Хороскоп за 2 октомври, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната бърза на среща с Марс във вашия знак. Аспектът възбужда бурни емоции и страсти. Дори и по незначителни поводи може да избухнат семейни и професионални скандали. Никой не отстъпва. Родените в третата декада ще водят тежки битки за защита на личните си права и интереси. Ще срещнете равностойни противници. Важното е да не губите самообладание, но трудно ще ви се получи.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Рисков и конфликтен ден. Неблагоприятно за провеждане на срещи и събрания. Хващаме се за гърлото, водим компроматна война и си пречем взаимно по всички възможни начини. Този ден вади на показ скритите апетити, показва това, което преди усърдно сме прикривали. Лъсват незадоволените амбиции и агресивни намерения. Битката за кокала навлиза в решителна фаза.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Венера навлиза в нехармоничната ви Дева. Очертава се труден период за личните ви връзки. Няма да се разберете с околните кое как се прави и на кое вече му е минала модата и времето. Ще са ви нужни съвети от капацитет, особено по отношение на модните и социални тенденции. Днес всеки е нахъсан да спечели, да пребори конкуренцията и да заеме престижните ниши.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

За вас това ще бъде един от най-рисковите и агресивни дни в месеца. В трудна позиция ще се окажат предимно родените около 10-15 юли. Пет планети сключват рискови аспекти със Слънцето ви. Препоръчва се пасивност и максимална изолация. Не влизайте в разправии и конфликти, не водете преговори, не участвайте в каскадьорски изпълнения и рискови състезания. Стойте мирни.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Венера напуска вашия знак, а това ще ви извади от емоционалните състояния, които пречат на работата ви. Концентрирайте се върху деловата част, а не толкова върху представителната. Прехвърлете някои неприятни функции на друг. Очертават се тежки разговори с хората, с които сте пред скъсване или раздяла. Днес е трудно да преглътнеш гнева и всичко, което вече не ти изнася.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Навлизащата във вашия знак Венера ще активизира не само чувствата и любовния ви живот, но ще вложи красота и нови модни тенденции в работата, с която се захващате. Ще ви хрумнат освежаващи допълнения към строгата ви идея от миналото. Може да бъдете поканени на модни конкурси и участия. По всякакъв начин ще се стимулират качествата ви на дизайнер и моделиер.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един от най-рисковите ви дни. Контролирайте емоциите, не провокирайте околните с лични забележки и критика. От нещо дребно ще възникнат спорове, които може да ескалират в битки и обиди. Не поемайте рискове на пътя и на работното място. Тази вечер смирете недоволството, постарайте се да не предизвиквате скандали у дома и на личните си срещи. Здравето е нестабилно, пазете очите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес печелят силовите играчи. Който поддава на убеждаване и манипулация ще загуби пари и позиции. Апетитите са огромни, всеки иска голямото парче от общата баница. Ще имате възможност да бръкнате в гърнето с меда и да получите повече екстри от другите. Проблемът е, че за всичко получено днес ще се плаща утре. Сънищата ви подсказват как е добре да си решите проблема.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес за грешка няма прошка. Изпълнени сте с решителност, не отстъпвате от позиции и мнения. Апетитите се изострят. Всеки се опитва да получи най-доброто в ситуацията, дори и с цената на нечестни битки. Назряват конфликти, които трудно ще се избегнат, но личните ви интереси няма да бъдат засегнати драстично. Шефовете ще ви предпочетат пред някой, който не се справя добре.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на ненаситните апетити, на желанието да вземеш всичко за себе си, стига да ти се отвори такава възможност. В желанието до придобиете сигурност ставате лакоми и нямате спирка в претенциите. Влизате в излишни конфликти. Тази вечер проблемите ще са повече за родените около 15 януари. Бъдете максимално дипломатични и тактични, за да не загубите ценно партньорство.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Не пропускайте този ден, той е благоприятен за всякакви начинания, за сближаване и за съвместни инициативи. Събираме се в групи по интереси. Намерете мястото си и ще се почувствате по-добре. Не оставайте сами. Пълнолунието провокира депресивни състояния. Сетивата са превъзбудени. Възприемаме всичко ярко и действията ни са без нужните задръжки. Не отивайте в крайности.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес амбицията и желанието за печалба водят до остри сблъсъци на интереси. Конфликтите са неизбежни, ако решите на всяка цена да се борите за престижни позиции. Не очаквайте да ви направят отстъпки, компромиси и услуги. Всеки мисли как да подложи крак на конкурента и да заеме неговата позиция. Контролирайте разходите, ограничете контактите и не поемайте нови ангажименти.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве