Хороскоп за 30 октомври, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес ще загуби този, които остане сам, който не се впише в средата, не намери мястото си в екипа или се окаже, че няма на кого да разчита. Урокът ви е, че не може да си сам срещу всички и да не приемаш зададените норми и предписания. Може да изпаднете в изолация или в поредната кризисна и опасна ситуация, в който може да застрашите и още някого. Бъдете внимателни.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес се събираме в групи по интереси и амбиции. Следвайте приоритетите си и не правете компромис заради някой друг. Обстоятелствата и близките ще ви притискат да вземете едно или друго решение. До края на деня ще трябва да направите своя избор, но все пак си оставете вратичка за измъкване, ако ситуацията стане нетърпима. За утре не планирайте нищо рисково.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес печелят екипните играчи, тези които бързо съберат екипа и решат как да се постъпи в променящата се ситуация. Ден за събрания, за съвместни инициативи и преговори с партньори от страната и от чужбина. Ще загубите в играта, ако действате солово. В момента конкуренцията ви също стяга обръча, събира съюзници и се готви за масирана атака. Концентрирайте силите си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес конкуренцията ви се обединява и стяга редиците. Постарайте се да си осигурите странична подкрепа, да намерите нужните ви вещи лица и адвокати, които да ви защитават. Привлечете и близките към начинанията, от които смятате да изкарате пари. Този, който остане сам, без подкрепата на свои хора ще загуби битката. Време е и да затворите производствения си цикъл.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

3

Късмет

3

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Имате шанс отново да застанете на старта, да повлияете при взимането на общи професионални и бизнес решения и да обедините силите на семейството в една взаимно изгодна посока. Ако сте шеф, сега е момента да проведете събрание на колектива, да разпределите ролите и парите според възможностите и заслугите на всеки. Включете се в съвместни делови проекти и не се давайте без бой.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е важно да влезете в перспективна група или среда, да заявите участието си в съвместни делови и творчески проекти. Не оставайте извън екипа, в който работите. В момента се разпределят новите задачи и допълненията към заплатата. Не е все едно в каква среда ще работиш и на кого ще се довериш. Проучете всеки детайл и подробност. Утре ще се събудите с една идея по-богати.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в третата декада може да отпаднат от една класация и да загубят дялово участие. Залисани в проблемите си пропускате нещо важно и се поставяте в служебна и личностна изолация. Работете за оставането ви в екипа и в групата ви по интереси. Не се конфронтирайте излишно с шефове и колеги. Постарайте се да се впишете в състава на престижни професионални комисии и съюзи.

3

Работа

4

Пари

5

Любов

3

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден за събрания, за съвместни делови и публични изяви и за търсене на единомишленици. Съдбата ни събира в групи по интереси и позиции. Намерете си мястото, включете се в колективни мероприятия и ще получите нужните ви протекции и защити. Още утре ще се нуждаете от подкрепа и може да понесете щети, ако няма кой да ви подкрепи и защити. Навлизате в рисков период.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес може да привлечете нужните ви хора и субсидии към личната ви кауза. Рекламирайте се, съберете екипа или се постарайте да влезете в средата, която е най-близка до личните ви стремежи, желания и очаквания. Ден на тръбача, който свири за сбор. Добре е всеки да се ориентира в посоката, в която иска да работи и да се развива. Направете избор в професионален и личен план.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес и за родените в третата декада няма мира и покой. Ще се наложи да направите болезнен избор. Съветът е всеки да избере към каква група, работа и дейност ще се насочи или ще остане. Не се намесвайте в избора на близките и децата, за да не излезете виновни за грешките и проблемите им. Днес всеки трябва сам да намери мястото си по чувство или чрез разумен и интуитивен избор.

4

Работа

3

Пари

4

Любов

3

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Сега е момента да съберете личния състав, да свикате семейна сбирка и да се опитате да разрешите спорните въпроси. Всичко предприето ще носи успех и ще помогне да се решат проблеми влачени от доста време. Това, кето отложите за утре ще зацикли и може да ви донесе само болки, грижи и неприятности. Действайте и пътувайте днес, ако се налага. Чака ви рисков уикенд.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

В деня преди пълнолунието ни обхваща особена превъзбуда. В неблагоприятна позиция са хората страдащи от маниакално депресивни състояния. Тази вечер е лунатична и магична. Не оставайте сами, особено ако наскоро сте преживели стресова ситуация. Препоръчва се и диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената шлака. Прочистете мислите и душата.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е 8-ца. Тя е донесла възможности за придобивки, нова или странична работа и шанс да спечелите повече независимо кризата. Постарайте се до декември да не отказвате работа, нови договори и поръчки. 2021 ще дойде с изисквания за инвентаризация и приключвания. Част от връзките и дейностите ви може да се разпаднат, а и някои ангажименти ще отпаднат. Постарайте се да имате резервни варианти на всички нива.

Родените днес носят огромен революционен потенциал и способност да обединяват околните под знамената на личната си инициатива. Те са родени да властват и да променят света, но ще срещат силен отпор и е вероятно да водят дела и да докават себе си при тежки конкурентни условия. Нищо няма да става в живота им по лесния начин. Вероятно е да имат белег на главата или да го получат в бъдеще.