Хороскоп за 26 ноември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Смирете амбициите, ако не искате да изпаднете в критични обстоятелства. Ден на сърцето и сърдечните работи. Опитайте да разберете другата гледна точка. Родените в третата декада са в тежка и рискова позиция. Може да направите грешка, която работодателите ви тежко ще санкционират. Контролирайте агресията, смирете се и направете поне едно добро дело.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Навлизаме в деня на сърцето. Амбициозните проекти ще зацикят, ако не са отделени процент, време и усилия за благотворителност. Правете това, за което някой ви помоли и сами помолете за услуга. Не са изключени прояви на агресия, които ще рекушират обратно към този, който я предизвиква. Планирайте за утре старта на новите бизнес инициативи. Днес е време за взаимопомощ.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Включваме се към космическият канал на любовта. Туширайте агресията, дайте си още един шанс и взаимна отсрочка. Не бързайте да завеждате дела и да поставяте ултимативни условия. Насочете се към спонсорски програми, кандидатствайте за субсидии по различни начини и канали. Задвижва се и държавната машина в посока на гражданските дела и семейните интереси.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на клокочещи страсти и екстремни преживявания. Не се включвайте в каскадьорски инициативи. Направете едно добро дело, но без да рискувате здравето и имиджа си. Бъдете максимално дипломатични и тактични, за да не навредите в желанието да помогнете. Ден на мечешките услуги, не всеки може да разбере мотивацията в поведението на околните.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е важно да правиш това, за което някой те помоли. Ставате търсени и известни с промените и програмите, които предлагате за общо добро и в защита на гражданските права, потребности и нужди. Направете поне едно добро дело и ще получите желаните защити и екстри. Нека личната ви инициатива работи за нуждите на колеги и близки. В момента ви тестват за лидерски позиции.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на самарянина. Правете добри дела и жестове, които да подкрепят нечия инициатива и личен избор. Сега е момента да кандидатствате за субсидии и да влезете в спонсорски организации, където сами може да бъдете спонсорирани. Ден на откровение за мястото ни в живота, за близките и далечни цели. Ще ви се обаждат длъжниците, сами е добре да върнете жестовете на внимание и обич.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят е рисков за родните в третата декада. Може да влезете в конфликти по незначителни поводи. Не споделяйте планове и намерения. Търсете странично финансиране. Следобед навлизаме в деня на колелото. Тенденцията е ситуацията да се промени и да получите чаканите екстри и шансове за по-добър живот. Утрешният ден ще даде на всеки възможност за печалба.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Погрижете се за тези, които сами не могат да се погрижат за себе си. И на високо ниво е добре да се направят някои облекчения за народа. Ден за благотворителност по всички линии на личната ни дейност и програма. Разменете си жестове на внимание и ще почувствате облекчение. Вечерта си позволете разпускане в лечебен или оздравителен център или във ваната у дома. Релаксирайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес длъжниците ви се издължават. Може да ви се обадят стари клиенти и да направят нови поръчки или доставки. Взимайте каквото ви дават и не претендирайте. В този ден всеки ще получи по заслуги и може да разбере къде се е издънил или е постъпил правилно и на необходимото ниво. Следобед ще получите нова информация, която променя правилата на играта. Реагирайте бързо.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ако тръгнете с голямата кошница на амбицията ще си докарате неприятности и нищо няма да спечелите. Препоръчват се участия в благотворителни инициативи. Дайте материална и морална подкрепа на някой изпаднал в криза. Ако помогнете, сами ще си осигурите помощ и закрила в труден за вас момент. Съветът е да отложите за утре важните и амбициозни начинания в бизнеса.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на милосърдието. Направете едно добро дело, помогнете на някой изпаднал в нужда и ще получите подкрепа в тежък за вас момент. Ще си проличи доколко сме хора и доколко кризата не ни е овълчила. Добре е и държавната машина да направи жестове за народа си. Вечерта съдбата завърта колелото, което ще предизвика рокади по веригата от професионални отношения и дейности.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Подкрепете нечия кандидатура и амбиция, участвайте в дарителски акции. И на работното място отменете колега, който вече се задъхва или отсъства. Следбед ще настъпят промени и рокади, които ще ви помогнат в петък да постигнете максималното и да завоювате важна позиция. Вървите към повишение и преназначение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве