Хороскоп за 1 ноември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Запазете добрия тон, независимо агресията и провокациите, които ще срещате по пътя си. Днес и природата се стреми да запази статуквото. Не започвайте ремонти и не взимайте страна в спорове. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония. Не тръгвайте на път рано сутринта. Старайте се да туширате разправиите в зародиш. Днес крясъците разболяват.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят се свързва с човешката душа. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не бързайте с обвиненията, независимо кой и в каква посока е прегрешил. Днес виковете и конфликтите разболяват. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието и не се обаждайте на хора, които винаги ви поставят в неблагоприятно положение или вечно искат нещо. Заемете се с почистване.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ще има неочаквани обрати към помирение. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да се намери пътя на компромиса, за да има мир и любов у дома и спокойствие на работното място. Не си позволявайте крясъци и скандали. Една усмивка и мил жест ще стопят ледовете. Започнете цикъл упражнения за релакс на тялото и душата. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

След точното пълнолуние напрежението постепенно започва да спада. Ще намерите компромисен вариант и решение на проблемите. Стигаме до помирение, но всички ближем раните си след вчерашните конфликти. Започнете прочистваща и пречистваща програма. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Денят е добър за диети и общо почистване на дома.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ако днес ви се наложи да делите нещо нека е поравно независимо заслугите на едната или на другата страна. Природата се стреми към хармония и баланс, но за вас ще е трудно да балансирате между претенциите и желанията на близки и приятели. Ще се изнервите, но да си знаете, че в този ден крясъците раболяват. Дано вродената ви дипломатичност да надделее. Спазвайте диета.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес ще постигнете всичко „с кротце и со благо”. Постарайте се да намерите общ език с всички, с които влизате в контакт. От срещите ви в момента може да произлезе в бъдеще важен делови съюз или перспективна работа и поръчка. Днес кръвта се обновява. Добре е за пътуване и за покупка на домашен любимец. Посетете провинциални пазари, ако ситуацията позволява.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Чист и светъл ден, не си разваляйте спокойствието и това на другите. Не замествайте колега за извънредна работа. Започнете цикъл физически упражнения водещи към хармония. Заемете се с почистване на дома. Прояви на злоба и завист водят към падение. Балансирайте в отношенията с близките. Днес всичко трябва да се дели поравно, независимо кой и как е участвал.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес се търси примирието, но само временно въглените се посипват с пепел. Ако не уточните болните въпроси още утре проблемите и разправиите ще се възобновят. Опитайте да разберете другата гледна точка. Направете нужните компромиси, за да запазите връзките си и добрия тон в семейството. Отделете време за релакс и прочистващи процедури. Почистете и дома.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Хармоничен и ведър ден, природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Противопоказно е да се крещи и влиза в конфликти. Разрешете проблемите тихо и дипломатично. Ще има неочаквани обрати в отношенията и промени в плана. Не се ядосвайте за провалена среща, може би съдбата ви предпазва от грешен избор. Не яжте диворастящи гъби, не убивайте птици и мечти.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят ще ви донесе релакс, удовлетворение и радост за сетивата. Тенденцията е някой друг да плати за удоволствията ви или да ви се издължи като ви направи някаква услуга или подарък. Не си разваляйте настроението по незначителни поводи. Радвайте се на живота. Денят се свързва с човешката душа. Задоволете желанията на тялото и душата. Позволете си разтоварващи процедури.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луна, Уран и Слънце сключват пречупващи аспекти с вашето рожденно Слънце. Очартават се неприятни разговори и разправии за пари. Тенденцията е към скандали и конфликти, които ще ви вдигат кръвното и ще ви разболяват. Днес природата се стреми към равновесие и наказва тези, които нарушават хармонията. Намерете спокойно място за релакс, обмислете ситуацията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ако днес в тялото ви се отворят тайни рани или се възобнови старата ви алергия, това е знак, че нарушавате законите на кармичната еволюция. Коригирайте подхода си към близките и децата. Изпълнете дадените обещания и се постарайте да има мир и любов у дома и всеки по възможност да е доволен и удовлетворен. Ден на взамни отстъпки и компромиси в името на любовта и спокойствието.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве