Хороскоп за 31 октомври, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Това пълнолуние ще разрови миналото, ще скара много хора за имоти и наследства, ще увеличи дистанциите и ще доведе до неочаквани раздели или сближавания. Ден на изкушения и астрални битки. Трудно ще овладеете страсти и инстинкти, ще се ядосвате за постъпките си. Да няма магична дейност, внимавайте и с парфюма, може да отблъснете, вместо да привлечете.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днешният ден има особено тежко излъчване. Луна и Уран от вашия знак са в опозиция на Слънцето. Жилим се наред, губим чувство за мярка и ориентация. Телецът е реалист, но и той в такъв ден може да си загуби ума в чувствата и да направи нещо, което иначе не би си позволил. Бъдете внимателни, не поемайте излишни ангажименти и рискове и си останете по възможност у дома.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес претенциите за власт и пари достигат върхова точка. Всеки дърпа чергата към себе си и не е склонен на компромиси. Семейните и партньорски отношения се изострят, очертава се компроматна атака. За изживените приятни моменти ще се плаща с лихвите. Ако се скарате с някого дълго няма да се помирите и може да се разделите окончателно. Препоръчва се аскетизъм.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес може да избухнат скандали по незначителни поводи. Напрежението в семейството нараства. Трети лица ще се опитат да ви използват и да ви включат в интриги и разправии. Активизира се вътрешният змей на амбициите във всеки от нас. Никой не е склонен на компромиси, а търси начин за печалба на всяка цена. Преразпределят се места и позиции, разговорите са предимно за пари.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

За родените в първата декада днешният ден носи конфликти, неприятни изненади на пътя и в отношенията с околните. Каквото загубите трудно ще възстановите. Пълнолунието в Телец опасно засяга деловите ви отношения. Ще срещате силен отпор и колективен натиск. Ще се окажете между чука и наковалнята и в семеен план. На моменти ще ви се иска да избягате от всичко и от всички.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден е рисков за доста хора, но за вас ще донесе късмет и някаква неочаквана придобивка. Не влизайте в интриги и битки за властови позиции. Вашето не се губи независимо кой ще спечели битката. Не яжте ябълки-плодът на изкушнието. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната. Избягвайте всякакви скандали и разправии. Станете и излезте на разходка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес всеки се бори за кокала, но малцина ще го докопат. Ще се играе нечестно и от позиция на силата. Превъзбудата и непремерената амбиция може да ви изиграят лош номер. Не разчитайте на никого, ако искате работата ви да потръгне и да си прекарате приятно. Посредническите услуги ще зациклят. Нови играчи се появяват на хоризонта и объркват плановете на мнозина. Стойте мирни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес проблемите никнат като гъби, особено за родените в първата декада. Апетитите са огромни, няма да се спазват норми и предписания. Ще се действа от позиция на силата, така че не очаквайте компромиси, а и сами няма да направите такива. Скандалите ще се разрастват и неприятно ще ви засегнат. Отложете пътувания. Неблагоприятно за операции на гърлото и щитовидната жлеза.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

За всичко получено днес ще се плаща с лихвите. Не влизайте в обвързващи програми, внимавайте в играта на чувствата и не бъдете прекалено доверчиви. Неблагоприятно за нови срещи и запознанства. Очератват се и рискови пътувания. Ограничете контактите и си останете у дома. Активизира се змеят на личната ни амбиция. Никой на никого не прощава и не дава аванси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес конкуренцията си изпуска нервите или прави грешен ход и избор. Ще спечелите пари и предимства независимо дали водите битки или изчаквате пасивно краят на чуждите. Денят ще ви донесе придобивки, неочаквани подаръци от съдбата и нещо, което е принадлежало на друг. Сменят се ролите, вече вие определяте правилата не само на работното място, но и у дома.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените около 1 февруари ще изживеят мъчителни моменти в съботния ден. По възможност не пътувайте и не предприемйте рискови ходове. Не е ден за участия в екстремни спортове и състезания. Нещо неочаквано ще се развали или играта ще се обърне срещу вас. Ще се охарчите излишно и ще бъдете принудени да работите за чужда кауза. Ден на хищническите апетити.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната навлиза в Телец и преминава през градусите си на финансова акзалтация. Всеки се опитва да спечели на гърба на другия. Играещите на дребно се блъскат с лакти и си провалят един на друг делата, а играещите на едро правят удар, с който си подсигуряват бъдещето. Старайте се във всеки момент да държите ума си в готовност, за да извлечете ползи от случващото се наоколо.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве