Хороскоп за 30 ноември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Отбелязваме тази сутрин с пълнолуние придружено от лунно затъмнение. В тази част на света, където мине сянката на затъмнението до дни може да се случват негативни събития. С всички сили се старайте да съхраните спокойствието и равновесието в отношенията. Водете балансирана политка и не отивайте в крайности. Вечерта чакайте предложение, което ще ви зарадва и насърчи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Избягвайте крайностите и не изказвайте крайни мнения. Ако нещо ще делите, нека да е поравно незавсимо заслугите на единия или другия. Лошата дозировка ще обърка плановете ви. Не проявявайте пристрастие у дома и при срещи с партньори. Старайте се да избягвате разправиите. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Смирете амбицията.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Пълнолунието тази сутрин във вашия знак ще бъде придружено от лунно затъмнение, което е негативен знак и носи тенденция за проблеми и загуби в следващите дни. Бъдете особено внимателни, не си превишавайте правата, не влизайте в спорове и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Крясъците в този ден разболяват и разделят дори и тези, които се обичат.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден с негативни знаци. Пълнолунието е придружено с лунно затъмнение някъде по света. Но и до нас ще стигнат негативните нотки, ще се случват събития, които ще затъмняват нечия изява и ще освобождават сдържаното в нас и в природата напрежение. Движете се балансирано и не отивайте в крайности. Не искайте да получите нещо на всяка цена. Разпределете точно екстри и отговорности.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Пълнолунието днес е белязано с лунно затъмнение в знака на Близнаците. Страдат двойнствените ни връзки, а и приятелите родени под този знак се нуждаят от подкрепата ви. Денят се свързва с човешката душа, с намерението да помогнеш на тези, които са изпаднали в нужда. Не отивайте в крайности, делете задължения и придобивки поравно, за да избегнете конфликтите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и утре в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Пълнолунието е придружено с частичнво лунно затъмниние, което ще окаже негативно въздействие върху много аспекти от живота ви. Родените около 1 септември са в по-неблагоприятна позиция. Не отивайте в крайности, не си поставайте и не поемайте тежки задачи. Напрежението нараства. Спазвайте диета.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

В северозападна Европа ще се наблюдава частично лунно затъмнение. Природата ни дава предупредителни знаци. Днес не бива да се отива в крайности, нужно е смирение. Крясъците и скандалите ще ви разболеят. Опитайте да се разберете мирно и тихо и да разделите неделимото до момента. Поставете се на мястото на другия и направете компромисите, които се очакват от вас.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес всичко може да се постигне с компромис, с умение да се преговаря и да се стимулират настроенията на околните. Ако нещо ще се дели, нека е поравно, независимо кой и доколко е допринесъл или се е постарал в работата. Още в следващите дни тези, които се почувстват ощетени ще ви ощетят, а тези които сте наградили без заслуги ще ви се издължат. Привличате съюзници.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Пълнолунието с лунно затъмнение се отразява негативно на женското начало, на приятелските ни и семейни връзки. Очертават се раздели. Някой бърза да се изплъзне от отговорност. Днес и утре не започвайте нов бизнес, обърнете повече внимание на нуждите на дома и семейстото. Близък, когото сте неглижирали ще ви създаде проблеми и допълнителни разходи.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Пълнолунието тази сутрин е придружено с частично лунно затъмнение в северозападна Европа, част от Азия и Африка. До дни може да има катаклизми по линията на сянката. Страда женското начало и децата. Денят изисква и налага смирение. Не роптайте срещу живота си, не влизайте в конфликти с никого и не търсете повод за разправии. Днес скандалите разболяват.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес ще успеете да постигнете компромис, да намерите верния подход и решението, което ще устройва вас и околните. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да седнем на масата за преговори и да обсъдим положението без викане и притискане. Днес водите в играта и успявате да постигнете нужния напредък в професионалните и лични дела. Верните приятели са до вас.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Пълнолунието в нехармоничните ви Близнаци е придлужено с частично лунно затъмнение в някои части на Европа. В живота и отношенията ви се появява сянка. Следете знаците на съдбата, не правете точно днес избор между двама, между две дейности и начинания. Старайте се на всяка цена да запазите добрия тон у дома и на работното място. Опитайте да разберете нуждите на другите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве