Хороскоп за 28 ноември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

В този ден се съдържа обединяващ призив. Колкото и да е трудно събираме се в групи по интереси. Всичко, което се предприеме колективно и добре обмислено ще донесе придобивки и напредък. Намерете своята ниша, търсете си мястото в социума и тази вечер не оставайте сами. Засилват се маниакално депресивните състояния. Мислете позитивно, не зацикляйте над проблемите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес действате обединяващо в семейния и приятелски кръг. Поставете на обсъждане важните и неотложни задачи. Ще получите пълномощия по отношение на странични дейности и бизнес дела. Не се разсейвайте с любовни изневери. Луната от Телец е в опозиция на Венера от Скорпион. Една тайна среща може да провали не само семейните, но и служебните ви отношения. Бъдете делови.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на призив. Препоръчва се участие в различен тип преговори. Потърсете хората, с които смятате да работите и действате съвместно в бъдеще. Всяка среща е от значение. В момента избираме и влизаме в групи по интереси и позиции. Намерете своя екип и средата, в която ще се почувствате защитени в кризата. Добре е да се започне съвместна работа и партньорска дейност.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е благоприятен за нови начинания, за срещи на екипа, за преговори и обсъждане на бъдещите съвместни действия. Участвайте активно, представете условията и изискванята си и опитайте да стигнете до важен избор. Вечерта не оставайте сами. Пълнолунието засилва меланхолията, отчаяно се нуждаем от взаимност и разбиране.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес конкуренцията ви се обединява. Ще се водят преговори целящи да бъдете поставени в тежка позиция и да бъдете принудени да направите нежелани компромиси. Не поемайте рискове, не пътувайте и по възможност отлагайте важните разговори. Може да изпаднете от една класация, да загубите пари и влияние. Тази вечер се нуждаете от приятелско рамо. Здравето е нестабилно.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес може да намерите благоприятна среда за развитие на личните си дейности и дарби. Тенденцията е да се събираме в групи по интереси в тези ограничаващи времена. Не оставайте там, където не се чувствате добре приети, платени и разбрани. Може да намерете допълнителна работа и да извлечете полза от всеки проведен разговор. Денят е благоприятен за всякакви начинания.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днешният ден е благоприятен за съвместни делови и лични инициативи, за работа в екип и за опознавателни срещи. Ще се намерят тези, които отдавна се търсят или имат нужда един от друг. Положените усилия ще се отплащат, може да свършите много добра работа и да привлечете бъдещи партньори. Това може да бъде ден на изгодни инвестиции. Утре палачинката се обръща.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на изневери и нестандартни връзки, които ще ви вкарат в непредвидени разходи и интриги. Ще плащате свои и чужди сметки, обещаното няма да се получи и случи. Може да влезете в рискова среда. Съберете се с близки и приятели, бъдете сред хора, които сте проверили в годините. Вечерта е заредена с меланхолия, не оставайте сами, особено ако се нуждаете от подкрепа и разбиране.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят е благоприятен за нови начинания, за приятелски и роднински срещи, за преговори с партньори и за тръсене на нови възможности за развитие на личния ви бизнес. Рекламирайте се. Не се отказвайте от начинания задвижени в миналото. Може да се появи подходящият клиент или спонсор и работата ви да потръгне. Спазвайте диета, увеличете физическото натоварване.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят е добър за представителни срещи, за рекламни кампании и подбор на кадри. Събираме се в групи по интереси. Всеки може да си намери мястото и средата, в която да се почувства признат и оценен. Предстоящото пълнолуние превъзбужда и засилва меланхолията, особено за тези, които от дълго време са сами или живеят в изолация. Не отклонявайте покани, не оставайте сами вечерта.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес конкуренцията ви се обединява и търси нови варианти за печалба. Очертава се навлизане в личната ви територия на работа и влияние. Ще трябва да се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас. Отложете пътувания, не рискувайте, не правете големи инвестиции. Този ден ще подскаже от кого и какво бързо трябва да се дистанцирате, за да си запазите позициите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на тръбача. Организирайте събрания, делови и приятелски срещи и обсъдете неотложните задачи. Време е да се търси странично финансиране, нови източници на сила и ресурси. Тактиката на действие и ръководството се сменят. Животът дава път на младите хора със свежи идеи в работата и в политическия живот. Ден с нова отправна точка и в семейните дела.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве