Хороскоп за 25 октомври, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Съвпадът на Слънцето с Меркурий ще кара гениите да се държат като глупаци, но и ще даде шанс на глупака да направи своя гениален ход. Ще се случват събития, които ще ви покажат към коя категория спадате. Променете подхода и начина си на живот, ако този ден ви донесе болки и проблеми. Но ако в нещо успеете да се наложите и да блеснете продължете в тази посока и ще успеете.

 

 

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Сменяме времето, а лично вие навлизате в период на преориентация. Има вероятност за часове да си промените мнението, желанията или позицията и да влезете в опасни връзки. Старите приятелства остават на втори план, а точно това в момента е вредно и опасно, защото ще са ви нужни защитници и подкрепа. Родените в третата декада да не взимат решения без съгласието на близките.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Тенденцията е да си прекарате приятно, но и да оставите близките отново да ви чакат, а децата да се надяват на внимание. Контролирайте емоции и страсти. Може да изпаднете от една класация в желанието да влезете в друга. Вечерта бъдете там, където смятате да се установите в бъдеще и където се чувствате щастливо обгрижени. Някой ще намери своя таен източник на сила и ресурси.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на изкушения, необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Ще прекарате приятно в компанията на най-близките си хора. Денят е добър за покупка на домашен любимец, за преместване в ново жилище или офис, за работа със земята и за смяна на един вид труд с друг. Контролирайте емоциите и не се напрягайте излишно. Не е нужно на никого нищо да доказвате.(

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

И днес до ранния следобед проблемите при вас никнат като гъби. Нещо тръгнало на оправяне ще се обърка, а предприетото ще зацикли. Символ на деня е прилепа. Енергетиката е негативна. Може да попаднете и да влезете във връзка с хора не от вашата среда. Желанието да изпъкнете ще ви докара проблеми. Следете знаците на съдбата и контролирайте емоциите. Нищо ново не започвайте.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес вашата управляваща планета Меркурий е в точен съвпад със Слънцето. Това положение носи просветление, но и опасност да изпаднете под опасни влияния и нежелани зависимости от авторитетите, на които се възхищавате или от които сте си позволили да зависите. Предстоят три дни, в които ще се окаже, че работите за чужда сметка, дори и когато сами си плащате сметките.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

За днес се препоръчва диета, но не само по отношение на храната. Лесно може да влезете в неблагоприятна и вредна среда. Движете се с приятел, който може да използвате като коректор на поведението ви и защитник на интересите ви. Необходима е активна самозащита. Нищо важно и ново да не се предприема. Не се обвързвайте. Денят не е добър за сключване на брак.

4

Работа

3

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До ранния следобед продължава тенденцията към конфликти и проблеми, сега вече и за родените след 5 ноември. Сменяме времето, обстановката се променя, няма да получите това, което очаквате и ще се изнервите. Нищо ново не започвайте. Надценявате възможностите си и може да се провалите в желанието да се докажете и да направите впечатление. Вечерта е време за релакс.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес много неща се прикриват и правят на тъмно. Ден на прилепа и на хората, които по някакъв начин прилепват към останалите, смучат силите им и използват личните им ресурси. Нищо ново да не се започва. Не се обвързвайте. Сменяме лятното часово време, а вие сменете подхода и в утрешния ден не правете компромиси, които биха ви вкарали в опасни игри и рискови отношения.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Меркурий е в точен съвпад със Слънцето, а това положение носи за един прозрение, а за друг провали поради глупост и неразбиране. Нищо важно да не се започва. До 15ч.15 мин. властват негативни сили, а след това с всеки може да се разберете. Контролирайте чувствата и емоциите. Може да получите неприятни обаждания. Към всеки се отнесете спокойно и ще решите проблема.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на изкушения. Необходима е активна самозащита от негативни вмешателства. Бъдете скромни, не се опитвайте нищо да доказвате. Мнението и изборът ви може да са погрешни. Вечерта ситуацията се успокоява и срещите ви са успешни. Привличате точните хора и сте на точното място. За понеделник планирайте срещи със стари шефове и бизнес партньори. Подновете връзки.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден с негативна и вредна енергетика. Налягат ви мрачни мисли и страхове. Идете на красиво и ведро място, медитирайте, прочистете мислите и съзнанието си от негативизма. Не се опитвайте да отстоявате и да налагате мнението си на всяка цена, може би в нещо бъркате. Досегът със земята пречиства и зарежда. Обърнете се към усвояване на по-духовна храна. Вечерта сте на точното място.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве