Хороскоп за 27 октомври, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един от най-мощните дни в лунния цикъл. Енергията ви напира, активността ви нараства, но и другите няма да се дадат без бой. Не отивайте в крайности. Склонни сте да направите проблем от една дреболия, а да неглижирате важните неща. Вечерта се приберете с подарък, особено ако имате семеен повод. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Дистанциите се скъсяват.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на блестящите идеи. Вероятно е прозрение за бъдещето и за това как да действате в една трудна ситуация на избор. Енергията Кундалини започва изкачването си нагоре по гръбначния стълб и ви помага да се държите изправено, да настоявате на своето и да си гоните безотказно целта. До вечерта ще се похвалите с придобивка, а някой и с очакваното повишение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на голямо напрежение, което може да ви се отрази зле както на духовен, така и на физически план. Ще ви трябват много усилия, за да прокарате идеите си и да усмирите тези, които не спират с претенциите и изискванията към вас, към работата и личното ви присъствие. Не приемайте на доверие нищо от нещата, които ви казват и предлагат.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес лесно влизате в преразход на сили, средства и пари. Не приемайте като свои чуждите идеи и желания. Може да ви бъде оказан натиск да приемете една или друга оферта. Не е добре да останете пасивни наблюдатели на случващото се, но и да се захванете да свършите чуждата работа не си е работа. Не поемайте и чужда отговорност. Започнете прочистваща тялото и душата диета.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Енергията ви достига високи нива. Натоварете се физически, работете усилено, потърсете нови партньори и съмишленици, насрочете за 30-и важна съвместна среща и инициатива. Навлизате в активен период, който ще ви предложи възможности да доминирате в средата си. Пасивността е нежелателна, но и прекаленото натоварване може да ви се отрази на сърцето. Бъдете дипломатични.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес сте под властта на една фикс идея или на чувство, което пречи на разумната ви преценка. Енергийният ви потенциал търси начин да се излее навън в работа или чувства. Един бърза на среща с любовта, друг получава ултиматуми в посока на бизнеса и партньорските връзки. Утре Венера ще напусне вашия знак, изчакайте, предстои ви неприятно изтрезняване. Лъсват реалностите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Проведете важни срещи, защитете позицията си и не се давайте без бой. Ден на високите енергии и на още по-високите цели, които всеки си поставя. Символ на деня е корона високо на върха на планината. Ще се наложи да положите максимум усилия, за да постигнете победа и да заемете позицията, която ви се полага и която заслужавате. Внимавайте и не се претоварвайте прекалено.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да направите удобни и приемливи за околните собствените си амбиции и намерения. Не чакайте пасивно някой да вземе важно за вас решение, а активно го убедете да действа в посока на личните ви искания и общите ви нужди. И в любовта няма да останете на сухо. Може да имате това, което ви и отказвано в миналото и което някой друг ви и отнел неправомерно. Законът ви пази.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Отнасяйте се внимателно към идеите и предложенията, които ви правят. Луна и Нептун ви облъчват в пречупващ аспект от знака на мечтанието Рибите. Днес не е време за мечти, а за реална оценка на случващото се и за приемане на реалностите като необходима и болезнена истина и даденост. Утрешният ден ще донесе облекчение и възможност да уредите поне един висящ проблем.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Случващото се в момента може да ви издигне на по-висока позиция. Днес не бива да си пасивен, но и прекалената активност е нож с две остриета. Не се претоварвайте с несвойствена работа, но това, от което разбирате и знаете как се прави ще ви донесе късмет и ползи, ако го направите. В следващите три дни ще бъдете вкарани в стресови ситуации. Днес поне нещо важно може да се уреди.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Увеличете самоконтрола. Ден на високите енергии, на амбициозните проекти и намерения. Сложете юзди на прекаления си оптимизъм и работете над това, което най-лесно ще постигнете. Бъдете реалистични. При съвпад на Луна и Нептун плуваме в мъглата на мечтанието, което ще даде възможност на доказаните реалисти да вземат от живота и това, което се полага на идеалистите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната навлиза в Риби и сключва перфектни аспекти със Слънце и Уран. Може да изкачите връх в кариерата и да получите допълнителни бонуси и екстри. Не се препоръчва пасивност, конкуренцията не спи. Все пак не отивайте в крайности. Не коментирайте нищо излишно. Рибите са знакът на мълчанието и интуитивните възприятия. Ще усетите кой ви обича и към какво да се стремите и вървите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве