре е да се подпишат нови договори, да се финализират сделки и да се направят допълнителни уговорки за сроковете и задачите на бъдещата работа. Днес се окопавате на сигурна позиция и привличате благоприятни случайности. Действайте активно.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве