Хороскоп за 29 октомври, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и страсти. Луна и Марс от вашия знак обстрелват навлизащите в знака на Везните Меркурий и Венера. Вероятно е да си превишите правата и да привлечете нечия агресия. Очаквайте организиран отпор на конкурентите ви по всички линии на живота. Намалете натиска, който оказвате и се съобразете с желанията на колеги и близки.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Стойте далече от места, където се действа силово и конфликтите може да прераснат в открити битки за надмощие. Посетете център за релаксация и разкрасяване. Полезните продукти лесно се усвояват. Запазете спокойствие, независимо какво се случва и ще намерите решение на всеки проблем. Не бива да нервничите. До вечерта ще ви се обадят с предложение. Един магичен ден.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Меркурий и Венера вече ви гледат в брилянтни аспекти от знака на Везните. Ще намерите решение на неприятен служебен или юридически казус, ще получите дължими пари или една дълго протакана сделка ще се уреди. Ще се оваканти място, което може да заемете или да използвате ситуацията, за да си уредите нещата след като основен конкурент е излязъл от играта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е зареден с агресия. Преговорите не вървят, обещанията не се спазват, а и кръвното ви варира. Съветът е да зарежете всичко и да посетите център за релакс и разкрасяване. Днес всичко полезно лесно се усвоява, а кръвта се пречиства. Постарайте се да избягате от местата, където ви се поставят ултиматуми и някой се държи авторитарно. Ако може днес и утре не вадете зъб.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на пръстена и колелото. Нещата се преобръщат, промените са неизбежни. Постарайте се да изглеждате магнетично. Посетете център за разкрасяване и облечете новите дрехи. Където и да отидете ще правите впечатление и ще привличате погледите. Това ще ви помогне да доминирате в средата си и да насочвате силата на околните в свой интерес. Днес и утре печелите предимства.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще получите обнадеждаваща и полезна информация, която ще ви помогне да разберете каква е тенденцията за развитие на отношенията и работните ви проекти. Отнесете се спокойно към възникналите проблеми. Утре всичко ще си дойде на мястото. Очаквайте придобивки, уреждане на стари сметки и дългове. Никъде на отивайте неглиже. И външният ви вид трябва да респектира.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес и утре Луна и Марс са в опозиция на Везните и в конфликтен аспект с планетите в Козирог. Ще се случват събития, които ще ви затрудняват и нараняват. Добре е днес да не се занимавате със сериозни дела, да обърнете повече внимание на здравето и на проблема, който непрекъснато неглижирате. Не вадете зъб и не бъдете агресивни към хората, на които имате зъб.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Около вас ще се водят битки, ще се променят отношенията у дома и на работното ви място. Ще се наложи да правите болезнен избор и да защитавате тези, които в предните дни сте критикували. Нещо старо и забравено от миналото отново изплува и става актуално. Този път опитайте да го решите от раз, а не да го неглижирате. Намерете време и за личен релакс, проведете прочистващи процедури.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Луна и Марс ви изпращат стимулиращи аспекти от знака на Овена. Сега е момента да преосмислите и преструктурирате отношенията си с важните за вас хора. Поставете и ултимативни изисквания. Доста от познатите ви са в притеснено положение. Ще получите с лекота това, което не са ви давали независимо, че ви се полага. Шефовете ще са отстъпчиви. Доходите ви ще нараснат.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

За родените във втората декада денят носи повече грижи, неприятности и неудобства. Не влизайте в интриги и конфликти. Точно днес няма да оправите света, най-много да си докарате здравословен проблем и семейна грижа. Което е тръгнало на оправяне ще се развали, а това което е развалено от преди ще започне да се оправя. Тествайте и използвайте повече полезни продукти.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят носи много рискове, но при вас тенденцията е да минете между капките и да избегнете редица неудобства, докато околните се пекат на бавен огън. Съдбата ще завърти своето колело и ще ви помогне да излезете на светло, да преминете определена граница и лимит, които до момента са ви ограничавали и стопирали в дейности и проекти. Работете над външния си вид.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Не се намесвайте в чужди битки. Не е добре да сте третият в битката на други двама. Ще се окажете виновни и може и двамата да се обърнат срещу вас. Денят е зареден с агресия. Близките ви родени около равноденствията и слънцестоянията ще действат непримиримо, ще приемат като намеса и агресия всеки опит от ваша страна да се постигне разбирателство и помирение. Дистанцирайте се.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве