Хороскоп за 26 октомври, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на елиминации. Отпадат някои хора от играта, в която и вие участвате. До два дни може да заемете силни позиции, но след това вратата на късмета ще се затвори. Нищо важно не започвайте и не предприемайте до обед. Не се месете в чуждия избор, за да не станете виновни за чужда грешка и вина. Вечерта сте на точното място и дано сте взели точното и правилно решение за бъдещето.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на повишение и преназначение. Стъпвате на нова база, уреждате се на по-благоприятна и защитена позиция и започвате нов градеж. Обсъдете нуждите и липсите и не се бавете с неотложните поправки и ремонти. След 28-и може да загубите инициативата, защото ще се наложи да действате в неизвестна и непредвидима за момента посока. Правете всичко по традиционния начин.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

За родените в първата декада не се препоръчват публични изяви. Днес е важно да стъпиш на сигурно, да се окопаеш на стабилна позиция с преподписване на старите договори и подновяване на старите делови и творчески съюзи. Добре е да се действа и преговаря на четири очи. Не коментирайте нищо от случващото се в момента, дори и да ви се иска да се похвалите с успеха.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Този ден може да ви донесе стабилност, заземяване, установяване на по-добро място. Проблемът е, че паралелно с вас за същата позиция кандидатства и някой друг, който може да ви измести. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Неприятностите от този ден бързо ще се забравят, но сънищата от тази сутрин няма да се сбъднат.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да се измъкнете поне от една грижа и да стъпите на стабилна основа в отношения и лични връзки. Този ден се свързва с източника на сила, който всеки може да намери, стига да знае какво търси и накъде се е насочил. Заемете се с ремонти и възстановителни дейности във всички посоки на живота, който водите. Ден на съзидателните проекти. Започвате нов градеж.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и утре Луната ви гледа в опозиция от знака на мечтанието Рибите. Внимавайте и не изпускайте контрола в работи и дейности, за които отговаряте. Окопайте се добре на завладените позиции и не допускайте друг да режисира и направлява бизнеса и личния ви живот. До вечерта може да получите едно примамливо предложение, което ще ви вкара в капани за длъжници.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Още със ставането си представете възможно най-ярко и с подробности тази линия на поведение, която смятате да следвате през деня. На път сте да намерите или да си върнете важен източник на ресурси, закрила и енергия. Добре е да прекратите договори, които не ви устройват и не ви носят уговорените доходи. Ще получите плащане след дълга отстрочка. Проблемите бързо ще се решат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес е от особено значение да стъпите на стабилна база, да подновите договори, да платите каквото дължите, за да запазите позициите си и да се радвате на повече екстри. Символи на деня са съзиданието и градежа. Ориентирайте се към ремонти и поправки, към възстановяване на права и позиции в бизнеса и в обществото. Преговаряйте, окопайте се на завладените в миналото територии.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно всеки да се окопае на позицията, в която ще действа, ще работи и живее в бъдеще. Уредете спорните въпроси и не пренебрегвайте изискванията на различни инстанции. Ще се наложи да отделите повече време за висене по опашки или за несвойствена дейност, която ще затруднява вашата. Насочете усилията си и за укрепване на семейните и социални връзки. Бъдете сред свои.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на самовглъбение. Включва се каналът на кармичната родова памет. Може да се подключите към тайни и явни източници на сила. Обединете рода. Преговаряйте по имотни дела, търсете място за внедряване и разширение на семейството. Всички сили да се насочат към благоустройствени дейности, ремонти и сделки с недвижимост. Ден и за активен отдих, посетете център за релаксация.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Идеите ви ще бъдат приети с одобрение. Старите начинания и проекти отиват към приключване и дават възможност да стъпите на нова база, да подновите договори и да получите чаканото повишение. Енергията ви блика като фонтан. Намирате нужните думи за всеки и привличате симпатизанти. Ден за строителни и ремонтни дейности на всички нива в живота.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре Луната е във вашия знак. Ще се открият възможности за извоюване на по-добра професионална и бизнес позиция. По някакъв начин днес може да израснете в служебен план или да ви поверят работа, която си е като повишение. Идва време да се гради и надгражда, а не да се изоставят проекти. Представете си ярко тази линия на поведение, която смятате да следвате в бъдеще.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве