Хороскоп за 28 октомври, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Сутринта Луната е в опозиция на Венера и към обед навлиза в Овен. Може да прекалите с натиска, който оказвате на близки и колеги. Някой увеличава дистанциите с тези, които го обичат, за да се сближи с тези, към които има слабост. Бъдете внимателни, предстоят три дни, в които може да направите непростими грешки в личния избор водени от временни страсти и увлечения.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на любовта и на сърцето. Не се напрягайте в работата и не бъдете прекалено амбициозни. Днес е добре да защитиш нечии права, надежди и амбиции, да подкрепиш падналия и да направиш нужните жестове. Ще се намери и кой да ви подадете ръка в труден момент. Участвайте в прояви на благотворителност и сами ще получите подкрепа и защита. Започнете прочистваща диета.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Отделете днес време за благотворителност, обгрижете близките и децата и поне за няколко часа отложете деловите ангажименти, за да посетите близки, които се нуждаят от подкрепа, обгрижване и внимание. Ден на сърцето и сърдечните работи. Който не прояви състрадание да не чака такова. Правете това, за което някой ви помоли, а не променяйте нещата както ви е изгодно на вас.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес за вас действа законът на Мърфи за всемирната гадост. Филията ви ще падне с маслото надолу, а това на което му е дошло време да се развали ще стане в най-неподходящия за това момент. Ще се изнервите и с поведението на околните. Отнесете се с любов и разбиране към всичко случващо се и простете прегрешенията на близките. Всичко ще става по трудния начин.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят се свързва с благотворителността. Колкото дадеш двойно ще получиш. Заемете се с полезни за обществото проекти. Намерете спонсори за една своя лична инициатива, която ще обслужва интересите и на други хора. Включете се в съвместни творчески проекти, станете двигател на промените, сърцето и душата на една инициатива, която ще промени живота ви в положителна посока.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден за среща със спонсори. Кандидатствайте за субсидии по европейски проекти. Намерете кой да финансира замислите ви и да подкрепи личната ви кауза. Проблемът е, че лесно се изпада и в зависимости. Няма безплатен обяд. Не всеки ще направи безрезервен жест, но и такива хора ще има и те ще върнат вярата ни в доброто. Където и да отидете носете подарък, но не и откъснати цветя.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Меркурий и Венера навлизат от двете страни на Везните. Родените в първата декада ще се занимават повече с личните си връзки, а родените в края на зодията ще обръщат повече внимание на бизнеса и договорните отношения. Съветът е да не отивате в крайности, да бъдете умерени в чувствата и в изискванията към себе си и другите. Ден на сърцето, правете всичко с грижа и любов.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес е важно преди да поискаш да си склонен на дадеш и да направиш нужните жестове към околните. Ден на сърцето. Никъде на отивайте без подарък. Посетете близък, който се нуждае от грижи и внимание и се включете в благотворителни инициативи. Който днес подминава протегнатите за помощ ръце утре сам ще се нуждае от помощ и подаяние. Нищо амбициозно да не се предприема.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ще изпитате облекчение, ще стъпите на сигурна основа в деловите и лични връзки. Луна и Венера вече ви гледат в благоприятни аспекти. Ще се разберете с партньори по спорните въпроси. Не тръгвайте напред с остена или с тоягата на голямата амбиция. Денят активизира спонсорските програми. Кандидатствайте за финансиране, явете се на конкурси и прослушвания, търсете си правата.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

От днес Венера и Меркурий ви гледат в пречупващ аспект от Везните. Като се добави и негативното влияние на Марс и Луна от Овен не може да се очаква нищо добро като ситуация и избор. Насочете силите си към благотворителни дейности. Направете едно добро дело и ще си спестите неприятности. Всичко, което започнете с голяма амбиция и желание за печалба ще зацикли.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

От днес Венера и Меркурий ще ви облъчват в брилянтни аспекти от знака на Везните. Една стопирана работа ще потръгне и ще се уреди. И в любовта, ще се отиде към компромис и ще се решат спорните въпроси. Може да се окажете смазката в отношенията на околните или търсеният доверен човек и посредник. Ще спечелите и от двете страни, с които имате някакви делови отношения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в третата декада ще си отдъхнат от едно подозрение или любовно неудовлетворение. Венера напуска знака на опозицията ви Девата и това дава възможност да излезете на по-стабилна позиция в играта на чувствата. Ден на сърцето. Включва се космическият канал на любовта. Уредете си среща, опитайте да се съберете и разберете, направете поне едно добро дело.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве