Хороскоп за 30 септември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на свежите идеи, особено по отношение на личната ви визия и излъчване. Облечете се различно, опитайте да привлечете погледите, да бъдете в крак с модата и с изискванията на средата, в която сте на път да влезете и да се представите. Внимателно слушайте кой какво говори, а не се опиянявайте от своя глас. Ще научите нещо, което бързо ще ви влезе в работа и ще донесе ползи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Един вдъхновен и артистичен ден. Облечете новите дрехи, не е изключено да ви поканят на тържества и чествания. Постарайте се да изглеждате на ниво. Ден на пръстена и колелото. Не отказвайте предложения, които може да ви вкарат в перспективна среда и да променят съдбата ви. Участвайте в конкурси и състезания. Постарайте се да огреете навсякъде и да блеснете на сцената.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти със Слънцето на родените около 10-15 юни. Очертават се конфликти в средата и в колектива, в който се изявявате. Не слушайте кой какво ви съветва. Днес може да се обвържете с неподходящите хора и да пренебрегнете тези, които ви подкрепят и ви вярват. Не споделяйте тайни и намерения, особено ако засягат и други хора.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на пръстена и колелото. Някой може да направи или да дочака предложение. Време е за сватби. Не случайно в света се раждат най-много хора под зодия Близнаци, защото есента най-много сватби се правят, след като се обере реколтата. Денят ще ви донесе награда за положените в миналото усилия и старания. Помислете и как да затворите производствения си цикъл.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на колелото. Което е било отдолу, тръгва нагоре и обратното. Очертават се рокади на работното място. Наблюдавайте внимателно играта и бъдете готови да се намесите и наместите царствено в удобния момент на удобно за вас място и кресло. Очакват ви повишения и преназначения. Облечете новия тоалет, променете прическа и излъчване и животът ви ще се промени към добро.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Заемете се със себе си, посетете център за разкрасяване, променете прическата и изберете нов тоалет. Имате два дни да се въоръжите с модни оръжия, с които да привлечете любовта или нечия компания. От 2-и Венера навлиза в Дева, бъдете готови да я посрещнете с вдъхновение в работата и с нова любов. Вървите към промяна в отношенията и начина си на живот. Не се задоволявайте с малко.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес полезните вещества лесно се усвояват. Тествайте нов лечебен или козметичен продукт. Ще получите и нова информация, която ще позволи да вземете отдавна отлаганото решение. Постарайте се да не нервничите, независимо какви проблеми възникват. До вечерта ще намерите изход от лична криза. Рекламирайте се, направете промоции, опитайте да се внедрите в нова пазарна ниша.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес може да попаднете на измамни реклами и сами да заблудите дори и без да искате някого в желанието да спечелите предимства. Всичко да се проверява. Тествайте нови лечебни и козметични продукти. Не се осланяйте на чуждо мнение или реклама. До вечерта ще разрешите всеки проблем. В утрешния ден ви очакват важни срещи и делови участия, подгответе се и късметът ще ви следва.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на пръстена и колелото. Така ще се извъртят нещата, че ще трябва да се съобразите с мненията на околните и с шефските разпоредби, дори и да не виждате смисъл в някои от тях. Не спорете, не участвайте в конфликти и отложете за утре събранията, преговорите и сключването на новите договори. Днес както и да постъпите ще се почувствате излишни, пренебрегнати и ощетени.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за реклама и самореклама. Постарайте се да привлечете погледите не само с ум, но и с визия иначе трудно ще победите конкуренцията. Една ваша идея ще се реализира, макър и със закъснение. Лесно се усвояват всякакви уроци. Кръвта се обновява, връзките ни също. Навлизате в процес на прочистване и пречистване. Постарайте се да сложите в ред отношения и лични връзки.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на пръстена и колелото. Променят се отношенията с партньори. Някой върви към годеж и брак, друг решава да прекрати неравностойните връзки. Организмът ни е настроен на приемане и усвояване. Покрай полезното ще усвоите и някои вредни навици и пороци. Ще ви се услади нещо, което ще ви вгорчи живота в бъдеще. Спазвайте точно диети и предписания, не изневерявайте.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната навлиза в Риби. Съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате от лични или професионални кризи. Облечете новите дрехи и се движете оптимистично. Ще получите стимул за действие. Ще се случват събития, които ще ви вадят от застоя, ще помагат да уредите важни дела и да се представите на ниво където и да отивате. Тази вечер и личната ви муза ще ви посети.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве