Хороскоп за 1 декември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Активен и творчески ден. Обадете се на тези, с които смятате да движите напред в работата и в партньорските връзки. Може да получите изгодно предложение, което ще ви спести някои грижи и неудобства. От днес Меркурий навлиза в хармоничния ви Стрелец. Действайте с далечна перспектива. Търсете работа отговаряща на личния ви ценз, на подготовката и стремежите ви.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Благоприятен ден за нови срещи за старт на нови делови и творчески проекти и за търсене на странични възможности за печалба. Предлага се възможност, която ще ви извади от летаргията и ще ви вдъхне повече оптимизъм за бъдещето. Чакайте обаждане и от чужбина. Днешните преговори ще дадат възможност да се разкрепостите и отървете от някои нежелани зависимости и присъствия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

От днес планетата на бизнеса и контактите Меркурий ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Ще ви атакуват от различни посоки, ще срещате негативни погледи и ще отговаряте на различни претенции. Може да се стопира една ваша дейност, но нещо друго ще се появи. Чакайте обаждания, които ще променят избора ви и ще ви насочат в нова посока. Природата не търпи празно.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ако правилно дозирате нещата днес ще се похвалите с придобивки и нови договори. Идват предложения, позволяващи да влезете в нова среда. Ще има за какво да почерпите, но и за какво да се изнервите, ако нещата не стават така бързо както го искате. Тази вечер внимавайте с алкохола. В момента лесно печелите и губите позиции. Някой от страни само чака да се внедри на вашето място.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да отлепите от дъното и да направите силен ход. Добре е да се организират срещи и преговори, да се подпишат нови договори и да се търсят нови пазарни ниши. Може да намерите и нужното финансиране за проектите си или чаканата юридическа защита. Идват вести, за които ще почерпите. Поне една преграда се маха от пътя ви. Внимавайте с алкохола и стимулантите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес може да се излъжете в преценката и да се захванете с нещо, с което трудно ще се справите и може да изпаднете в неприятно положение. Не предозирайте отношенията и внимавайте с лекарствата, които взимате. Нещо тръгнало приятно и с обещание за упехи и придобивки ще ви затрудни и извади от равновесие. Не поемайте излишни рискове и не правете големи покупки и вложения.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е покровителстван от висшата любов. Благоприятно е всяко обвързвене или запознанство. Огледайте се може би някъде до вас върви търсената половинка. Но в тези ден не бива да се действа прекалено импулсивно или под въздействие на временни чувства и намерения. Нужна е точна дозировка и премерени отношения, за да не изпаднете в неприятни положения.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на благоприятни обрати в работата и деловите връзки. Чакайте обаждане, което ще ви обнадежди и ще постави на нова база работата и отношенията ви с партньорите. Може да ви предложат изгодни оферти за участия в преспективна дейност. Не бива да се прекалява в нищо и за нищо. Контролирайте се максимално, не пийте, ако ще водите важни делови разговори.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят носи нови варианти за работа, за съвместни дейности и сделки. Меркурий навлиза в Стрелец и стимулира предприемаческата инициатива. Може да намерите отдавна търсената ниша, в която да се внедрите и да печелите в следващите месеци. Преговаряйте с клиенти и посредници. До няколко дни може да се уредите с нова работа и със солиден делови ангажимент.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

В първият ден на месеца е добре да направите и първа крачка към важен проект, работа или дейност. Може да получите изгодно предложение и да станете част от печеливш отбор. Пазарете се, изиграйте си добре картите и ще се похвалите с придобивки, с възможност за перспективни поръчки и договори. Важното е във всеки момент да владеете положението и да не отивате в крайности.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на представителни срещи. Очертават се изгодни предложения и поръчки. Ще получите нещо чакано отдавна и може да привлечете чужди инвестиции в работата, която се каните да започнете. Не се хвърляйте на нещо голямо. В този ден чувството за мярка не бива да ни напуска. Напредвайте с малки крачки и си подсигурявайте гърба. Не се съгласявайте на работа без договор.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес някой може да измъкне килимчето под краката ви, ако не сте в час с изисканията на момента, с нуждите на близки и колеги и с претенциите на партньора. Във всяко обаждане ще има важна новина и скрито съобщение, което трябва да разгадаете. Може да се окажете в центъра на провокиращи събития, които ще ви извадят от играта. Бъдете готови на компромиси.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

2020 е била за вас лична година осмица. И независимо кризата сте успели да уредите някои придобивки, нова или паралелна работа и по-добри условия на договори. Сега до края на годината не отказвайте на нито едно предложение. Натоварете се с допълнителни ангажименти, защото през 2021 някои дейности може да се прекратят. Постарайте се да имате резервен вариант, на който да стъпите и да се облегнете. Родените днес ще имат изключителна фантазия, ще бъдат извор на идеи, които не винаги ще бъдат разбрани и оценени. През 2025 може да се преместят с родителите си на по-добро място за развитието им. Ще имат двойнствени връзки, ще учат едно, а ще работят друго. Ако се родят на обед ще пътуват много, но никъде няма да се задържат дълго.