Хороскоп за 21 ноември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

От днес в живота ви може да се появи силен покровител или неочаквана възможност да се освободите от конкурент и от задържащите фактори в живота ви. И в любовта ви потръгва, Венера вече не ви гледа в опозиция и партньорите ви ще са склонни на компромиси. Преговаряйте, обадете се, извинете се. Следобед дистанциите се стопяват. До утре на обед имате повече степени на свобода.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес ще се отървете от една грижа и неудобство, но веднага ще се появи нов дразнител и ново изкушение, особено в посока на чувствата и любовта. Венера вече ви гледа в опозиция от Скорпион, където провокира сексуалната ви природа. Внимавайте какво си пожелавате до обед. Следобед имате два варианта, но в последствие и двата водят към изневери. Приберете се навреме.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Още със ставането днес си пожелайте нещо и ще го имате. Проблемът е, че интересите ви се сблъскват с тези на околните. Добре е да се стигне до компромисни решения по семейните въпроси. Следобед лесно ще изгладите конфликтите и ще разделите неделимото преди. Навлизате в период на трансформация, може да намерите и приготвите лекарство за всяка болка. Бъдете дипломатични.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес предусещате кой какви намерения има и в каква посока ще тръгне. Това ще ви помогне да реагирате изпреварващо и да си спестите някои разходи и неудобства. До обед не влизайте в спорове, след това проблемите сами ще намерят решението си или другата страна ще прояви благоразумие и ще отстъпи. Предстои вечер на сближаване и помирение. Презаредете батериите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тази сутрин ви вкарва в конфликтни положения с роднини и близки. Нещо скривано ще се разбере и може да ви постави в неприятна ситуация. Не рискувайте, приберете са навреме и ограничете контактите с непознати. Следобед стойте мирни и тихи, смегчавайте тона, търсете помирение и направете компромис. Не се правете на велики, направете първата крачка към другия.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес не е добре да си подреждате нещата. Ще изхвърлите нещо ценно, което после ще ви потрябва. Отдайте се на почивка и релакс. Идете на приятно място, проведете оздравителни процедури. Не коментирайте чуждия подход и избор. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото да замълчи и да не прави излишни забележки, за да не провокира странична агресия.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Сутринта е конфликтна. Поспете повече, ако ситуацията позволява и ще си спестите някои разправии и неудобства. Не коментирайте действията на близките. От обед тенденцията е всичко да се оправи и тръгне по план. Стопявате ледовете, осигурявате на партньорите и децата каквото е нужно и се заемате с нещо свое. Планирайте пътувания за неделя до обед.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

От днес Венера навлиза в Скорпион и ви подготвя за период на реставрации в отношения и чувства. Давате си сметка кой и доколко ви цени. И в професионален план е добре да се ориентирате към възобновяване на производста, особено такива свързани с рециклиране. Навлизаме в период, в който може да се намерят лекарства за всичко. Всичко може да се нивелира и дозира в живота ви.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес започвате с конфликт, но е добре да завършите с помирение. Налага се да приемете нечии условия, за да има мир и любов. Постарайте се до вечерта да изгладите отношенията. В следващите два дни в хороскопа ви ще действат разбалансиращи аспекти. Може да попаднете под негативно влияние и въздействие и да си създадете проблеми в личните и професионални връзки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес до обед контролирайте гнева и внимавайте в приказките. С пълна сила действа вербалната магия. Не споделяйте поверителна информация, с която бихте навредите някому. Може да влезете в низ от неприятни отношения и конфликти. Следобед коригирате подхода и успявате да стопите дистаниците. Ще ви е нужна подкрепа, постарайте се да си я осигурите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Този ден ще сбъдне благите пожелания, ще ви отвори заключени врати и ще ви свърже с полезни за вас и за бъдещето ви хора. Слънцето напуска нехармоничния ви Скорпион. Отдъхвате си, отървавате се от една зависимост, в която живете притеснено от известно време. Следобед е време за помирителни срещи. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно в живота си.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес до обед лесно се влиза в конфликти. Лош знак е ако счупите нещо. От обед коригирате подхода, оправяте и най-обърканите отношения. Ще се наложи да си признаете греховете, но и да простите чуждите. В организма ни се включват енергии на дълбоко и финно ниво. Ще почувствате какво е нужно на тези, които обичате. Дано имате възможност да им го уредите и доставите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве