Хороскоп за 18 октомври - неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е добре да рестартирате спрени поради кризата производства и дейности. Започва и тенденция към обновление на връзките. Ще се отворят нови варианти както за работа, така и за преместване в нова среда. Срещите ви са белязани с печата на промяната. Обърнете внимание на хората, с които ви запознават. Техните нужди ще провокират амбициите ви и заедно може да успеете.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не се товарете с несвойствени и тежки задачи. Не поемайте излишни рискове. Ден на пасивност и ненамеса в делата на другите. Не позволявайте и намеси в личния ви избор. Вървите към нестандартни връзки, на които околните ще гледат недобронамерено и осъждащо. Във въздуха витае някаква агресия. Контролирайте се максимално. Внимавайте при работа с режещи инструменти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес Венера и Нептун са в точна опозиция и в пречупващи аспекти спрямо Слънцето на родените около 10 юни. Очертават се опити за въздействие от страна на тези, които сте допуснали прекалено близко. Някой ще ви подхвърли идея, която ще работи повече в негова полза и интерес. Във въздуха витае агресия. Правите грешен ход в желанието да привлечете един и да угодите на друг.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес пасивността е вредна и нежелателна. Активизирайте се. Погрижете се за всичко, което е важно и нужно в живота ви, за да не ви се изплъзне и отиде при друг. И ако до момента сте строили планове и сте мечтали, от днес може да започнете тяхното реализиране. Нужно ви е и интензивно физическо натоварване, за да се канализира натрупаната в тялото и душата енергия.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не ставайте рано и не поемайте несвойствени задачи. До обед сте в конфликтна позиция. Внимавайте при пътувания и при работа с техника, която не познавате добре. Не правете ремонти, намерете кой да свърши работата, която изисква съответната квалификация. Вечерта ще ви се обадят с предложение, което ще промени живота ви в положителна посока. Идват два силни за вас дни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес напредвайте с малки крачки. Не бива да се стига до крайности. Пасивният човек ще претърпи поражение, но и прекалено активният ще се опари и ще стане жертва на използвачи. Не позволявайте да ви стоварват чужди задължения и грижи. Разпределете отговорностите у дома. Ако всички излязат по работа или за развлечение, излезте и вие, а не оставайте да чистите след тях.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Направете първата крачка към тези, с които отношенията са охладнели. Ще имате повод за срещи, които ще получат своето естествено продължение към любовна или професионална връзка в бъдеще. Не чакайте някой друг да прояви инициатива. Губите по точки, ако останете в пасивно изчакване. И ако до сега сте строили планове вече е време да ги реализирате.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес пасивният човек ще загуби и даже травми може да получи, ако не е концентриран. Усеща се повсеместна агресия. Вървите към нестандартни отношения, които ще провокират натрупания опит. Не тръгвайте рано на път и не започвайте нова дейност. Насочете енергийния си потенциал към ремонти и поправки. Работете в градината. Проведете прочистващи процедури.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Една застинала ситуация ще се отпуши. Ще се разберете по спорните семейни и делови въпроси. Не стойте пасивно, а свършете това, което е приоритет за вас, за близките и децата. Някаква особена агресия витае във въздуха. Някой очаква от вас решителни стъпки и крачки в една взаимно изгодна посока. Подбирайте оръжията си, но не забравяйте и за защитата. Мислете комплексно.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Край с пасивното изчакване. Днес енергията ви напира да се излее навън в работа и дейности, които сте забравили или замразили поради кризата. Намерете време за нещо, което ви доставя радост или обичате да правите семейно. Подкрепете инициативите на близките и децата. Сега е момента да се започне битка за по-добро място в работата, в бизнеса и в обществото. Явете се на конкурси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е зареден с агресия. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте в числото на използваните, излъганите и изоставените. Нещо нестандартно ще се случи. Ще се чудите как да реагирате и може да влезете в неравностойни връзки. Любовният ви живот претърпява неочаквани обрати. Очертават се намеси, опити за изнудване и компроматна игра. Бъдете особено внимателни.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Сега е момента да тръгнете срещу течението, да направите нужните ходове, които ще ви осигурят защита и протекция за работата и промените, които ви предстоят. Не се давайте без бой и в играта на чувствата. Поставете условията си и ако е нужно се дръжте ултимативно, за да не загубите инициативата и доминиращата си позиция. Препоръчва се и умерено физическо натоварване.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве