Хороскоп за 22 октомври - четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Каквото уредите до обед ще разшири пълномощията и кръгозора ви и ще даде възможност за делови връзки с чужбина. С напредването на деня Марс от вашия знвак влиза в тежки аспекти, а това ще засили личната ви агресивност към околните. Може да направите нарушение и да влезете в излишни конфликти. До утре на обед бъдете особено внимателни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Слънцето навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. До обед всичко ви се отдава с лекота. Ще се справите и с тежките задачи. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате, какви препоръки и мнения давате. Очертават се спорове и конфликти. Пазете си личните вещи, някой се опитва да надникне в делата и връзките ви. Не унищожавайте писма и бележки, ще ви потрябват.

6

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес се групират силите, водят се преговори и се уточняват позициите за бъдещите намерения и дейности. До обед е добре за среща със спонсори и за уреждане на делови и финансови отношения. Следобед лесно се влиза в конфликти. Трудно се дели неделимото. Не унищожавайте документация, подсигурете се с дубликати, ще ви потрябват. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

С навлизането на Слънцето в знака на хармоничния ви Скорпион за вас ще се появи светлина в тунела. Случващото се в този ден ще разсече възела на връзките, които ви мъчат от доста време. Всичко ще става болезнено, но след това нещата ще тръгнат към оправяне и подем. От обед до утре на обед внимавайте какво си пожелавате. Не споделяйте тайни и намерения.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед разменяте кореспонденция, която ще осветли някои проблеми и ще даде насоки за бъдещето. Следобед навлизате в провокативен период. Не афиширайте намеренията си и ходовете, които правите. Препоръчват се преговори на четири очи. Страничното присъствие проваля работата или води до компроматна атака. Каквото не успеете да свършите отложете за утре до обед.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Един от най-силните ви в професионално и лично отношение ден за месеца. Звездните аспекти са благоприятни за всяко ваше начинание. Ще спечелите дело, ще уредите спорни въпроси и ще бъдете предпочетени за работа и съдружие. Шефовете ще са благосклонни и ще финансират проектите ви. Взимате изпит, получавате сертификат. Канят ви за съвместна работа.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на конфликти и проблеми, особено за родените във втората декада. Някой попада и под ударите на закона за свои и чужди грешки. Бъдете особено внимателни и не нарушавайте правилата. Вечерта Слънцето напуска Везните. Може да се лишите от покровителството на човек с власт и положение в обществото. Очертават се скандали за дреболии. Лесно може да си изпуснете нервите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес ще се раждат деца, които ще управляват бъдещия свят в политически и духовен план. Всичко, което уредите и научите ще ви помогне да направите пробив в кариерата и да си подредите живота. Навлизаме в период на усвояване на енергия от космоса. Правите директни телепатични връзки с някого независимо разстоянията. Ако имате предчувствие за даден човек, обадете му се.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед подновете важни контакти. Чакайте обаждане и от чужбина или намерете начин да се свържете с важни за вас хора, които са далече. Засилват се телепатичните контакти и ако мислите за някого, той ще ви се обади. Следобед се вдига градуса на агресията. Внимавайте в приказките, по добре замълчете, за да не си докарате скандали, проблеми и неприятности с излишни коментари.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Денят започва делово и обещаващо. Пътувайте, чакайте обаждане от далече и не пропускайте възможностите за уреждане на документи и финализиране на преговори. С напредването на деня се очертават опити за навлизане в личната ви територия. Не споделяйте нищо, не се хвалете предварително, за да не ви изпреварят. Пожелайте си нещо и ще го имате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

С навлизането на Слънцето в нехармоничния ви Скорпион може да попаднете под нечие въздействие или рекет. Денят започва с прозрение, на което е добре да се доверите, за да избегнете негативните отношения и връзки. Уредете важен юридически проблем. С напредването на деня се засилва тенденцията към скандали и конфликти. Внимавайте какво си пожелавате. Не лъжете.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед имате повече степени на свобода. уреждате пътуване или преместване и виждате някого в нова светлина. Това ще помогне да вземете правилното решение. Следобед навлизаме в кризисен период. По незначителни поводи ще избухват скандали, трудно ще се помирите и разберете. Тръгват компроматни войни. Пазете си личните вещи и внимавайте какво си пожелавате.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве