Хороскоп за 23 октомври - петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес ще си проличат хората с комплекси. Стоварвате върху близките и децата насъбраното неудовлетворение. Тази сутрин лесно се влиза в конфликти, но до обед ще овладеете ситуацията, ще си простите взаимно и ще разрешите споровете. Давате си сметка за истинския смисъл на връзката ви с някого и започвате повече да го цените. Време е да се дистанцирате от тези, които ви вредят.

3

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важното свършете до обед. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги, но от обед и за вас ще има притеснителни моменти. Родените в края на октомври може да изпаднат от една класация. Не позволявайте на важни хора да си отидат от живота ви. Туширайте скандалите и си простете взаимните грешки. Ще съжалявате за прекратените днес връзки и за изневерите.

6

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не коментирайте до обед нищо, което може да засегне ваши или чужди интереси. В желанието да се похвалите и да покажете ниво може да провалите подготвените начинания. Лъсват едиповите комплекси. Проблемите от миналото отново излизат на преден план и изискват окончателно решение. До вечерта имате шанс да се разберете или да тръгнете всеки в своята посока.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед родените след 12-и януари може да направят грешен ход. С пълна сила действа вербалната магия. По-добре замълчете вместо да кажете нещо, за което ще съжалявате. Ако счупите домашен съд, това е знак за внимание. Пазете си вещите, някой може да ви спретне компромат. Вечерта вървите към затопляне на отношенията. Уредете си среща, помирете се, простете си.

3

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед контролирате ситуацията и получавате най-доброто възможно. Някой ще си изпусне нервите и ще ви предостави безплатна информация, от която ще се възползвате. Хора като вас с дипломатичен подход и дар слово ще получат екстрите, за които всички се борят. Надвивате конкуренцията. От обед навлизате в рисков период. Не тръгвайте късно днес или утре рано на път.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Още от сутринта някой ще се опита да ви развали настроението, да принизи свършеното от вас и да ви засипе с несвойствени задължения. Не влизайте в спорове и интриги. Започвайте само такава работа, която ще приключите до вечерта. Дългосрочните проекти стартирани днес ще зациклят и ще имат опасни опоненти. Пазете си документацията и тайните, някой ви шпионира.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не бързайте. Каквото и да започнете до обед после ще се преправя, за да се напасне на новата ситуация. Не влизайте в спорове. Счупеното е лош знак. Следобед навлизате в силен период. Връзките ви се стабилизират, обаждат се близки, клиенти и партньори от чужбина. Подновете съвместна дейност, планирайте пътувания и огледи на място. Ако сте се скарали с някого ще се сдобрите.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Важното свършете до обед. С напредването на деня навлизате в критичен и рисков период. Проблемите ще са повече за родените до 1 ноември. Съветът е да не предприемате необмислени инициативи и пътувания, с нередовни документи и с кола за ремонт. Вървите към инциденти, преразход на енергия и пари. Влизате в конфликт с хората, които е добре да привлечете.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес не е важно дали си умен или глупав, по важното е да не си комплексар, за да може активно да използваш и изявиш качествата и дарбите си. Тези, които се свиват и чакат да бъдат забелязани ще останат ощетени, а тези, които водят битки ще спечелят позиции, които са определени за друг. Игнорирайте робската психика, която пречи и на народа ни да получи това, което заслужава.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Може да започнете с конфликт, но до вечерта ще се разберете и помирите. Ден за освобождаване от греховете и от натрупаното неудовлетворение. Става ви ясен истинския смисъл на отношенията ви с някого. Стопете ледовете, не позволявайте да си отидат от живота ви хората, които ви ценят и обичат. Спазвайте диета на физически и духовен план. Контролирайте комплексите си към някого.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед влизате в излишни разправии и обяснения. Преговорите вървят трудно, още по-трудно се печелят съмишленици. Към обед Луната навлиза във Водолей и до вечерта сключва негативни аспекти с Меркурий и Уран. Ще се случват непредвидени събития, които може да променят начина ви на работа и живот. Не рискувайте излишно, но си поемете отговорностите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед продължава вчерашната тенденция към конфликти. Ако счупите нещо, това е знак за внимание. Не водете преговори и не повишавайте тон, независимо какво се случва наоколо. Следобед всичко ще си дойде на мястото. Ще се помирите, разберете и съберете отново с тези, с които сте имали недоразумения и разправии. В организма ни вече работят енергии на фино духовно ниво.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве