Хороскоп за 27 ноември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес някой ще спечели повече от другите, ще напипа златна жила от възможности за работа и придобивки в бъдеще. Оглеждайте се, колелото на съдбата ще се завърти и може да ви помогне да изплувате от личната и финасова криза. Нищо предложено и уредено да не се споделя. Ако сте много на клона, може и да го счупите и работата да пропадне. Чакайте повишение и преназначение.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Добре е да започнете деня с фитнес, с ободряващи и разкрасяващи процедури, с избор на нов тоалет, нов начин на поведение и хранене. Полезните продукти лесно се усвояват. Родените в първата декада може да направят силен ход в бизнеса и търговската инициатива. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже с важно и печелившо партньорство, а друг ще се дистанцира.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

В денят на колелото ситуацията се променя. Време е да се мисли повече за насъщния, за работата и повишаването на доходите, а не толкова за любов. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Който е добре ориентиран може да се внедри на стабилна позиция. Ще се отворят възможности, които един ще пренебрегне, а друг ще използва и ще спечили повече от друг път.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес можещите и знаещите ще извлекат печалби дори и от потенциално губещи начинания. Предстои един магичен ден, който може да ви освободи от тежестите на миналото и да реши поне един от наболелите ви проблеми. Не бива да нервничите, за да не пропуснете добрите шансове, които ви се дават. Ще получите нова информация, която използвана добре ще донесе придобивки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес родените в първата декада ще направят рисков ход, ще загубят пари или ще се издънят в любовта. Луна, Уран и Венера ви гледат в нехармонични аспекти. Ще ви спретнат компромат. Лесно може да компрометирате страничните си връзки и бизнес дела с неразумно поведение и нерегламентирани срещи. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не играйте хазартно, не пийте.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Постарайте се да изглеждате добре, облечете новите дрехи. Този ден ще ви донесе късмет и възможност за печалби. Получавате повишение, продавате неподаваемото и купувате нещо насметка. Родените в първата декада може да се окажат в центъра на събития, които ще ги направят известни и проспериращи в средата им. Колелото на съдбата се завърта, изплувате от кризата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес полезните мисли и вещества лесно се усвояват, кръвта се обновява, връзките ни също. Някой ще получи откровение за правилната посока, а друг ще се радва на предложения и поръчки, които ще укрепят материалното му положение. Търсете странични пазарни ниши. Не бързайте да отказвате, а обмислете направените предложения. Добре е за подписване на нови договори.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, а друг окончателно ще се отвърже и дистанцира от грешките на миналото и от неблагоприятните за него връзки. Всичко, което правите днес може да ви коства доста пари и непредвидени разходи, но и това е част от обвързващата или развързваща програма. Ще си платите за екстрите, с които ще се обзаведете.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на рокади и неочаквани обрати. Виждате как един фалира, а друг се възкачва на престижни позиции. Не се обвързвайте с непроверени хора. Ще се появи стар проблем, но ако не внимавате и не нервничите бързо ще го разрешите. Денят е магичен, помага да свалим от гърба си тежести и задължения, които ни тровят живота. Прочистете тялото и душата, посетете центрове за релакс.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят може да ви донесе неочаквани печалби и възможности за успешна инвестиция. Ден на пръстена и колелото. Вървите към благоприятно за вас обвързване. Родените в първата декада ще имат повече късмет. Може да влезете в перспективна група, да започнете печеливш бизнес и да си осигурите юридически защити. Проведете важните събрания в края на работното време.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Тежък и рисков ден особено за родените в първата декада. Пропускате покрай ушите си важна информация, а това ще предизвика проблеми и ще донесе загуби в следващите дни. Очертават се и конфликти в любовта, претенции от страна на партньора и материални неуредици. Пригответе се да плащате за екстрите на тези, които обичате. Не очаквайте да ви върнат жеста. Не пътувайте.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес сте от хората, които ще спечелят докато други може да загубят повече отколкото предполагат. Съдбата завърта своето колело и който е бил отдолу вече набира скорост, а който се е чувствал подсигурен губи почва под краката си. Ще се сменят постове и позиции, очертават се рокади на различни места в работата и в живота. Вечерта е време за делови и семейни събрания. 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве