Хороскоп за 20 октомври - вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Постарайте се да огреете навсякъде. Посетете важни събития, не отклонявайте покани. Всеки контакт в момента е важен и носи перспектива за развитие в бъдеще. Може да срещнете бъдещите си шефове и бизнес партньори и да се запознаете с новата си любов. Ще почувствате свежия полъх на нещо ново и перспективно. Днес и храната се изгаря докрай в организма ни, хапнете си на воля.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Важните срещи насрочете за следобед. От обед до утре на обед не се ограничавайте в храната и в общуването. Бъдете с тези, които обичате и цените. Хапнете нещо вкусно, няма да напълнеете. Може да подновите стари договори и отношения. Обадете се на тези, които ви липсват. Случващото се днес ще разшири пълномощията ви на работното място. Чакайте повишение и преназначение.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес приятелските ви и професионални връзки ще бъдат подложени на проверка. Ще водите тежки битки за престижни позиции и пари. И в любовта нещата зациклят. Трудно ще се измъкнете от поетите преди отговорности. Някой ще се опита да ви манипулира и притиска. Ще се наложи да вземете страна и да защитите нечии интереси, ако искате да останете в играта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед не сключвайте нови договори и не влизайте в нова среда. Следобед обстановката ще се промени. Запишете се за нов методически и тренировъчен курс и се включете в съвместна инициатива. Сега е момента да защитите и приятелските интереси. Днес върви проверка на връзките. Ще се разбере кой на кого и доколко държи. От утре ще се печете на бавен огън.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед всеки хвърля въдицата и се надява да улови риба-баламурник. Не се обвързвайте с тези, които знаете, че не може да контролирате. От обед до утре на обед ще направите силен ход, ще си осигурите и ще спечелите предимства. Тази вечер организирайте обща сбирка, подновете дейности и връзки, набележете бъдещите крачки. Хапнете си на воля. До утре на обед диетите са противопоказни.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед не взимайте важни решения и не се съгласявайте с предложените оферти. Във всичко, което ви кажат и обещаят ще има някаква уловка. Следобед получавате допълнителна информация, която ще помогне да вземете още утре правилното решение. Навлизате в силен и творчески период и до два дни може да получите повишение. Чакайте предложение и преназначение на по-добра позиция.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

За вас денят има тъмна и светла половина. До обед работете на свой терен и със свои средства. От обед планирайте участия в светски прояви. Включете се активно в преговори и делови мероприятия. Финализирайте сделка и се разберете за условията и допълнителните клаузи по договори. И не забравяйте, че от днес на обед до утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес лесно се усвояват знания и нови умения. Всичко ви се отдава с лекота. Привличате благоприятни хора и случайности. Ако защитите някого в труден момент ще си спечелите верен съюзник и покровител. Пътувайте, уредете си срещи, поставете условията си и приемете предложенията, които считате за перспективни. Ще намерите защита и спонсор за проектите си.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед си вършете работата сами, не поемайте ангажименти към странични хора и дейности. От обед навлизате в силен и успешен период. До два дни ще направите нужните рокади, ще получите дължими суми и подкрепата, която очаквате. Може да ви поканят за съвместни участия. Защитете някого в професионалните му битки и вашата кауза ще бъде защитена.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед ограничете контактите, не се включвайте в съвместни инициативи и дейности. Следобед се активизирайте, уредете си срещи и разговори по важни за бъдещата ви работа и връзки въпроси. Днес лагерите се оформят. Влизате в тежки битки за територии на влияние, за служебни постове и пари. До утре на обед не се ограничавайте и в храната, няма да напълнеете.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Пътувайте, уредете си срещи, преговаряйте, подновете връзки и дейности, които ще донесат в бъдеще придобивки, пари и успехи. От обед до утре на обед диетите са противопоказни. Не се ограничавайте и в контактите. Опитайте да привлечете съюзници и да заемете престижни позиции. Кандидатствайте за по-висока служебна длъжност. Кандидатурата ви ще бъде одобрена.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед може да попаднете под нечие влияние и да се продадете евтино с неравностоен договор. Но с напредването на деня ще се види светлина в тунела, ще се диференцират позициите, ще се определят групите по интереси и ще ви стане ясна играта, която се води. Това ще позволи в следващите два дни да направите силен ход и да заемете мястото, което ви се полага и ви приляга.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве