Хороскоп за 19 октомври - понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Всичко, което свършите днес сами, без чужда помощ, протекция или намеса ще носи късмет. Не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Не сключвайте нови договори независимо изгодните на пръв поглед оферти. Ако сте сънували родителите си или нещо объркано, това е знак, че и животът ви може да се обърка поради прибързаните ви действия. Не взимайте решения под натиск.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не е ден за провеждане на събрания и участие в съвместни начинания. Вървите към фатално привличане в личен или професионален план, което може да се отрази негативно на бъдещите ви връзки и начин на живот. Отложете срещи и преговори за утре. Всичко, което свършите сами и без странична намеса ще ви донесе късмет, пари и придобивки. Другото ще трябва да се дели.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес и утре положението при вас се затяга. В хороскопа ви вече действа планетен кръст. Не си позволявайте да избирате нова среда или екип. Ден на фатално привличане, на опити за обсебване и поставяне под контрол. Ще се действа ултимативно и от позиция на силата. Трудно ще удържите положението и може да направите грешен избор. Десет пъти мерете преди да отрежете.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Важните срещи уредете в първите два часа на работното време. След това до утре на обед не се препоръчват съвместни делови и творчески инициативи. Някой планира да ви впрегне като страна в амбициозните си начинания. Ако изиграете правилно картите си самите вие ще използвате тези, които са ви ползвали до момента. Някой ще види обратната страна на медала и в любовта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за представителни срещи, за съвместни делови и творчески инициативи, в които обаче вие доминирате, определяте правилата и поставяте условията. Търсете спонсори и сами протегнете ръка на хора, които в бъдеще може да станат част от личния ви екип. Участвайте в престижни социални и политически изяви. Рекламирайте се, опитайте да привлечете нужните ви хора.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на фатално привличане. В желанието да се харесате на някого може да се нагърбите с чужди задължения. Шефове и колеги ще се възползват от личната ви работоспособност. Бъдете сигурни, че наградата за свършената работа ще отиде при друг. И в любовта ще бъдете обект на изнудване и използване. Днес и утре Луна и Нептун сключват негативни аспекти с Венера от вашия знак.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Важното свършете по най-бързия начин. От обед не се препоръчва работа в екип. Не влизайте в комбина, не участвайте в дейности и начинания, които един ще финансира, а друг ще изпълнява и контролира. Лесно се нагазва в тресавището на неравностойните връзки. Не взимайте и не давайте заеми до утре на обед. Настройте се на активна самозащита. Увеличете физическото натоварване.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Венера и Нептун са в опозиция. Ограничете контактите, не се обвързвайте. Символ на деня е библейската тройка под ябълковото дърво. Ще бъдете изкушени и сами може да се превърнете в изкусители. Противопоказна е екипната работа. Не взимайте прибързани решения, особено под въздействие на стимуланти или нечии съвети. Каквото отложите за утре ще тръгне успешно.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят е неблагоприятен за съвместна работа. Някой ще овладее ентусиазма на тълпата и ще го използва за лични цели. Не се включвайте в колективни мероприятия. Дистанцирайте се от общото, покажете и докажете личните си качества и се явете сами на прослушвания и конкурси. За утре планирайте подновяване и преподписване на договори при по-добри и изгодни за вас условия.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на уединение, не взимайте прибързани решения, особено под диктат или поради притискане от шефовете или от някой друг, от който сте си позволили да зависите. Неблагоприятно за нови запознанства. Отложете за следващите дни записването в нови курсове и фитнес програми. Днес всяко обвързване ще ви ограничи правата и свободите и ще ви вкара в задлъжняваща програма.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Не използвайте посредници, сами си уредете належащите задачи. Този ден показва доколко сте самостоятелни и може да се справите с нуждите на момента. Не се обвързвайте с никого, ако не искате да платите висока цена за услугата и работата, която едва ли ще бъде свършена качествено. Ден на фатално привличане и в любовта. Ограничете контактите, останете си по възможност у дома.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес и утре се печете на бавен огън. Този ден е неблагоприятен за екипна робта и за взимане на съвместни решения. Не се включвайте в общи хор на тези, които козируват и на най-малкия началник. Постарайте се да отстоите мнението и убежденията си. Свършете си работата сами, не влизайте в наемни и заемни отношения. До утре на обед не подписвайте колективни трудови договори.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве