Хороскоп за 2 декември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Навлизате в рисков двудневен период. Родените в първата декада ще се сблъскат с неуредици по пътя си, ще срещат хора с ледени сърца и ще си дадат сметка кой и доколко държи на тях. Не очаквайте да ви правят услуги, дори и тези, на които в миналото сте помогнали. Днес маските падат, виждаме себе си и другите в различна светлина, а страховете пречат на личните контакти.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес сме сложили маски и на сърцето, трудно намираме нужните думи, с които да обгрижим и привлечем важните ни хора. Ще попаднете и на нелоялна конкуренция. Нечия немарливост ще провали работата, която опитвате да свършите. В този ден се получава по заслуги, така че е време да поставим на мястото им тези, които не са в час с нуждите на момента. Край с поредната илюзия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на кривите огледала и кривите усмивки. Всичко ще се представя в изкривен вид. Получените информации притежават само частична достоверност, така че не бързайте да ги използвате и съобщавате, за да не се изложите. Голяма част от истината е скрита или представена половинчато. В този ден всеки ще получи каквото е заслужил. Давате си сметка на кого не може да се разчита.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в първата декада ще изживеят неприятни моменти, ще се окажат предадени и неразбрани и може да попаднат в изолация. Денят е свързан с подражанието и с пасивното следване на чужди съвети и предписания. Губите чувството си за избирателност и опитвате да се съобразите с всичко и всички, а това няма да ви се получи. Постарайте се точно да определите границите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на студеното сърце. Не очаквайте да ви влезат в положението и да ви подкрепят тези, до които опирате с някаква молба или искане. Дистаниците се увеличават, някой се оттегля от споразумението с вас или се опитва да привлече нови инвестиции и партньори без да ви уведоми. Подложете на проверка връзките си, не се предоверявайте и си наемете адвокат, ако трябва.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес околната действителност е отражение на това, което става в сърцата и душите ни. Ако сме намусени и времето ще се намуси. Трудно приемаме подадената ръка и не сме склонни да допускаме другите близо до себе си. Ще останете глухи към нечии молби, но и вашите няма да има кой да чуе. В момент на криза ще ви подаде ръка този, който истински държи на вас и ви обича.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в първата декада ще се окажат в капана на неравностойни и лъжливи отношения. Ден на кривите огледала. Отношенията ни се изкривяват от лъжи и полуистини, които ще увеличат дистанциите и ще предизвикат раздели. Ще получавате откази и ще се почувствате излишни в една връзка, която до момента е вървяла добре. Дано успеете да се измъкнете с по-малко загуби.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес си гоните интереса, без да обръщате внимание на претенциите на околните. Поставяте на тясно тези, които са ви пренебрегнали в миналото или не са ви подкрепили в нужния момент. В този ден всеки ще получи по заслуги, а вие ще си върнете загубени позиции в работата и в любовта. Ролите се сменят и тези, на които за нещо сте се молили сега се молят и опират до вас.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на заключените врати и сърца. Трудно ще намерите на кого да се опрете. Ограничете контактите, разчитайте само на най-близките си хора. Днес всеки тегли чергата към себе си и не е сконен да допуска нови хора в средата си. Преговорите ще зациклят, трудно ще се стигне до единно мнение. Хубавото е, че ще си дадете сметка кой е с вас и кой действа против интересите ви.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

От днес до петък на обед Луната от Рак ще сключва негативни аспекти с Марс и с планетите в Козирог. Ще се случват събития, които ще ви затормозяват, натоварват и вкарват в капани. Днес е добре да направите разбор на връзките, да отсеете приятелите от враговете и да не поглеждате повече встрани от семейната пътека. Неравностойните ви връзки носят загуби и болка.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес всеки се свива в своя периметър на работа и действие и не е склонен да допуска чужда намеса. Само най-добрите приятели ще ви отворят вратите си и ще ви окажат съдействие. В момента връзките ни се подлагат на тест. Ще се увеличат дистанциите с тези, с които имате малко допирни точки или вече не вървите в една посока. Ограничете контактите и бъдете сред свои.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е добре да мислите първо за себе си, за нуждите на дома, децата и професионалните си задължения. Давайте заето за тези, които биха спекулирали при среща и разговор с вас. Ден на леденото сърце. С действията си показваме отношението си към приятели и врагове. Може да разберете кой до момента ви е мътил водата и да го отстраните от работата и живота си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве