Хороскоп за 24 ноември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Не се ядосвайте за провалените срещи. До обед за вас тече обсебваща програма, но до вечерта заставате на стабилни позиции и си защитавате интереса. Луната навлиза в Овен и в следващите два дни ще бъде в съвпад с Марс, а това ще провокира борбената ви емоционалност. Нужен ви е активен самоконтрол.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес е от особено значение на каква позиция ще стъпиш, къде ще се установиш и какво ще предприемеш. Нищо да не се руши. Благоприятно за градеж, за старт на нови проекти и инициативи. Всяко натоварване ще е за добро, стига да не се прекалява. Тръгнете в посоката, която вече сте изяснили и отработили с близки и партньори. Ще намерите явни и тайни източници на финансиране.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените в третата декада ще имат повече грижи и неудобства до обед, но след това ще стъпите на здрава и стабилна основа в преговорите и в личните връзки. Предприетото от днес следобед до утре на обед ще ви осигури материална и духовна самостоятелност. Близо сте до важен източник на сила и ресурси. Преустройте работата си, поставете нови условия и изисквания.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Действайте активно, разпределете така времето си, че да свършите важното до обед. Днес може да стъпите на нова база и да разширите влиянието си на работното място и в социума. Сключете нови договри, внедрете се в нова среда, поставете условията си при преговори. Следобед Луната преминава през градусите на обсебването. Ограничете контактите, не търсете чуждо мнение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес владеете положението и правите желани от другите собствените си амбиции и намерения. Успявате да привлечете материална и морална подкрепа. Ще се намерят и преки изпълнители на предложенията, които давате. Символ на деня е корона на хребета на планината. Всяко усилие ще се отплаща, ще носи награди и ще ви позиционира на място с допълнително финансиране.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес работите за чужди интереси, но във всяко ваше действие има смисъл и перспектива за бъдещето. Ще спечелите доверието на бъдещи спонсори, работодателите ще ви се доверяват повече и може да ви предложат по-добри позиции и заплащане. До вечерта може да се надявате на жестове, които не сте очаквали. Навлизаме в деня на сърцето. Уредете си срещи, преговаряйте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

До обед проведете важните срещи.  Преговаряйте, подпишете нови договори и започнете странична дейност. От обед навлизате в рисков и конфликтен период. Нищо амбициозно и важно не планирайте и за утре. Не се движете в агресивна среда и по възможност не вадете зъб. Навлизаме в период на благотворителност. Който не даде, няма да получи. Обгрижвайте близките.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес правите полезни за другите собствените си амбиции и желания. Към обед Луната преминава през точката на обсебването. Като човек със силно психично въздействие върху околните вие може да се наложите в преговори и да прокарате проекти и задачи, които ще работят за вашия успех и интерес. Постигнатото днес ще ви осигури трамплин за бъдещето. Може да изкачите връх в кариерата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

За родените в третата декада до обед нещата стават бавно и мъчително. Но след това навлизате в стабилизиращ период. До два дни може да подпишете изгодни договори, да получите дължими услуги и пари. Ден на фонтана от приливаща енергия. Пазете източниците си на сила и ресурси. Не споделяйте с трети лица преговорите, които водите. Заемете се с благоустройствени дейности.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед може да постигнете максималното, да си осигурите стабилен постамент и база за развитие с нови договори, поръчки и доставки. До вечерта Луната навлиза в нехармоничния ви Овен и в следващите два дни може да очаквате низ от провокации, неуредици и конфликти. Контролирайте играта на чувствата. Свършете днес важната работа. Отложеното за утре може да зацикли.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един от силните ви и успешни дни, в който може да стъпите на здрава основа във връзките, да си осигурите допълнителни доходи и да намерите нещо отдавна търсено и желано. Следобед върви програма за обсебване. Залагат се капани за наивници. Не променяйте решенията си независимо кой и как ви убеждава да постъпите или да го следвате. Не взимайте и не давайте заеми.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес за вас се очертават придобивки, изгодни делови предложения и възможност да намерите нова или подходяща за новите условия работа. Добре е да подпишете новите си договори до обед. Следобед лесно може да попаднете под нечие негативно въздействие или влияние и да работите за чужда кауза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве