Хороскоп за 24 октомври, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Предстои знаменателен период. Тази нощ сменяме времето, сменят се и личните ви приоритети, начинът ви на работа и отношенията с околните. Денят е неблагоприятен за пътувания. Не поемайте ангажименти към чужди хора и със своите бъдете внимателни. Отхлабете хватката и спрямо децата, не бъдете прекалено строги и взискателни. Увеличете дистанциите. Препоръчва се духовна и физическа диета.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Очертава се рисков уикенд. Днес и утре в хороскопа ви действат критични аспекти, под влиянието на които може да влезете в конфликти, да се скарате с близки и приятели, да пострадате при изпитания и при неправилно боравене с техника. Ще си докарате проблеми и поради личната ви неотстъпчивост. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Бъдете особено внимателни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед оправяте отношенията с близките и си прекарвате приятно. Следобед получавате обаждания и покани, които може да ви вкарат отново в опасни коловози и да ви накарат да нарушите дадената дума. Не отменяйте стари обещания, не приемайте нови покани и предложения. Попадате във вихъра на опасни страсти и изкушения, които ще продължат и утре.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес е ден за подновяване на връзки и дейности, за помирение и привличане на стари приятелства и партньорства. Обадете се на тези, които ви липсват, опитайте да стопите дистанциите. Ще се радвате на взаимност, разбиране и подкрепа. Ден на феникса, възраждат се и стари чувства, които ще ви стимулират и освежат живота. Може да се намери лекарство и за най-тежката болест.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес Слънце, Меркурий, Луна и Уран образуват кръст със Слънцето на родените около 1 август. Бъдете особено внимателни, не рискувайте излишно, отложете по възможност пътувания и не залагайте в казиното. Всяка стъпка да е обмислена, а може би не бива да правите важни стъпки, за да не съжалявате. Вероятно е да изпаднете в трудна ситуация до 16 ч. в утрешния ден. Стойте мирни.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е лесно да си простим взаимно греховете и да забравим стореното преди. В организма ви се включват в действие енергии на фино ниво. Не може да си правиш груби сметки и да мислиш единствено за своята изгода. Опитайте да разберете другата гледна точка. Не прекратявайте прибързано връзки, в които има още перспектива. Вечерта навлизате в тежък и рисков период.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Този ден дава възможност да поправите някои грешки в поведението и в личния избор. Върнете се към стари връзки, потърсете и стари майстори, които и преди са ви вършили добра работа у дома и в офиса. Поставят се на нова база приятелските и роднинските отношения. Постарайте се да помогнете, но и да накарате всеки да си поеме личните отговорности. Ден за пътуване и преместване.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят е рисков за родените около 1 ноември. Луна и Уран сключват конфликтни аспекти със Слънцето ви и с Меркурий. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Неблагоприятен ден за пътувания, особено ако имате технически проблем с колата. Може да загубите ценна вещ и да влезете в конфликт с близките. Прекарайте този ден по възможно най-лежерния и спокоен начин.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е добре да се върнете по старите стъпки към хора от миналото, които ви липсват. И с настоящите ви партньори успявате да намерите общ език и да стигнете до взаимни компромиси. В късния следобед навлизате отново в тежък и неблагоприятен период, така че използвайте за светлите си начинания и помисли светлата част на деня. Днес може да се намери лекарство за всичко.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не пропускайте благоприятните възможности да стопите дистанциите с важните за вас хора. Обмислете стъпките и бъдещите си ходове. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко негативно и вредно в живота ви. Огънят и четирите посоки на света са единствените пет неща, които човек не може да замърси. Днес сменяме времето и посоката. Търсете съюзници.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е неблагоприятен за всякакви дейности и начинания. Внимавайте при пътувания. Не рискувайте с прибързани и необмислени финансови сделки. Не се ловете на бас, не участвайте в търгове и залагания. Алкохолът е лош съветник, а и не всеки срещнат ще се окаже приятел. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Доверете се на инстинктите и бъдете с най-верните си хора.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Опитайте да стопите дистанциите, да се извините, ако в нещо сте сбъркали, и да подновите връзките, които ви липсват. Препоръчват се пътувания и преместване на по-добро и защитено място. Добре е да се спазва диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките. Дайте си сметка къде са своите и къде чуждите. Сънищата ви показват истинското ви предназначение.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве