Хороскоп за 25 ноември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

За вас днес всяка цел е достижима. Съветът към околните е да не ви дразнят и провокират. На момента ще пламнете в изгарящи страсти и може да отвърнете силово на всяка провокация. Марс и Луна са в съвпад във вашия знак, а този аспект предизвиква агресивни пикове в поведението ви, особено ако някой умишлено ви провокира. Проявявате безкомпромисност и открита агресия.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед преговаряйте и подпишете нови договори. Уточнете позициите, приходите и разходите с настоящи и бъдещи партньори. Започнете прочистваща диета до пълнолунието. Нищо да не се прави на всяка цена. Ако имате две предложения приемете това, което ще ви коства по-малко време, средства и усилия. Пазарувайте умерено, но вечерта се приберете с подарък.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Действайте активно до обед и ще имате успех. С напредването на деня се появяват агресивни фактори и тенденции. Не може да помагаш насила на хора, които сами не си помагат и не са склонни да приемат съвети. Опитайте се да разберете другата гледна точка и да запазите неутралитет. Не влизайте в спорове. Вечерта палачинката ще се обърне и ще намерите компромисен вариант.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес до обед е добре да работите за себе си, но следобед се старайте повече да давате, да правите услуги и да помагате на близките в кризисна ситуация. Сами може да се окажете в трудно положение и да се нуждете от подкрепа и защита. Родените във втората декада са в неблагоприятна позиция. Контролирайте емоциите. Днес и утре не вадете зъб по възможност.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед се стегнете и придвижите важните проекти и договори. От обед смирете амбицията и се обърнете към нуждите на другите. Включете се в благотворителни каузи и сами ще станете обект на спонсорство и защита. Кандидатствайте за странично финансиране, защитете бизнеса си и работното място на колегите. Съдбата ви помага да се изявите като лидери. Проявете характер.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед подпишете нов договор, пазарете се за повече екстри. Следобед агресията нараства в момент когато трябва да проявим разбиране и усет за нуждите на другите. Не влизайте в конфликти, старайте се да балансирате в отношенията у дома и на работното място. Правете това, за което ви помолят, без да коментирате или да внасяте свои виждания и корекции. Купете някому подарък.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес и утре в хороскопа ви действат агресивни и стопиращи аспекти. В живота ви може да се появи неприятен дразнител. Увеличават се претенциите от страна на тези, от които сте си позволили да зависите. Принудени сте да вършите чуждата работа, докато вашата изостава. Ще се изнервите и ще направите грешен ход. От обед до утре на обед нищо важно не започвайте, подкрепете децата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Навлизаме в двудневен период, в който всеки ще реагира прекалено емоционално и ще вади на показ стаеното в душата си. Бъдете внимателни. Луната бърза на среща с провокатора Марс в знака на Овена. Аспектът ще отвори стари рани, ще постави на дневен ред нерешеното в миналото. До обед свършете каквото е важно лично за вас, а след отва помогнете на тези, които обчате и цените.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед уредете важните делови срещи, преговаряйте, поставете условията си, предложете и рекламирайте продуктите си. Ще получите изгодни оферти и може да влезете в престижна среда. Следобед се включете в спонсорски акции и сами ще получите подкрепа. Кандидатствайте по европейски проекти. Някой ще изкачи висок връх в кариерата, а друг ще спечели допълнителни пари.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените около 1-10 януари са в трудна позиция днес и утре. Луна и Марс от Овен ви облъчват с провокативна енергия. От една накриво казана дума може да пламнат професионални и семейни войни, да привлечете нечия агресия или да качите кръвното и да си навредите здравословно. Днес и утре е неблагоприятно за хирургични интервенции в областа на главата. Не вадете зъб.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Концентрирайте се над важните цели и до обед подпишете нови договори. Обадете се на тези, с които ще работите съвместно разпределете наличности и задачи. От обед навлизаме в деня на сърцето. Смирете амбицията, помагайте колкото можете на изпадналите в нужда близки и приятели. До утре на обед кандидатствайте по спонсорски програми, търсете си правата и вадете документи.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед мислете активно за работата и кариерата си, действайте експедитивно и си осигурете предимства. От обед навлизаме в деня на сърцето, а това изисква грижа за другите и участие в различни форми на благотворителност. Помислете с какво можете да помогнете и очаквайте помощ и за себе си. Разменяме си жестове на внимание.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве