Хороскоп за 3 декември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден с негативно и разболяващо излъчване. Тенденцията е към изкушения и измами. Останете си у дома, не приемайте чуждите идеи и не реагирайте на реклами. Лесно може да бъдете зарибени и изкушени и да направите губеща инвестиция. Вечерта е заредена с агресия. Отложете за друг път неприятните разговори и не проявявайте излишна претенция към близките.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на мрежата. Внимавайте, не се забърквайте в интриги и неравностойни връзки. Неблагоприятно за сключване на нови договори и брак. Не поемайте ангажименти към странични хора и фирми. Очертават се опити за въздействие и използване. Както и да постъпите ще се окажете излъгани и въвлечени в дългова спирала. Не си позволявайте да играете хазартно.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на мрежата и на паяците, които дебнат в нея. Може да попаднете в различни капани или сами да заложите такива. Всички оставаме излъгани в очакванията си, защото на всички нива действат манипулиращи и меркантилни сили. Не сключвайте нови договори, отношенията ни са лишени от прозрачност и достоверност. Някой може да загуби много, ако се предовери и в любовта.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от най-неблагоприятните ви дни за месеца. Лесно се попада в лапите на мошеници от всякакъв вид и калибър. Не приемайте нови оферти, не подписавйте нови договори и не се обвързвайте по никакъв начин. Нищо няма да загубите, ако давате заето за натрапниците. И утре е ден и то с големи възможности за вас. Днес стъпвате накриво и дълго ще ближете рани.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Един от дните, в които се пускат лъжливи слухове, правят се уж изгодни оферти, които в последствие ще се окажат губещи и заробващи. Не започвайте нищо важно и отоговорно, особено в комбина с някого. Днес и най-добрите приятели може да те излъжат, защото сами ще се окажат излъгани. Не е ден за годежи и сключване на брак. Очертават се неравностойни обвързвания.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на паяка. Всички сме в мрежата и сме подложени на въздействия от различен характер. Денят е неблагоприятен за всякакъв вид обвързвания, за скллючване на нови договори и брак, за нови запознанства и срещи на екипа. Приемайте с резерви всичко, което ви казват и предлагат. И най-добрите ни намерения може да се изкривят и представят изгодно за някой друг.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Попадате в капани за наивници и може да си докарате големи неприятности. Не подписвайте нови договори, не правете големи инвестиции и покупки, особено на колекционерски стоки. Ще ви пробутват фалшификати и ще ви вкарват в неравностойни отношения. Отминавайте натрапчивите реклами, работете на свой терен.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Възползвайте се максимално от предложените изгодни варианти. Няма равностойност в отношенията, все някой ще бъде пренебрегнат или подценен, но вие ще си свършите работата и ще намерите кой да ви окаже нужното съдействие и безплатни услуги. Правите удобни за някого личните си намерения и амбиции.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на мрежата, на желанието да използваш и манипулираш, да продадеш нередовна стока на висока цена и да прецакаш ближния. Не влизайте в нерегаментирани отношения, а и регламентираните ще действат едностранчиво и ще носят полза за хитреците. Не взимайте и не давайте заеми, не се женете и не давайте големи обещания. Нищо от козаното и обещано днес няма да се изпълни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес хитрата сврака ще падне в капана с двата крака. Може да пренебрегнете пословичната си предпазивост и да се решите на ход, който със сигурност ще е губещ. Не сключвайте нови договори, не правете големи поръчки и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Лесно се попада и в капаните на страстта. Не е ден за запознанства, за годежи и сключване на брак.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес рекламите са навсякъде. Подложени сме на масирана атака за пазаруване. Останете си у дома, планирайте за утре големия пазар. Днес ще попаднете на нещо фалшиво и нетрайно. Очертават се неизгодни предложения, които ще ви вкарат в задлъжняваща програма. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Всичко предложено съдържа скрит мотив.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес дърпате конците, привличате нужните ви спонсори и инвестиции. Може да продадете непродаваемото до момента. И чуждата реклама ще действа във ваш интерес. Успявате да убедите някой да вложи усилия и ресурси в планираната от вас дейност. Внимавайте при подписване на договори. Нещата може да се развият много добре за вас, ако познавате законите на пазара.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве